69

Анонимен

преди 3 години

Махайте ги тия оттам.

68

Анонимен

преди 3 години

Чао, протестчеЧао лесни паричкиЧао лесни женички по миризливите палатчици.

67

Мехуро

преди 3 години

Казах ли ви да не се радвате, че са разчистили палатките малки гнуусни троолчета - те са пак там и довечера всичко ще е по старо му :D :D Ако не искате да има палатки - излизате довечера с нас на протест и ще получим две оставки :D :D

66

Мехуро

преди 3 години

Хаххахааххахаха пак реват полит троловете на ОПГ ГРОБ... Шумкарите от комунпартия бояджии ГЕП и Чук реват със сълзъ за стотинки :D :D :D :DИначе ме кефи как днес.беге се нареди на амбразурата на пази тиквата с провакативни статии :D :D

65

Mda

преди 3 години

Нема оставка пичове. Сори. Март месец може.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65Аз сметнах само разходите за нещата на терен. Не съм смятал за червените политици комисионните и пр. Там е по-дебела работата. Затова тоя дето са го хванали е бил с 15 милиона. А даже и най-големия милиардер, като му подгонят сметките и започва да отънява. А и в Дубай не е евтино.

63

Анонимен

преди 3 години

УстаФка нЕма да има.

62

Анонимен

преди 3 години

Отровното трио прибира по 100 000 лв. всяка седмица от поръчковия убиец Божков-черепа. Те вече са милионери, а балъците свиркат с вувозели и пият по една биричка и 50 лв. на ден. Егати нещастниците.

61

Биляна Лилова

преди 3 години

Ей, аман от нагли из-роди !И сега полицията да не ги остави пак да си прават закононарушенията и вандалщините !Още от сега да им покаже твърда ръка, защото после пак ще ни се качат на главите !Всеки който върши незаконни действия - в затвора !Това е правова държава, другари метежници !

60

Анонимен

преди 3 години

Какво позволение пък имат кифлите на Мая с големи къщи с басейн.Лицемерки.Полицията да охранява и никакви палатки повече.Разбрахме им номерата.Правят ***. Не чистят. Скрият се за малко, обществото да им почисти и пак идват да мърсят.

59

истина

преди 3 години

Днес на протеста са Мая Костинбродска и Румен Шадравана. И замириса на нафталин.Тези антики още не са разбрали че преврата се провали, а инициатора и подстрекателите ще бъдат съдени.

58

Анонимен

преди 3 години

Няма да ви се получи гербави мишоци! Няма да ви търпим да ни грабите повече!Оставка!

57

До 57

преди 3 години

Прав си,но само за едно не си.Няма да му стане скъпичко,той е милиардер .Преди протестите една журналистка предупреди,че Божков има ресурс да направи много бели !Милиардер човек,нормално .Дано Борисов устои на атаките му,че има и още атаки -БСП,Радев,Москва и т.н.

56

Анонимен

преди 3 години

Да ги разгонят незабавно!

55

Нека протестират,

преди 3 години

Те иГЕРБ протестираха няколко месеца срещу Орешарски,имаше и погроми,блокади,помним и белия автобус.Едно момиченце плачеше и раздаваше на полицаите карамфили.Ама Биков сигурно не е бил роден тогава.

54

Анонимен

преди 3 години

Вече е ясно,че с Радев и Бсп няма как да сме в една държава. Военно положение с полицейски час.Прочистване на Бнт и Бнр от комунисти маскирани като либерали.В затворите за 20 г Дайнов,Лозанов и Иван Кръстев за провокация към насилие над полицията и институциите.Прехода приключва тук и сега.

53

Анонимен

преди 3 години

Да спасим шадравана

52

Въпрос

преди 3 години

Протестиращите определят протестите си като "мирни". Да питам аз, "мирно" ли е да териризираш 2-милионен град в продължение на месеци, с НЕзаконни блокади на натоварени и ключови кръстовища?! Те протестирали "мирно" и някакви лоши, платени хора само им правели провокации от тяхно име,ама те не били от тия... Абе.. смешни сте!

51

Анонимен

преди 3 години

100 протестиращи, по 60 дни по 80 лева = 48 хил лева. Това е само на постоянно протестиращите. Още допълнително за екстрите и "рисковите". Още за консумативите за десетки хиляди и отделно за Отровното трио, Майкети и пр.. Черепа досега се е разделил с поне половин милион ако не и повече. Той пари може и да има, но така скоро ще започне да му става скъпичко.:))))

50

До 48

преди 3 години

Божков не изгради империята си последните 11 години,а първите 20 ! Пеевски беше предложен за шеф на ДАНС от БСП,а майка му е директор на Спортен тотализатор през комунизма !Питай още неща ?