159

Ганьо

преди 1 година

Много натоварено движението в София бе, много динамичен живота. Клаксони, бързат хората, явно всички са спешни медици, а на наивна работническа класа,60% притежаваща 20 годишен дизел без ДПФ естествено, щото трябва да е гъзар ама няма два по един (няма лошо бензин газ, ама нали бензиновите коли са една идея по-скъпички, а *** винаги надхитря системата и има човек дето му ремонтира на тънко).Всички явно са майки с деца или вързрастни хора бързащи за поликлиника. Прекрасна държава, много майк

158

Анонимен

преди 1 година

Само да кажа на тези дето си мислят, че като дойде друго правителство ще им се оправи положението, че няма да стане! Всеки сам си е отговорен за положението в което е. Никой не му е длъжен с нищо. Всичко се получава с обучение и яко работа. Работа има колкото щете. Където и да отида и да поискам нещо, само ми слушам "ми нямаме достатъчно хора"!

157

Анонимен

преди 1 година

До ognyanzРекорден БВП за 2019 говори ли ти нещо?

156

ognyanz

преди 1 година

До Софиянец: Това за ограничаването на свободата е интересна тема.А това, че вече трети мандат на Бойко сме все на опашката на ЕС, най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население говори ли ти нещо. Не е ли това ограничаване на правата на мнозинството от българският народ?

155

Анонимен

преди 1 година

Това че ти имаш някакви политически амбиции не ти дава право да ограничаваш свободата ми.Няма да е лошо това да седи като надпис и в пленарната зала.

154

Анонимен

преди 1 година

На провинцията главният проблем й е, че там е демографска трагедия. Наскоро обиколих 4 провинциални града по работа, от които два областни. Майко мила.

153

ЕВАЛА НАРОДЕ

преди 1 година

Бойко ще ви оправи.... както ви оправя вече 10г.

152

Шофьор на авт 94

преди 1 година

ЕЕЕЕЕ НАЙ- СЕТНЕ блокадите на 3- те кръстовища падна!! Едно голямо БЛАГОДАРЯ НА СДВР - София! 2 МИЛИОНА СТОЛИЧАНИ ЛИКУВАТ- СВОБОДАТА ИЗГРЯ И НА НАШИЯ НЕБОСКЛОН!! Китка здравец ще предам на Бабукян,на Хаджикян,на Минекян..снощи гледаха като...наакани:))

151

Софиянец

преди 1 година

до попа 152: Това че ти имаш някакви политически амбиции не ти дава право да ограничаваш свободата ми.

150

Анонимен

преди 1 година

Снощи един пияница стриймър в ютюб се дървеше на полицията през цялото време, правеше се на журналист с фалшива прес карта и днес качил видео как "полицията го нападала многократно". Ей такива жалкари като тоя направо ме изкарват извън нерви... Не стига, че лъжеш, че си журналист, не стига, че пречиш на полицията и им се дървиш, а те си сдържат нервите да не те ошамарят, а после като ти казват да се махнеш от там, ревеш, че ти нарушавали правата..Такива нагли лигльовци не са яли шамари май..

149

Анонимен

преди 1 година

Протестерите сега ги е яд даже,че хората се радват,че могат да се движат свободно. Това са толкова изпълнени с омраза хора,че не мразят само Борисов,а всеки който се радва на свободата си. И тия щели да правят демократични промени. Що за демократични промени ще са ако тръгнеш да биеш всеки инакомислещ. Това си е точно комунистическо мислене. Никакви оставки пред такива същества.

148

до 530 лв

преди 1 година

Аре бе, къде се покри?Питах те с какво образование си и какво работиш, та си на минимална работна заплата?

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 140Не ти допада истината за трагичното положение в провинцията, а?И с образоването ми се захвана :)И верно не умееш да преценяваш събеседника, нито да водиш комуникация.Разпознах, че си платен тр..., а ти не разпозна, че съм с 2 образования.Много ви е паднало нивото на подбор.Приключих с теб.ТЕМАТА Е ЗА ПРОТЕСТА.Придържай се!

146

Агонията продължава

преди 1 година

Агонията на Бойковото правителство продължава. Ако си беше подал оставката преди месец можеше и пак да спечели следващите избори. Сега вече е късно. Ще раздава пари на поразия (не от чекмеджето, а държавни), за да се спаси, но няма да го бъде. Икономическата криза Бойко и дружинката му вече са я приготвили.

145

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че ЕС и САЩ ще си затворят очите пред русофилските протести организирани от руското посолство и Русия. Протестите се се провалиха безславно. САЩ и ЕС подкрепят Бойко Борисов и ГЕРБ и ще продължат да ги подкрепят.

144

Гласоподавател

преди 1 година

Жалко че от протестите не излезна нищо. Само крими контингент и глупаци които ги следват.

143

попа

преди 1 година

до Софиянеци къде ще идеш като нямаш акъл ? при бойко ли ?няма как да идеш - никой незнае къде се е скрил

142

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 150Рушките тролове в България, първи по активност в света!

141

Анонимен

преди 1 година

България - първа по смъртност в Света!

140

Софиянец

преди 1 година

УРА! Вече мога да се движа!