173

Нищо ново

преди 3 години

До Програмист: Стига сис ес пъчил и ти с програмистката си заплата. Няма държава само от програмисти. Какво купуваш от магазина, с какво обядваш, с програми ли? Вие сте на върха на хранителната пирамида - обслужвате западни клиенти. Една икономическа криза и половината няма да останетет на работа.

172

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистДа, но те не искат да учат. Те и да работят не искат.Знаят да "искат" само да получават.

171

ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ

преди 3 години

Сега да не се позволява отново ПОДОБНО СВОЕВОЛИЕ!Не знам защо всички трябваше да търпим подобно групо потъпкване на законноста!

170

Като падне Бойко

преди 3 години

Това, че са паднали (засега) блокадите не решава нищо. Като паднат от власт Бойко и гербаджиите тогава ще живнем наистина.

169

Програмист

преди 3 години

До 530 лв.Работа има, стига да имаш умения. Тук търсим да назначим около 100 човека, със стартова заплата над 3 бона. Ако си на МРЗ това е защото живота ти е дълга поредица от погрешни избори и решения, и никой не ти е виновен - нито мафията, нито държавата, нито олигарсите.Като искаш - сядаш да учиш и да се квалифицираш, и ще си намериш добре платена работа.

168

Анонимен

преди 3 години

До Рекорден БВП ?Какво ме интересува Румъния?Аз се интересувам на мен стандарта ми да се подобрява. А ти като си се загрижил толкова за намаляващото население колко деца имаш? Ако са по-малко от две допринасяш за негативната тенденция. Колко са?

167

TROY

преди 3 години

Във щатите много рядко можеш да видиш дизел. Почти всичко е от 5000 кубика бензин нагоре. За обикновенни селчовци става въпрос. А ходи им чети конско. То да се правиш на много умен, и голям отворко пред обраните ми сънародници е интересно нали?

166

Анонимен

преди 3 години

Който е кадърен във нещо си, да го затвориш във ***, ще отвори бар. Това им го признавам на САЩ.Така е, но в САЩ. Тук не ти ли кажат "може", си доникъде... Казвам ти го като човек, живял в САЩ.

165

Рекорден БВП ?

преди 3 години

До Анонимен 167: Дали ми говори нещо "рекорден БВП за 2019"?А това, че по времето на правителството на Станишев имахме БНП на глава от населението колкото Румъния, а сега сме с една трета по-надолу говори ли ти нещо?С цифрите лесно се манипулира, но си оставаме най-бедната държава в ЕС с най-бързо намаляващо население. Това са "големите" успехи на Бойко и гербаджиите. Когато се оттървемм от тях, тогава ще се отлепим от дъното.

164

Анонимен

преди 3 години

Има доста безработни професионални политици, а пък за ПР-ите изборите са като празник - лошото е, че тия дето си изкарват хляба покрай политиката са много изгладнели и не могат да изкарат до пролетта, за това искат избори сега! А *** лесно се връзват на хубави обещания и само търсят някой да им даде посока.

163

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 168Да, но на мъзеливите и некадърните думичката "няма" им е заседнала дълбоко в съзнанието и да, няма да се оправят който и да е на власт.

162

ТТ

преди 3 години

Радев,стегни се малко! Това снощи революция ли беше или някакъв цирк? Другарите от Масква са недоволни...Ще се наказваме май...

161

SS

преди 3 години

"Кръстовищата осъмнаха свободни за движение, без палаткови лагери"да де, ама допреди малко - вече не са

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 172Продължаваме да се топим поради 2 причини:1) глобална тенденция: същото се наблюдава в Гърция, Румъния, Сърбия и пр2) българите са изключително безотговорни към здравето си - пият като смокове, ядат като разпрани, пушат като комини и не спортуват. А, да, и карат като побъркани. На едно от първите места в Европа сме по жертви и ранени от пътни инциденти.

159

Анонимен

преди 3 години

Рекорден БВП в страна с рекордно намаляващо население. Говори ми, че въпреки рекордният БВП, хората продължават да се топят. Значи има сериозен проблем, който е другаде.

158

За свободата

преди 3 години

Ботев например е се е борил за ограничаване на свободата на чорбаджиите и пише в един от фейлетоните си:"И вся и вся дебелокожа породица чорбаджийска, дето ще кажат за мене: Оставете го тоз чапкънин, наумил си да ни гложди цървулите и да петни пречистите ни лица, създадени по образу и подобию божию".

157

TROY

преди 3 години

Който е кадърен във нещо си, да го затвориш във ***, ще отвори бар. Това им го признавам на САЩ. Плътния некадърник винаги ще скимти, че е онеправдан. Изключение, наистина хора които не могат да се грижат за себе си. Да си неграмотен не е оправдание.

156

Ганьо

преди 3 години

Много натоварено движението в София бе, много динамичен живота. Клаксони, бързат хората, явно всички са спешни медици, а на наивна работническа класа,60% притежаваща 20 годишен дизел без ДПФ естествено, щото трябва да е гъзар ама няма два по един (няма лошо бензин газ, ама нали бензиновите коли са една идея по-скъпички, а *** винаги надхитря системата и има човек дето му ремонтира на тънко).Всички явно са майки с деца или вързрастни хора бързащи за поликлиника. Прекрасна държава, много майк

155

Анонимен

преди 3 години

Само да кажа на тези дето си мислят, че като дойде друго правителство ще им се оправи положението, че няма да стане! Всеки сам си е отговорен за положението в което е. Никой не му е длъжен с нищо. Всичко се получава с обучение и яко работа. Работа има колкото щете. Където и да отида и да поискам нещо, само ми слушам "ми нямаме достатъчно хора"!

154

Анонимен

преди 3 години

До ognyanzРекорден БВП за 2019 говори ли ти нещо?