109

Алекс

преди 3 години

Разкарайте мутрите от центъра на София! Да освободят улиците за нормалните хора!Мутрите са в парламента и се присмиват на жалкарчетата като вас, които ги защитавате! Поробено стадо такова, излезте от кошарата!

108

Анонимен

преди 3 години

простотията протестърска няма край.

107

Анонимен

преди 3 години

Досега не съм гласувал за ГЕРБ, но снощи... снощи бях просто много уморен от работа и си легнах по-рано и се наспах!И за в бъдеще все така няма да гласувам за ГЕРБ!!!Впрочем, същото което казах важи с пълна сила и за БСП##### И за другаря Радев да гласуваш ,получаваш пак БКП _БСП.

106

Писна ми

преди 3 години

Аман вече от тия простаци !

105

Протестиращ

преди 3 години

Проява на страшен "героизъм" е да се скриеш в тълпата мирно протестиращи и от там да хвърляш камъни, бутилки, бомби?Стахотен "професионализъм" е да пребъркваш всеки преди да влезне на площада, но някак да пропуснеш стотина ултраси с бомби които гърмяха един час?Естественно, палатковите лагери бяха разрушени, а хората с бомбите пропуснати?И да.МВР излъгаха за сълзотворния газ.Вероятно и за още много други неща. И да.Всичко това е в интерес на Тиквата!! Оставка мутро!!!

104

Анонимен

преди 3 години

fake news.

103

Анонимен

преди 3 години

До: номер 122Досега не съм гласувал за ГЕРБ, но снощи... снощи бях просто много уморен от работа и си легнах по-рано и се наспах!И за в бъдеще все така няма да гласувам за ГЕРБ!!!Впрочем, същото което казах важи с пълна сила и за БСП!!!

102

Анонимен

преди 3 години

До До ивандоколкото виждам, ревете вие, платените протестюги! другите чакаме да ви видят сметката!

101

Анонимен

преди 3 години

До сега не съм гласувал за ГЕРБ но снощи взех окончателно решение. Само ГЕРБ.Червените другари пак искат да им работим за пет долара.

100

Анонимен

преди 3 години

Вече е свободно. Сега полицията няма да е толкова толерантна. Ще има и шутове в г.за.

99

До иван

преди 3 години

Щом си прос, гласувай.После да не ревеш!Аз за тоя *** ,не гласувам.Всеки си има мнение.

98

Иван

преди 3 години

Пак ще повторя: заради тези лум пени дето ми блокират свободното движение, ще гласувам за Бойко !

97

Богомил

преди 3 години

До Анонимен 108Драги умнико, Меркел, Макрон или пък В.В.Путин са по-малко кървавите диктатори, като виждам как разгонват протестите? Диктатура имаше при соца. Ако сте добри и много що не вземете властта с избори, демократе?

96

ГЕШЕВ

преди 3 години

До Анонимен..100 ...ЕХООооо...неостър !!! СТО ПЪТИ ОБЯСНИХ !!! Викаха ни в САЩ -вЦРУ и комисията по външни работи ( мен Цацаров и шефа на ДАНС ) и ни казаха дословно - " ТЕЗИ ОЛИГАРСИ (ВБ...Банев ) подкупват политици и тласкат БГ към Раша....и ПОДКОПАВАТ ист. фланг на НАТО ...СПРЕТЕ ГИ !!! В.Б. го следеше ЦРУ....ЦРУ го ЗАКОПЧА в ОАЕ ...а не арабите....НЯМА НИКАКВА ЧЕРВЕНА БЮЛЕТИНА ...Мача е ЦРУ-ВБ ! ЗАТОВА никой не бърза да го докара в БГ. където ОЩЕ е пълно с русофили - както ЦВ го пази Раша

95

ргф

преди 3 години

А добро утро.Някой мислел ли си е, че току така могат да се разкарат хората - просто да се избутат от площада. Тия хора, ако не емигрират , ще бъдат бити от наемниците на мутройко - помнете ми думите - тия нормалните ще бъдат бити, не платените провокаторчета.

94

Анонимен

преди 3 години

Залудо протестираи залудо не стои!

93

Анонимен

преди 3 години

Полицията е репресивен орган на Мутрите!

92

Анонимен

преди 3 години

55 дни протести доввдоха до пребити журналисти!

91

Анонимен

преди 3 години

Видите ли струпване на полиция ще има пребити протестиращи!Същото се отнася и за шведитеНа Полицай и ромеи не вервао и ще ти е лек живота

90

Анонимен

преди 3 години

Мене докато ме обираха не можах да се защитя защото така ще наруша правата на престъпниците и ще бъда осъден да им платя!