361

3

преди 3 години

ОСТАВКА!!!

360

Анонимен

преди 3 години

Два месеца без резултат На какво се надяват още. Станахме за посмешище с тия мижави протестиращи

359

Анонимен

преди 3 години

С нетърпение чакам следващите избори за да гласувам против БСП, Да България и Румен Радев. Трябва да се научат, че тяхното мнение не е мнението на цяла България.

358

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 384,Работи или не работи - не знам. Но че вие сами си го набихте отзад, та до гърлото чак, без никой да ви кара - всички разбраха. Слез от caps-lock-a, а? Да не мислиш, че като ревеш по-силно си по-убедителен? Напротив.

357

Анонимен

преди 3 години

До до троловете на ББАйде, стига си плакал. Да, който и сайт да отвориш - все повече не ви харесват. ***, викаш? Дали?

356

Анонимен

преди 3 години

До Случаен минувачРуменчо Гечев е една уникален екземпляр. Интересува се само от това, дето може да има личен келепир. Нагъл е като листна въшка. По Жан Виденово време, когато фалираха банките, Руменчо беше зам. министър председател и министър на икономиката. Въртя, *** и успя да си вземе всички парици, от фалиралите или не банки, без значение. Оправи себе си а за останалите изгорели - комбинация от три пръста. И добър ден да каже, не му вярвайте, погледнете къде е слънцето първо.

355

до троловете на ББ

преди 3 години

Недейте така бе, забавете темпото, разорихте го човечеца! Който и сайт да отворя, наблъскани злобни мнения срещу протестиращите/във възхвала на мафиoтската задруга, а с който и човек да говоря, всеки подкрепя протестите и ненавижда ГЕРБ. Като градите фалшива реалност в коментарите на кого ще повлияете? Или това не е важно, номерът е да вземете едни кинти, че са на привършване!

354

Анонимен

преди 3 години

ДО мисирките на герб-ПРОВОКАТОРИ-СОЦИОЛОЗИ-ПОЛИТОЛОЗИ-НЯКАКВИ СТРАННИ ЛОЗИ КАТО РУМА БЪЧВАРОВА И ЕВГЕНИЙ ДПС-МИХАЙЛОВ, -И ТРОЛОВЕТЕ ОТ ТОЗИ И ДРУГИТЕ САЙТОВЕ НА ГЕРБМАШИНАТА ЗА ФАЛШИВИЯ ПУШЕК С КСОЙТО КРИЕТЕ ПРОВАЛЕНОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ НЕ ВИ РАБОТИ ВЕЧЕ

353

Анонимен

преди 3 години

До Нищо не е приключило: Жалко квичене на провалени превратаджии.Да нищо не е приключило.Сега следват наказателните дела ,а и открит ловен сезон за руски въшки

352

Анонимен

преди 3 години

До ???Палатките са поставени там незаконно.Явно не знаеш какво е демокрация, тъй че няма проблем да си дрънкаш ...

351

Нищо не е приключило

преди 3 години

Това, че са паднали (засега) блокадите не решава нищо. Като паднат от власт Бойко и гербаджиите тогава ще живнем наистина.

350

???

преди 3 години

Защо не им оставихте палатките на хората?Те си протестират мирно и тихо, нали???Нали имаше демокрация........................а???Само фасадна демокрация има вече на територията ...............да..............една крадлива герберска шайка е окупирала цялата държава!

349

До мдам

преди 3 години

Другият политик, който се оказа голяма ку..............рва, е Каракачанов-Шкембе Войвода от ВМРО, и той се продаде на мафията и клекна на ГЕРБ-аджиите!!!

348

Анонимен

преди 3 години

Валерката Симеонов- Валери Далавери се оказа голяма к............*** ................уж бил патриот..............хаха..........................името на партията му патриотично...............нищо, че си гласувал за него..........по-важно, че си осъзнал грешката си и няма да я повториш отново

347

До мдам 376

преди 3 години

Валерката Симеонов- Валери Далавери се оказа голявма *** ................уж бил патриот..............хаха..........................името на партията му патриотично...............нищо, че си гласувал за него..........по-важно, че си осъзнал грешката си и няма да я повториш отново!

346

мдам

преди 3 години

До Случаен минувачНикой нормален човек, не го прави. Ние за това искаме Борисов да подава оставка. След това процес и затвор за тия и всички откраднати пари. Кой нормален, човек, ще влезне в резиденция Бояна с кюлчета злато и милион, евро и ще му ги сложи в шкафчето. Борисов е гузен и му личи. Той оставката я беше подал, ама патриотите се оказа корави ***. Не пуснаха власта. И като знам че съм гласувал за Валери Симеонов и като знам кви тези имаше преди и сега ми става криво !

345

БГ Съдия

преди 3 години

Нали знаете закона - срещу агресия се бори с право, а не с бой! Нали така учите народа - като ви удари някой - обадете се в полицията и после търсете правата си в съда!! Е те така и сега - като ви замери някой не го бийте с метален бокс и шутове , а просто го арестувайте и го съдете , но не , вие сте там, за да биете народа !

344

Стар набор

преди 3 години

Абе вижте какви еднотипни палатки са опънли, като на ПИОНЕРСКИ ЛАГЕР. Явно имат си спонсор, който купува на едро.

343

Пенчо Кубадински

преди 3 години

Ташенце - всички е нагласено дори и *** в дръндера ти, на който стоиш :) Заради един *** като теб, не значи че всички сме такива, ашлак

342

Анонимен

преди 3 години

Е, изринаха за пет минути пишман "революционерите" червени фекалии.Сново обосрались товаришчи.В кое мазе се е сврял Пурко от Славяново да си сменя *** ***?Сега трепери кой ще го стигне пръв:Гешев ли за държавна измяна или Путин за провалената поръчка