233

Ужас

преди 3 години

Тинята тука е заамърдяла яко.

232

Анонимен

преди 3 години

До ТодарГлупости! Така наречените протестиращи са толкова *** че си мислят че са отишли на сватба. Отишъл си да протестираш не е ли така? и какво, очакваш да те гладят с перце и то след тези кански заплахи които предварително бяха отправени. да не говорим за другите неща, писна ми да повтарям едно и също. Правителството няма нищо общо а полицията просто си върши работата. Като те е страх от мечка (разбирай от бой) да не ходи в гората.

231

Анонимен

преди 3 години

ОУУУ, кой им подсигури *** на тия бе,а? И кой им ги изхвърля? То бива свинщина ама това е направо ужас. Тя работата много подготвена бе! и това ми било стихиен протест. Как ли пък не! В това няма нищо импровизирано. Всичко е предварително замислено.

230

Анонимен

преди 3 години

Долу мафията!

229

Майтап бе

преди 3 години

ГЕРБ ни пика в гащите!

228

Анонимен

преди 3 години

Бойко не ни оставяй на Черепа!

227

Тодар

преди 3 години

Властта организира провокациите снощи, за да дискредитира протестите. Хората ще продължат протестите, защото мафията няма бъдеще и не може да очаква народа на България да се примири с нея.

226

Анонимен

преди 3 години

Пак ли в три часа сутринта?!?!?!? Няма да коментирам, ще ми изтрият коментара.

225

Анонимен

преди 3 години

До не се радвайте ощеНЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИДИOTИ, ВИЕ СТЕ СИ ТАКИВА

224

Анонимен

преди 3 години

От кога ви казвам: РАДЕФ - РАДЕФФФ - ФФФФФ

223

не се радвайте още

преди 3 години

Хаджиге.йчов отиде да купи нови палатки и тенти и почва да строи ударно катуни. Понеже не било вярно, че в палатките боеприпасине са техни. Тези боеприпаси в катуните, взривни-те вещес.тва и ултрасите били от ГЕБР. Ужааааас, майкаааааа... На триото все провокатори и пратки от ГЕРБ СА МУ В ГЛАВАТА. Снощи Сбабикян ги надъхваше- сега не били техни тези хора. Ами на кой са, бе аламколоуууу... на Фигуранта ли са? Нали сте от един метеж барабар Петко с мъжете и ти.. дър.ти комун. мишки. Чибааа от С-я!

222

Диди

преди 3 години

Аз зная, че на Румен ще му стане мъчно, но при Бойко се чуствам по-защитена и по-сигурна. При Румен изпитвам страх от утрешния ден. Просто женски инстинкт за продължаване на рода.Епитафия на едно безпътно президентстване.

221

Диди

преди 3 години

Всяка жена знае че когато един мъж е безсилен /не само в леглото/ той започва да обвинява, да скубе, да извива ръце, да бие шамари.Три години слушахме че горкия Радев нямал правомощия иначе какви чудеса щял да направи. И накрая, в изблик на безсилие видяхме снощните хулигански прояви ...Духовното безсилие, доведе до физическо насилие.Време е да се разделим. Аз вече нямам илюзии за този президент. Напускам те Румене! Отивам при Бойко!

220

Анонимен

преди 3 години

"Въстание" с наркомани и алкохолици не се прави.Слугите на мафията и Фигуранта също не стават за нищо...

219

мхм

преди 3 години

Какви пиратки са вадени на софийски и орлов, като всички бяха на народното събрание? Вие сериозно ли? Егати манипулаторите

218

Анонимен

преди 3 години

В 3 през ноща обикновено действат престъпниците. Явно премиера пренася "добрите" практики от криминалното си минало в работата на МВР.

217

умрук

преди 3 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЯНА

216

православен патриот

преди 3 години

Докараха башибозук от цяла България !!!! Пребиха мирни протестиращи !!!! Ако мислят че ще се уплашим, много се лъжат тия фашистки мутри !!!!!!

215

Обективен

преди 3 години

Правото на протест съдържа в себе си и създаването на неудобства. Който гледа само своето право да се придвижва, лишава всички останали от правото на протест. При това полицията много повече ни лиши от правото на придвижване, отколкото протестиращите. Направиха го по заповед на мутрите, за да не се включим в протеста и той да изглежда с малко участници.

214

Анонимен

преди 3 години

Работещ беден в София е всеки, който е с брутна заплата под 3750 лева месечно, т.е почти всички.