239

Ужас

преди 1 година

Тинята тука е заамърдяла яко.

238

Анонимен

преди 1 година

До ТодарГлупости! Така наречените протестиращи са толкова *** че си мислят че са отишли на сватба. Отишъл си да протестираш не е ли така? и какво, очакваш да те гладят с перце и то след тези кански заплахи които предварително бяха отправени. да не говорим за другите неща, писна ми да повтарям едно и също. Правителството няма нищо общо а полицията просто си върши работата. Като те е страх от мечка (разбирай от бой) да не ходи в гората.

237

Анонимен

преди 1 година

ОУУУ, кой им подсигури *** на тия бе,а? И кой им ги изхвърля? То бива свинщина ама това е направо ужас. Тя работата много подготвена бе! и това ми било стихиен протест. Как ли пък не! В това няма нищо импровизирано. Всичко е предварително замислено.

236

Анонимен

преди 1 година

Долу мафията!

235

Майтап бе

преди 1 година

ГЕРБ ни пика в гащите!

234

Анонимен

преди 1 година

Бойко не ни оставяй на Черепа!

233

Тодар

преди 1 година

Властта организира провокациите снощи, за да дискредитира протестите. Хората ще продължат протестите, защото мафията няма бъдеще и не може да очаква народа на България да се примири с нея.

232

Анонимен

преди 1 година

Пак ли в три часа сутринта?!?!?!? Няма да коментирам, ще ми изтрият коментара.

231

Анонимен

преди 1 година

До не се радвайте ощеНЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИДИOTИ, ВИЕ СТЕ СИ ТАКИВА

230

Анонимен

преди 1 година

От кога ви казвам: РАДЕФ - РАДЕФФФ - ФФФФФ

229

не се радвайте още

преди 1 година

Хаджиге.йчов отиде да купи нови палатки и тенти и почва да строи ударно катуни. Понеже не било вярно, че в палатките боеприпасине са техни. Тези боеприпаси в катуните, взривни-те вещес.тва и ултрасите били от ГЕБР. Ужааааас, майкаааааа... На триото все провокатори и пратки от ГЕРБ СА МУ В ГЛАВАТА. Снощи Сбабикян ги надъхваше- сега не били техни тези хора. Ами на кой са, бе аламколоуууу... на Фигуранта ли са? Нали сте от един метеж барабар Петко с мъжете и ти.. дър.ти комун. мишки. Чибааа от С-я!

228

Диди

преди 1 година

Аз зная, че на Румен ще му стане мъчно, но при Бойко се чуствам по-защитена и по-сигурна. При Румен изпитвам страх от утрешния ден. Просто женски инстинкт за продължаване на рода.Епитафия на едно безпътно президентстване.

227

Диди

преди 1 година

Всяка жена знае че когато един мъж е безсилен /не само в леглото/ той започва да обвинява, да скубе, да извива ръце, да бие шамари.Три години слушахме че горкия Радев нямал правомощия иначе какви чудеса щял да направи. И накрая, в изблик на безсилие видяхме снощните хулигански прояви ...Духовното безсилие, доведе до физическо насилие.Време е да се разделим. Аз вече нямам илюзии за този президент. Напускам те Румене! Отивам при Бойко!

226

Анонимен

преди 1 година

"Въстание" с наркомани и алкохолици не се прави.Слугите на мафията и Фигуранта също не стават за нищо...

225

мхм

преди 1 година

Какви пиратки са вадени на софийски и орлов, като всички бяха на народното събрание? Вие сериозно ли? Егати манипулаторите

224

Анонимен

преди 1 година

В 3 през ноща обикновено действат престъпниците. Явно премиера пренася "добрите" практики от криминалното си минало в работата на МВР.

223

умрук

преди 1 година

ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЯНА

222

православен патриот

преди 1 година

Докараха башибозук от цяла България !!!! Пребиха мирни протестиращи !!!! Ако мислят че ще се уплашим, много се лъжат тия фашистки мутри !!!!!!

221

Обективен

преди 1 година

Правото на протест съдържа в себе си и създаването на неудобства. Който гледа само своето право да се придвижва, лишава всички останали от правото на протест. При това полицията много повече ни лиши от правото на придвижване, отколкото протестиращите. Направиха го по заповед на мутрите, за да не се включим в протеста и той да изглежда с малко участници.

220

Анонимен

преди 1 година

Работещ беден в София е всеки, който е с брутна заплата под 3750 лева месечно, т.е почти всички.