140

Анонимен

преди 3 години

Тея дето ги дават явно не помнят норешарски, щото са били втори клас. скоро ще тръгнат на училище и ще ни оставят на мира, явно зора е до 15 септември.

139

Защо?

преди 3 години

Как пък така публикувахте първото видео от "полицай"?Защо 1 видео не качихте как бият хората, как ги влачат, как ги тормозят? Минаха 50 дни в протести, 1 видео няма в защита на гражданите!Извинете ме редакторите и авторите в Днес.бг, Вие част от мафията или част от хората сте? (въпроса е съвсем риторичен, очевидно е коя страна заемате!)

138

Чебурашка

преди 3 години

Фигуранта е твърдо решен да мине дори през гражданска война, но да се докопа до властта. След като ДПС му поиска оставката съвсем е озверял и е абсолютно неадекватен и опасен за България и българите.

137

Аз

преди 3 години

Мутри и отрпеки искат да вземат властта! Айде няма нужда!хаджигеев да връща парите на дубайския айдук!Олигарх-мутра прави протести, къде го има това?!

136

Анонимен

преди 3 години

Сентенция за блокирал мозък:Гледа изцъклено и сипе закани, но от разстояниеБлее методично дори когато другите са спрелиЕзика му е основен, първичен, изпълнен с местните епитети на самовнушаващия го елитен статус. Обича да консумира и прекалява цинизма и дебелашкото му възпитание формулирано в общия профил на поведениеНяма разум, нито мечти,гледа и завижда на останалите, а самопреценката винаги е силно подценена от останалите.Блокира, пречи, чупи и се репчи.Това НЕ Е БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!!!

135

до 142 от славянин

преди 3 години

Необразованите се пръкнаха по времето на демокрацията, при комунистите нямаше необразовани, а гладните стават все повече и повече, но понеже още е лято и ги е налегнал летния релакс, все още могат да търпят, само че като дойде и студа в ''подкрепа'' на глада ..........изчакай още малко до зимата, тогава пак ще си пишем!!

134

.

преди 3 години

Селяци, жълтите павета не сте ги намерили на пътя към нивата. Един от символите на родният ни град не е виновен за управиниците и проблемите в обществото!

133

Анонимен

преди 3 години

Народната милиция но БКП срещу народа

132

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТук не става дума за Радев,над 10 години хората търпяха издевателства над населението и убийства,Радев е прав,проблема е ,че тези които искат да вземат властта не са по-свестни от ГЕРБ, иначе с две ръце ще подкрепя правителство - БСП и ДПС ,както и свалянето но ГЕРБ, но нещата не са така прости.Против съм да вземат павета и да се нараняват български граждани,без значение полицаи или протестиращи!

131

До 140

преди 3 години

До АнонименСъвпадането на интереси не води до отъждествяване на персонажите. Иначе как ще коментираш съюза на САЩ СССР и Англия по време на войната? Сталин е бил демократ? Или другите са били диктатори?

130

славянин

преди 3 години

Аз в действителност макар и протестиращ, не искам до зимата тиквата да подава оставка, сега още е лято, топло е, и народът макар и доста поостанал без работа, благодарение на ''пандемията'' все още може да търпи, но когато застудее и сметките хвръкнат яко нагоре, тогава и най-тъпият и сляп фен на мафията ГРОБ ще изпищи на умряло и ще не ще ще излезе на гладен протест, та затова и не искам сега тиквата да подава оставка, за да се насладя на зимния екшън!

129

Анонимен

преди 3 години

До до 134 от славянин до 139 Никой от нормалните Българи няма да изгладнее, а безработните и необразовани комунисти ще са гладни и така трябва да бъде. Да ходят на площада и ще получат по 50 лв.

128

Мнение

преди 3 години

Я да видим сега.... В Украйна по време на Майдана се вадеха павета и всички одобряваха. Сега в София вадят павета и май..... няма голямо одобрение

127

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да си коментираме истината е много лоша. Не може един поръчков убиец като Божков -черепа да командва уж пРезидента Радев. Това е отвратителна гротеска. Другото е резултат от тези двама Българоубийци.

126

до 134 от славянин

преди 3 години

''Определено протестите вече събират повече недоволство от Борисов. Браво лентяи не очаквах да го постигнете!'' Изчакай още малко до зимата да поизгладнее и измършавее още повече народът, за да видиш тогава какво значат протести и дано тиквата да не подава оставка дотогава, за да се ''наслади'' на истинска ''народна любов'' от камъни и огън!

125

Анонимен

преди 3 години

За съжаление борисов го подкрепят германските и съединени щати власти ,за тях е идеялнят изпълнител на техните заповеди.А това е най важно за тях, а не Българският народ.

124

Анонимен

преди 3 години

Отровното трио са за съд. Превърнаха спонтанния протест в престъпна и хулиганска сбирщина. След днешния ден в протестите остават само тъпите, арогантните и криминално проявените. Интелигентната част се изнесе. Трезвомислещите хора не мятат павета и не показват средни пръсти. Протеста днес тотално бе компроментиран и най-логичното нещо е да спре. Но не бива да спира желанието на хората за промяна. Има толков млади хора, които вярват в промяната. А аз вярвам, че рано или късно ще дойде.

123

до 132 от славянин

преди 3 години

''Не искал мафиоти, ***. Ти не разбираш ли, че това е политиката навсякъде по света? Едни си отиват, други идват, но всички крадат. Дреме му на депутата за твоята "свободолюбива","не-робска" душа.''''Дреме'' му, защото по цял свят такива плъхове като теб не само търпят, но и оправдават и защитават мафиотите и на това отгоре даже и ненавиждат бунтовниците, когато спрем да ги търпим и започнем да им търсим и то дебела сметка за престъпленията им срещу нас тогава наистина ще започне да им дреме!

122

Бай Колю

преди 3 години

Черепчето е изпразнило джоба за тия пройдохи. Борисов, стига се ослушва, твоят приятел Макрон вече десет пъти щеше да е смачкал *** безделници. Не позволявай поредна цветна революция в България, организирана от натовския клоун Радев и тримата *** на Дубайския шах. Да живее България!

121

Анонимен

преди 3 години

Определено протестите вече събират повече недоволство от Борисов. Браво лентяи не очаквах да го постигнете!