334

Могат да кажат

преди 3 години

И казват. Но се видя - бомбички, фойерверки, коит изобщо не са безопасни, ако ти паднат на главата.... камъни, павенца - мънички жълтички...Иначе е гот да се правят на невинни жертвички. Агънца божии!"Не бях приложил никакво насилие... Но ме влачиха и т.н." - дано този *** си намери майстора.

333

Тълпата не се спира

преди 3 години

Тълпата не се спира с Право. Тя се спира с вода под налягане, газ, и палки за ръкополагане, гумени куршуми и др.Не знам някъде тълпа да е спряна с Право.

332

Анонимен

преди 3 години

За това колко плащат питайте триото уличници.

331

БГ Съдия

преди 3 години

Нали знаете закона - срещу агресия се бори с право, а не с бой! Нали така учите народа - като ви удари някой - обадете се в полицията и после търсете правата си в съда!! Е те така и сега - като ви замери някой не го бийте с метален бокс и шутове , а просто го арестувайте и го съдете , но не , вие сте там, за да биете народа !

330

Анонимен

преди 3 години

Гледаме реалити предаването: "Астерикс и Обеликс срещу Цезар и формация "Костенурка"

329

SS

преди 3 години

а защо пък да не кажат, че в палатките на протестиращите са намерили да речем и химическото оръжие на Саддам, автомати от беларуските партизани, ракетки от хисбула, или направо новичока, за по-сигурно?

328

Анонимен

преди 3 години

"Въстанието" приключи безславно.Идва ред и на Фигуранта за импийчмънт...

327

защо

преди 3 години

До Цитат,16 Май 2020Само тези! Има и други няколко пъти по-богати и по-корумпирани, но тях ги закачат! Пипат само неудобните!

326

Анонимен

преди 3 години

Еми полицията е редно да знае, че като застава с гърди пред корумпираните политици, ще отнесе тя негативите. Такъв е живота, да си намерят друга спокойна работа.

325

Анонимен

преди 3 години

ЗНАЧИ ВИЖДАМЕ ЕНИЧАРИТЕ ЕКИПИРАНИ ПО ПОСЛЕДНА ДУМА НА ТЕХНИКАТА, КАТО РИМСКИ ЛЕГИОНЕРИ!ЗНАЧИ ТРЯБВА РЕЦИПРОЧНО ВЪОРЪЖАВАНЕ - ЗА РАЗПРЪСВАНЕТО ИМ СА НУЖНИ БОЙНИ ДИМКИ. КЛАСИКАТА Е КОКТЕЙЛ ***. ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА СЪЩО СА ДОБЪР ВАРИАНТ.

324

Анонимен

преди 3 години

ОЧАКВАМ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ВИ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ!!КАК СЕ ПЛАЩА 60 ДЕНА НА 20 000 ЧОВЕКА ПО 50 ЛВ??*** *** ПРОСТИ!

323

Анонимен

преди 3 години

трябва по- крути мерки! априлските въстаници ако са пазели заптиетата, нямаше да има България1Трябва да се пролее кръв, за да се намесят великите сили и да изгонят кръволока!

322

681

преди 3 години

Погледнете ***, която са оставили след тях. Това показва съзнанието на протестиращите. Едва ли може да се очаква друго от леви анархисти и терористи (саботьори на метрото, биячи на деца, хврърлячи на миниум и бронз, наркомани и криминално проявени ***).

321

Анонимен

преди 3 години

Какво са правили бомбичките в палатките на протестиращите?Защо протестиращите носят бомби?За кого са приготвили тези бомбички? Да замерят гражданите и полицаите с тях,осъдете ги!

320

Анонимен

преди 3 години

Вижте каква смет е извозена след протестиращите - тухли,колчета,павета,желязо и отпадъци.За какво са им тези тежки и опасни предмети,както и балите със слама?Да бият и убиват граждани и полицаи и да рушат?Ай,сектир!Разкарайте ги такива агресори!

319

Анонимен

преди 3 години

На снощния футболен мач липсваха само футболните отбори.....:)

318

Анонимен

преди 3 години

Много ви се ще протестиращите да са платени, но за ваше нещастие не са. Довечера след работа отивам пак да протестирам срещу корупцията. ОСТАВКА!

317

До 334

преди 3 години

Стига си се впрягал ,бе.Ясно е,че парите са от Цв.Василев и от Божков.Ако вместо МВР беше МОСАД досега да си докарали двайсет пъти и вече да са осъдени и да тренират на лоста в ЦСЗ - при Пешо Сумиста.

316

Цитат,16 Май 2020

преди 3 години

..........Целта на олигарсите, сгазили закона, е само една - да дестабилизират държвата, да създадат хаос и да избегнат наказателна отговорност.

315

Цитат,16 Май 2020

преди 3 години

Тарифите за протеста, зад който официално застана обвиняемия за 1 млн.лв. Костадин Костадинов-Копейкин, са били от 50 до 150 лв. Мирните протестиращи, които са били за маса пред Народното сърбание последните два дни са прибирали по 50 лв. Едрите бабанки, докарани с рейсове от провинцията, обаче взимали двойно. Вече най-големите смелчаци с кримнинални досиета били уговаряни да се бият и да провокират униформените служители, да се окървави протеста и да настане хаос. За такива-тарифата била 150 лв.Целта на олигарсите, сгазили закона, е само една - да дестабилизират държвата, да с