101

Chemical weapons

преди 3 години

Употребата на химическо оръжие срещу български граждани, режимът нарича предотвратяване на кръвопролитие. А вандалите, те бяха изпратени на площада от властта. Неслучайно нито един от тях не е задържан.

100

Sichtpunkt

преди 3 години

Арестуваните са 126 лица, като от тях 62 са с криминални прояви, а 35 са с адрес извън София.Криминалният контингент се събрал на Орлов мост! Кой ги докара тези мамули в София?

99

Анонимен

преди 3 години

Срокът за годност на Герб и ББ не е изтекъл. Стар модел е с доста слабости и недъзи, но работещ. И хората доволни.

98

Гневен

преди 3 години

До Само питам ДА! РАДЕВ е достоен ПРЕЗИДЕНТ,който обича НАРОДА си! Но еничарите и башибузука от снощи, които със злост пребиваха хора не са част от народа ни! Те са от групата на мутрите!Тях да ги посети мутрафон бою,който избяга с вертолет! А хората от площадите си казаха думата: МУТРИ ВЪН! Президентът РАДЕВ спокйно, без да се притеснява премина през множеството от хора,защото е истински мъж,обичан от народа си!А онези ги пазят кордони еничари от народната любов! Влизаха през задния вход!!

97

Анонимен

преди 3 години

Шефа на МВР-то ще си плати за полицейския произвол и насилие над мирно протестиращи граждани!!! Скъпо и прескъпо! Мафията я пази полицията!!!

96

Анонимен

преди 3 години

Арест на президента Радев за държавна измяна!

95

фигуранта

преди 3 години

Бойния ми баши бозук не успя да пролее кръв. Уволнявам ги, и тази задача възлагам на отровното трио. Щом няма кръв, да отровят политическия климат. Искам да стана премиер,да командвам цялата държава, да купя Грипен с комисионна, и да намажа дебело филията си.

94

Публиката

преди 3 години

Искаме мазни генералски борби пред парламенто и който надвие зима коча!

93

Анонимен

преди 3 години

Абе щ'о всички полицай са с обръснати глави! И така всички взиждаме, че имат 1 мозъчна гънка.

92

бай Ставри

преди 3 години

Комунистите от БСП показаха, че нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. Те не могат да дойдат на власт чрез избори за това им трябва въоръжено възстания. Тази партия трябва да бъде забранена. Браво на МВР.

91

Анонимен

преди 3 години

Така е ...но се въждаше ясно кой за първа линия,полицията не си мръдна пръста ,и позволи провокации,много много стари номерчета

90

Папа Джи

преди 3 години

Браво на МВР!Радев, оставка!

89

Гербаджия

преди 3 години

Хора, краде ми се, оставете ме намира да си покрада, идват парите от коронавируса, не ме занимавайте сега... уууу комунисти! Аз може да крада ама вие знаете ли, че дядо ми са го репресирали комунистите? Оставете ме намира и гласувайте за мен защото не съм комунист.

88

Анонимен

преди 3 години

овце сме си били и овце ще си останем гърците нисе смеят за нашата нерешителнос и страхливост очаквам с нетърпение когато ще оповестят че днес е 100тният протест И КАКВО ОТ ТОВА

87

Анонимен

преди 3 години

Не вярвах, че ще го кажа, но поздравявам полицаите за цялото търпение, което имаха.. И поздравления за полицаите !-Доверие се печели с човещина и си струва да се борят за доверието на обикновените хора извън властта.

86

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Банана републик бум бум?

85

postradal pasi

преди 3 години

До Само питамМного лъжеш *** моме колко ти платиха да защитаваш полицаите

84

Който трябва

преди 3 години

Боже боже тия милиционери в тая държава как не спряха с шаврантийските номера толкова години?! Не се проляло кръв ли? Колко човека бяха със спукани черепи вчера? Сега да ги ожалим 80те продажника може би? Не че някой вярва на тази цифра - те добре се бяха скрили зад шлемове и какво ли не. Нали бранят тиквон - МАЛКО ИМ Е! Вършели си работата ще кажете - има го заснето как пръскат граждани без да има никаква провокация. Дали не злоупотреба с власт?!

83

Анонимен

преди 3 години

долу диктатора

82

Гневен

преди 3 години

До Анонимен Този за каква полиция говори?! От случилото се снощи за мислещите хора е ясно,че полиция в БЪЛГАРИЯ няма! Това са ЕНИЧАРИ и БАШИБУЗУК! Призванието на полицията е да пази народа,а не тези,които го унищожават с глад,мизерия и ГЕНОЦИД! Но колкото и яростно да изпълняват заповдите на мутрите и да бият народа,пак ще продължават да получават мижавите 1000лв,докато чекмеджетата се пълнят с милиони евра и злата.С това си поведение полицаите убиват бъдещето и на собствените си деца!