153

ognyanz

преди 3 години

До Софиянец: Това за ограничаването на свободата е интересна тема.А това, че вече трети мандат на Бойко сме все на опашката на ЕС, най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население говори ли ти нещо. Не е ли това ограничаване на правата на мнозинството от българският народ?

152

Анонимен

преди 3 години

Това че ти имаш някакви политически амбиции не ти дава право да ограничаваш свободата ми.Няма да е лошо това да седи като надпис и в пленарната зала.

151

Анонимен

преди 3 години

На провинцията главният проблем й е, че там е демографска трагедия. Наскоро обиколих 4 провинциални града по работа, от които два областни. Майко мила.

150

ЕВАЛА НАРОДЕ

преди 3 години

Бойко ще ви оправи.... както ви оправя вече 10г.

149

Шофьор на авт 94

преди 3 години

ЕЕЕЕЕ НАЙ- СЕТНЕ блокадите на 3- те кръстовища падна!! Едно голямо БЛАГОДАРЯ НА СДВР - София! 2 МИЛИОНА СТОЛИЧАНИ ЛИКУВАТ- СВОБОДАТА ИЗГРЯ И НА НАШИЯ НЕБОСКЛОН!! Китка здравец ще предам на Бабукян,на Хаджикян,на Минекян..снощи гледаха като...наакани:))

148

Софиянец

преди 3 години

до попа 152: Това че ти имаш някакви политически амбиции не ти дава право да ограничаваш свободата ми.

147

Анонимен

преди 3 години

Снощи един пияница стриймър в ютюб се дървеше на полицията през цялото време, правеше се на журналист с фалшива прес карта и днес качил видео как "полицията го нападала многократно". Ей такива *** като тоя направо ме изкарват извън нерви... Не стига, че лъжеш, че си журналист, не стига, че пречиш на полицията и им се дървиш, а те си сдържат нервите да не те ошамарят, а после като ти казват да се махнеш от там, ревеш, че ти нарушавали правата..Такива нагли лигльовци не са яли шамари май..

146

Анонимен

преди 3 години

Протестерите сега ги е яд даже,че хората се радват,че могат да се движат свободно. Това са толкова изпълнени с омраза хора,че не мразят само Борисов,а всеки който се радва на свободата си. И тия щели да правят демократични промени. Що за демократични промени ще са ако тръгнеш да биеш всеки инакомислещ. Това си е точно комунистическо мислене. Никакви оставки пред такива същества.

145

до 530 лв

преди 3 години

Аре бе, къде се покри?Питах те с какво образование си и какво работиш, та си на минимална работна заплата?

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140Не ти допада истината за трагичното положение в провинцията, а?И с образоването ми се захвана :)И верно не умееш да преценяваш събеседника, нито да водиш комуникация.Разпознах, че си платен тр..., а ти не разпозна, че съм с 2 образования.Много ви е паднало нивото на подбор.Приключих с теб.ТЕМАТА Е ЗА ПРОТЕСТА.Придържай се!

143

Агонията продължава

преди 3 години

Агонията на Бойковото правителство продължава. Ако си беше подал оставката преди месец можеше и пак да спечели следващите избори. Сега вече е късно. Ще раздава пари на поразия (не от чекмеджето, а държавни), за да се спаси, но няма да го бъде. Икономическата криза Бойко и дружинката му вече са я приготвили.

142

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че ЕС и САЩ ще си затворят очите пред русофилските протести организирани от руското посолство и Русия. Протестите се се провалиха безславно. САЩ и ЕС подкрепят Бойко Борисов и ГЕРБ и ще продължат да ги подкрепят.

141

Гласоподавател

преди 3 години

Жалко че от протестите не излезна нищо. Само крими контингент и *** които ги следват.

140

попа

преди 3 години

до Софиянеци къде ще идеш като нямаш акъл ? при бойко ли ?няма как да идеш - никой незнае къде се е скрил

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 150Рушките *** в България, първи по активност в света!

138

Анонимен

преди 3 години

България - първа по смъртност в Света!

137

Софиянец

преди 3 години

УРА! Вече мога да се движа!

136

Анонимен

преди 3 години

Благоденстваща България не искат собствените й управници. Щото тогава няма да са само в тях хляба и ножа и да държат едно стадо, чакащо да му се подхвърлят трохи от трапезата.

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128Кой си ти, че ще държиш сметка на другите за образованието им? И с какво си по- голям от другите- с купената си диплома и с партийната си принадлежност?Дори не умееш да водиш диалог във форум. Агресията ти избива.Само готовата пропаганда я преписваш мотамо.НЕ ОТКЛОНЯВАЙ ВЪПРОСА КЪМ ОБРАЗОВАНИЕТО МИ!В провинцията няма избор на работа, не се откриват нови работни места, масовата заплата е МРЗ, несъответстваща на полагания труд, отработени часове, условия на труд и отдих и пр

134

Анонимен

преди 3 години

До АмериканецБългария с рекорден БВП през 2019.У лево, червения.