49

Анонимен

преди 3 години

Шадравана няма вина, пощадете го социалисти!!!

48

Анонимен

преди 3 години

До браво на полициятате не са без работа - работят къде на площада, къде дистанционно да плюят в нета и си получат дължимото

47

Анонимен

преди 3 години

споко, сега си постройте пак катуните, за да поизхарчите кинти и така хем спонсора връща обратно всичко в държавата, хем има "работа" за палаткаджиите, да не се шляят безработни, хем и икономиката върви, а другата седмица пак ще се събере всичк от площадите и те така докато не свършат парите на спонсора. Браво Боко добре си го измислил - хем държавата печели, хем няма безработни и икономиката върви -палатки,вувузели,пиратки,яйца, домати, риба, тоал.хартия и т.н.

46

браво на полицията

преди 3 години

Гнус ме е от тези нещастници без работа, които блокирват движението за да си вземат по 10 лева на ден от избягалият в Дубай престъпник!

45

АПЕЛ

преди 3 години

Спасете шадравана от Петков!!!

44

Анонимен

преди 3 години

И да блокирате,и да не блокирате -Март месец ви смазваме с 40% разлика пред втория !България се оттърва постепенно от прогнилата система,законите вече имат тежестта,с която трябва да наказват,обществото се възпитава в дисциплина,имономиката расте,безработицата намаля и държавата най-сетне тръгна след 20 години грабежи и ръчни спирачки!Всеки го вижда това ! Ако искате стойте и до Март,ние-интелигентните няма да позволим на глуп***ци-поклонници на Божков да определят съдбата на родината ни !

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14 КОй ковеше законите през последните 11 години и позволи на Божков да си изгради латарийната империя Кой му позволи да не плати 700млн данъци и защо Кой гласува разпространението на вестниците на пеевски да става от Български пощи и защо ? КОй грижливо обслужва Домусчиев и искаше да прокара закон , с който да му бъдат спестени над 50 млн лв глоба покрай приватизацита на БМФ Защо няма сила , която да го накара да плати тези пари . Още много примери , място и време не стига

42

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да има плажуване на Кабакум?!?!Веско марешки продаде България за 20 000лв отстъпка в концесията на плажа!!!Е това е истински предател за стотинки!

41

До 41

преди 3 години

При родителката ти е

40

Анонимен

преди 3 години

Явно днеска са пуснали Жандармерията да коментира из нетахахахахахахаха

39

Шефа

преди 3 години

Много кратка беше радостта на Мутрата Борисов , докато дремне и пак МУ викат оставка!Тъй като е "***" , не разбира , че снощната победа беше пирова , озлоби народа с мръснишките си номера и изкуствени провокации !Бомбичките сред полицията падаха винаги на едно и също място , явно ги палеха полицаи, като отгоре висеше предпазен щит !Милиционерски плиткоумни изпълнения , като маскирани полицаи с пиарси по ушите и татуси по ръцете!Борисов се дъни във всяка работа, даше и в мутренските си операции

38

Тони

преди 3 години

Боли ме за тия. Вчера ги видях какво представляват. Не ме интересуват. Оставка няма да има.

37

м,да

преди 3 години

Боко, що не излезе да ги успокои? Нали е любимеца на народа?

36

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩом лентяй още се шляят по жълтите павета, значи има пари !Само Фигуранта вижда "гладни" Сигурно, защото му е много добро зрението. Нали все пак е пилот.

35

в Германия....

преди 3 години

Барбата га стане канцлер в Германия елате ми се обадете ,не ми разправяйте за полицията им !

34

противник катуните

преди 3 години

Ако сами не се махнат от булеварда значи нарочно искат да ги тепат че да съдят държавата , всичко е за кинти но преди това ще хапнат по някоя лопата та да им е точно!

33

Анонимен

преди 3 години

Радостта бе кратка, нали има закони, как някакви ще спират движението без никакво решение и ще пречат на другите. Да протестират в парка

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен И аз изкам военно положение, но няма да го въведе ГЕРБ, защото това значи Радев да вземе изпълнителната власт. ХахахахахахОбичам Хидиоти да говорят за неща дето не разбират.***; по-***; най-***, ГЕРБЕР

31

Джони Ринго

преди 3 години

До АнонименОставка на мутрите та да дойдат други мутри, още по озверели , льохман, кой плаща за тия безредици ? Новите мутри ли ?

30

Анонимен

преди 3 години

Виновникът за случилото се вчера пред прозорците на властта е чекмеджето на Борисов. Това взриви българския народ, когато видя, че докато ние сме в последния вагон на Европейския съюз, Борисов и неговата шайка е в първия вагон по кражби. Хората са по улиците заради кражбите и мафията.