281

Радеф

преди 3 години

Приключи се.Вун мутрите на Радев.

280

Анкета

преди 3 години

ЗА ДА СЕ ПРЕБОРИМ СЪС НАЙ ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ - КОВИД-19, ТАКА И ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ СПРАТ ОКОНЧАТЕЛНО, СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ, ОТНОВО ДА СЕ ВЪРНАТ ВСИЧКИ МЕРКИ И ОГРАНИЧЕНИЯ, КАКТО БЕШЕ МАРТ И АПРИЛ? ДА + НЕ -

279

Анонимен

преди 3 години

#Гощавка!!

278

Анонимен

преди 3 години

Вчера е арестуван крупният бизнесмен Н. Филипов- собственик на пристанище Европа в Бургас. В дома му е имало 1,5 милиона лева. Лицето е приближен на Божков! Има съмнения, че парите са за закупуване на протестиращи. Същото лице е и бивш собственик на футболен клуб Нефтохимик.

277

Анонимен

преди 3 години

#О С Т А В К А

276

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта определно тласка държавата към безредици. Дано се опомни навреме.Не се опомня... Даже събира подписи за Конституция.

275

радев - вън!

преди 3 години

Радев, основният подстрекател на тези свинщини трябва веднага са се отстрани от поста и да се осъди. той е позор за нормалните български граждани.Радев - вън!

274

Полицая

преди 3 години

Преди ме караха насила да бия днес нилои не ме задължава да го правя ама така съм свикнал егото ми е голамо и млатом пиш легари с стари баби

273

Анонимен

преди 3 години

Незабавна оставка на Румен Рублата!

272

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта определно тласка държавата към безредици. Дано се опомни навреме.

271

Анонимен

преди 3 години

Сега, след като полицията е премахнала палатковите лагери, с аргумента, че те блокират движението, е добре да се върнем към едни други блокади, които тормозеха над два милиона души, живеещи или работещи в София. Блокадите на София в дните преди тазгодишните Великденски празници. Вече е ясно, че нищо не е налагало тогава над два милиона души да се чувстват като затворници. Ще бъде добре, ако се намерят юристи, които да потърсят сметка от онези, които носят отговорност за този произвол.

270

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ си управляват добре, няма нужда от оставки.

269

Анонимен

преди 3 години

Снощи имаше хиляди на площада гледах на живо защо лъжат ?Всички ли бяха наркомани?!!!!!

268

Анонимен

преди 3 години

Боко тиквата снощи е изпратил троовете си съвместно с полицията да рушат палатките,за да могат сега троловете му да пишат глупости и щуротии...ще има видовден...тогава ще ви видим гереберастки мишки дали полицията ще ви пази...

267

Анонимен

преди 3 години

не били платени протестиращи, е как всички с нови и еднакви палатки, през 2013г., когато протестирахме срещу Шиши, въртоглавите и ДПС някой да си позволи да хвърля яйца, да блокира кръстовища, просто бяхме истински протестиращи, а не някъв от Дубай да ни контролира. Гешев свърши си работата и всички виновни пред съда.

266

Анкета

преди 3 години

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ СЪД И ЗАТВОР ВЕДНАГА ЗА РУМЕН РАДЕВ? ДА + НЕ -

265

Млад пенсионер

преди 3 години

Какво е това протест в България? Общо взето е това. Събрани в центъра на София 100-200 платени, 50-60 криминално проявени, 200-300 сеирджии, 20-30 отречени политици, камион със звукува уредба, 20-30 палатки, 10-15 с жълти книжки. Всичката тази *** е определена за "младите и красивите" и е ръководена от един закъснял със слизането си от Балкана партизански командир с вдигнат юмрук. А остналите 7 млн. гледат, цъкат с език пред телевизорите и се готвят да гласуват пак за Бойко!!!

264

Полицая

преди 3 години

Истинския мъж става Полицай за да бие мишки

263

Анонимен

преди 3 години

Софиянец, тоя дето коментираше световните протести е отровното адвокатче! И има мирни протести, швейцарците нон стоп протестират ама никой не е чул нали! ? За да има законност в тая държава първо трябва да се спазва от тия дето я искат. За да няма корупция, първо народа трябва да спре с подаръче-рушветче за всяко дребно нещо! Рибата се вмирисва от към главата, но се чисти от към опашката! Това пък го е казала народната мъдрост!

262

Azure спец

преди 3 години

Аз пък вместо да участвам в подобия на протести, реших да инвестирам това време да се напъна малко в офиса. Завърших два много важни проекта и сега за Q3 ще си взема тлъстото бонусче. Едно им признавам на смешните палаткаджии. Свалиха ме сутрин от колата. Бях забравил колко е хубаво да се разхождаш сутрин из спокойна и прохладна София.