81

Анонимен

преди 3 години

Не се притеснявай за брояча на "лайковете". Хонорарът на герберастите се изплаща въз основа на брой правописни и пунктуационни грешки. Печелят доста.

80

СЗО

преди 3 години

Световната Здравна Организация препоръчва:Безмислено е проливането на кръв по паважа!Милиционерите го натискат и от месния здравен център му точат 300 милилитра кръв на кръводарителя!

79

Анонимен

преди 3 години

НАКОЛЕ=НКАДЖИИ ОТ ДНЕС, ПРОКОПИЕВ ГО ИЗНУДИХА С ОПРАВДАТЕЛНАТА ПРИСЪДА, ЯСНИ СТЕ КАТО БЯ ДЕН!ЧАО, ДА ВИ ЧЕТАТ МУТРИТЕ, АЙ ДАНО ДА ПРОКОПСАТЕ ТОГАВА!СБОГОМ!

78

Само питам

преди 3 години

80 полицаи са пострадали. Трима са в Пирогов, 23 са в МВР болница, 13 са в ИСУЛ. 41 са прегледани на място. Полицаите са с фрактури на крайници, наранявани, увреждания, химически изгаряния и обгазяване. Сигурно още сутринта президента Румен Радев ги е посетил в болницата и им е повдигнал духа. Той е всеизвестне човеколюбец и народен човек!, милеещ за здравето и просперитета на нацията!

77

Анонимен

преди 3 години

Ти като цо целиш с камъни да седи тихо и да те гледа ли искаш а

76

ей чиновник

преди 3 години

У Германия за едно шкафче знаеш ли какво те чака......

75

Българин

преди 3 години

Днес са хванали човек на Божков е 1,5 милиона лева в брой. Сещате ли се:

74

Анонимен

преди 3 години

До Dnеs.bgТези протести имат смисъл в демократичните държави.

73

защо ни пречите

преди 3 години

И ние искаме да напълним шкафчетата , а тези ги пълнят по десет пъти ,да се махат ,че нищо не остана...

72

Чиновник

преди 3 години

Пак леко се разминахте снощи. На протестите в Германия и Франция, тяхната полиция бие много по- здраво за много по- дребни неща от снощните изстъпления. Там, ако тръгнете да пръскате полицаите с лютив спрей, да им хвърляте бомби и да се опитвате да ги палите, не просто ще ви бият, а е почти сигурно, че ще ви убият, още на площада, при това с абсолютно законно основание.

71

Анонимен

преди 3 години

Във всяка нормална държава премиера ще си подаде оставката след такива компромати. Поправка: нормална държава никога не би си избрала такъв човек. Два месеца протестират срещу него, а той се прави на зaлухав и се хили по медиите. А тъпитe му фенове обясняват, че това било комунистически преврат. Боже, прибери си вересиите.

70

Анонимен

преди 3 години

нещо брояча не е наред 80 коментара 480 лайка

69

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах какъв беше смисъла от тези *** атаки срещу полицаите? Тези бомби,пиртаки и фойерверки? Полицаите не са правителството,те се гиржат само за обществения ред,и много ясно,че ще арестуват атакуващите.

68

Ляв националист

преди 3 години

Борисов, писна ни да гледаме лекетата на С0pоc да вилнеят всяка вечер. Задействай се по-сериозно срещу тези отцеругатели, наркомани и родоотстъпници. България е по-важна от феериите на Божков и деградиралата шведска тройка.

67

Анонимен

преди 3 години

До Наблюдател Ромите са на морето. Спасяват сезона. Интересно нямат пари за ток но имат за море.

66

Гробокопач

преди 3 години

Милицията не е Свещена Крава, която трябва да бъде пазена! Милицията е съвременният образ на еничарството, но доброволното еничарство! Защо? Защото 99% от материалът в тази Система идва от село, за да се спаси от копането в жега и пек по нивята! А в Системата е добре - благини, бонуси, ранно пенсионирамне подплатено с идеологемите на "Симеоново", че се служи на обществото. Обществото само по себе си нема нужда от милицията! Управляващите имат нужда от нея!

65

Анонимен

преди 3 години

Не вярвах, че ще го кажа, но поздравявам полицаите за цялото търпение, което имаха... Все едно ги бяха пуснали в някакъв зоопарк да прибират животните по клетките, които на всичкото отгоре бяха и въоръжени. И после животните да се жалват, че им били нарушени правата... Б**ти наглостта, човек!

64

Бг

преди 3 години

Не разбирам защо беше полицията вечерта.От едната страна протестиращи ,от другата няма никой-сгради.Какво пазят и от кого?

63

6

преди 3 години

Полицаите са знаели ,че има провокатори и са ги познавали ! Защо не са ги неутрализирали ? Ами защото им е било удабно да има такива , за да нападнат и бият мирни хора или защото не си знаят задълженията как да опазват мирните протести , или защото те са ги вкарали за да бият хората после ! Полицията се омърси с побоя над мирни хора под давлението и заповедта на Борисов !Това вече не е нашата полиция ,която храним , за да ни бие , а не да ни пази ! Но , има Видовден !

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Тези ги храним ние" Да протестите трябваше да започнат тогава когато властта започна да хрантути своите избиратели и подлизури. Търпението се плаща скъпо.