213

Анонимен

преди 3 години

Полицейска държава на мутрите.

212

умрук

преди 3 години

не може с моите и вашите пари да пазим денонощно нарушителите, които ни причиняват неудобства и ни лишават от права. Умрука е бита карта, нарцис без подобие. След като не направи нищо досега, реши все пак да влезе в историята наравно с криминалния контингент БГ

211

Ани

преди 3 години

Със законност, един по един всички социалисти ще отидат в затвора и ще очистим България от отровната и плесен.Аз не живея в България, но все още милея за нея. Тези хубави улици без тези грозни палатки. България ще пребъде! Колкото и да им е мъчно на социалистите.

210

До 220

преди 3 години

Смирненски не е социалист. Просто за сведение. Той е ВМРО.

209

До Анонимен 219

преди 3 години

До Анонимен 219Хич не е лоша претенцията ти да няма работещи бедни но е факт, че ги има по цял свят. Така както има и безработни. Въпроса е какво прави всеки от нас за да не е в това положение. Иначе не е лошо и да се борим и за световния мир но предполагам осъзнаваш, че е малко, как да кажа - химера..

208

До Анонимен 220

преди 3 години

До Анонимен 220Това, че на теб специално не са ти предлагали да работиш дистанционно, нищо не значи. Може би не са знаели компаниите, че трябва първо на теб да предложат? А, може би ще се поправят, незнам!

207

Анонимен

преди 3 години

Предполагам не е нужно да ти казвам, че освен това може вече да се работи и дистанционно за добра компания и от провинциятаНаистина не е нужно. Просто досега такава компания дори не ми е предлагала работа. А иначе няма проблем - то приказката за стълбата на Смирненски явно ще е валидна още доста време.

206

Анонимен

преди 3 години

А шофьор можеш ли да станеш? Стругар? Счетоводител? Секретар? Продавач?Стани какъвто искаш, просто да не съществува понятието "работещ беден". Не само в София, ами и където и да е. Стига да работиш, да си сигурен поне за базовите неща - храна, облекло, лекарства, режийни. Сигурно това е огромна претенция, ама не ми се вижда лоша.

205

Програмист

преди 3 години

До 530 лв.При нас има доста хора от прованса, и са добри специалисти. Инвестирай енергията, която влагаш в пенявене по форумите и площадите в малко образование, и ще се учудиш от резултата. Това би било правилният избор. Ако не - остани там, където си. Цял живот. И продължавай да мислиш, че всички други са ти виновни.

204

Радеф

преди 3 години

Браво.Борисов може да падне само чрез избори.Пияници и базделници не могат да го свалят.Вън мутрите на Радев.

203

Тикволандия

преди 3 години

Това, че са паднали (засега) блокадите не решава нищо. Като паднат от власт Бойко и гербаджиите тогава ще живнем наистина.

202

До Анонимен 211

преди 3 години

До Анонимен 211Не нужно всички да са ИТ и да отидат в София. Аз не съм ИТ и съм отишъл в друг град за да имам по-добър стандарт. Предполагам не е нужно да ти казвам, че освен това може вече да се работи и дистанционно за добра компания и от провинцията. Защо ли?

201

тъп

преди 3 години

През 2017-та изборите бяха проведени от служебно правителство на Президента.През 2020-та същият Президент обявява избраното правителство за нелегитимно понеже изборите били нечестни!Президентът иска ново служебно правителство, същото като през 2017-та, за да произведе нови "честни" избори през 2020-та!Не съм фен на правителството, но нещо ми убягва логиката на Президента... Може би, защото съм ***....?

200

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 211"Не може всички да станат ИТ-та и да отидат в София. Казвам ти го като човек от ИТ сферата в София"А шофьор можеш ли да станеш? Стругар? Счетоводител? Секретар? Продавач? Или и това не може?И какво може? Кажете кои са така желаните реализации, които ще удовлетворят огромните ви претенции.

199

До Анонимен 202

преди 3 години

До Анонимен 202Та викаш сега вече и това не обещават, значи този път ше станат нещата! Ми що не гоните Бойко да си довърши обещанията, щото за шенген не знам дали си чул но има развитие по въпроса. Относно магистралите пак има развитие макар и не на нужното ниво на което ми се иска и на мен. Та и аз за протокола само.

198

Папа Джи

преди 3 години

Крайно време беше да разкарат платените катунари.Радев, оставка!

197

Анонимен

преди 3 години

Тия химически тоалетни от общината ли са инсталирани???

196

Анонимен

преди 3 години

В момента протестират грантаджийските неолиберални х.юмнета от Костовите партийки и прегладнелите ***.та. Мислещите, можещите и работещите българи ще изразят гражданската си позиция на изборите.

195

Анонимен

преди 3 години

И аз съм от малък град но като видях нещата дето описваш и отидох в голям град.Не може всички да станат ИТ-та и да отидат в София. Казвам ти го като човек от ИТ сферата в София. И досега са ми предлагали работа в няколко чужди държави, ама никога в някой български провинциален град. Защо ли?

194

Анонимен

преди 3 години

Дори едно космическо тяло, за да промени своята орбита е нужна огромна енергия А дали тази промяна е за добро е абсолютна мъглявина. И в човешкия живот важат вселенските закони. Насам, натам и дотам. Вярвам в човешката еволюция, а не в революция.