6

House M.D.

преди 3 години

"Срещу идеята се противопостави нейният председател Стефка Стоева..."Председателят на кое?

5

Анонимен

преди 3 години

Тия са прекалено ***, че да схванат как се манипулира резултат електронно. Те знаят как да печатат фалшиви бюлетини и подменят чувалите и да плащат на *** по 30 лева на глава. Ерго, няма да го въведат на време, или пък ще го въведат, за да изгърми по време на избори и да не отчетат електронните гласове. Те едни смотани винетки и ел. билети не могат да оправят 10 години. Вервайте, гарантирани !

4

До 1

преди 3 години

ГЕРБ няма нужда от такива правила щото бате Бойко ви бие като тъпани всеки път. БСП и Румен бавния искат служебно да се намърдат че с избори не могат щото им липсва член първи.

3

анонимен

преди 3 години

За какво им е това машинно гласуване? Разбира се, е може да се манипулира, както това се доказа в ред държави! Истината е, че фалшификации винаги ще има, защото е такава човешката природа, заложено е в гените да се лъже и краде с цел оцеляване и обогатяване за сметка на другите обикновено! Колко са честно забогателите - някой гений, изобретил нещо или написал гениален роман, но това са по-скоро изключения!

2

Анонимен

преди 3 години

Импийчмънт на румен радев!

1

Анонимен

преди 3 години

По новите правила за гласуване на следващите избори в бюлетината ще има само една партия-ГЕРБ.Кой гласувал,гласувал-крайни резултати 99% за герб.