160

Сата НАТО

преди 3 години

НИКОГА не хвърляйте камъни и парчета от настилки,това ми напомня за хаоса и убийствата на Майдана в Украйна и предизвиква отвращение!-------Явно си русофил, привърженик на "русский мир"... Логично де, герб си е путинска партия.

159

Гошо

преди 3 години

Брей, Па немаха клип как дърат студента зад колоните и го ритат?

158

гого

преди 3 години

Тия младежи с павето, като ги гледам може и един ден трудов стаж да нямат ама тръгнали да протестират и рушат. Я обществено полезен труд- за месец да редят павета някъде та да видят лесно ли е да се гради.

157

K6

преди 3 години

Господ да ви накаже проклетници , не сте гладни не сте вързани ,проклетници никога не сте живеели по добре не знаете какво искате , безбожници ще си платите

156

Анонимен

преди 3 години

Това са ненормални хора,първо рушат настилката(че вече няма и такива добри майстори, както в миналото,за да наредят паветата),второ - това е опасно,да нараниш полицай или протестиращ с такъв голям камък е опасно за живота,трето НИКОГА не хвърляйте камъни и парчета от настилки,това ми напомня за хаоса и убийствата на Майдана в Украйна и предизвиква отвращение!

155

Анонимен

преди 3 години

Червените вече надушват кокала и лигите текат все по-силно... Много умело използват тъплата младоци да им го поднесе и сервира.

154

Пфффф

преди 3 години

После по комунизма защо е имало каменна кариера в Ловеч... Такива да се научат първо да копаят павета, после да видим дали ще ги хвърлят по полицията.

153

Анонимен

преди 3 години

И пак да си изберете Румен Шведски за фигурант :) Искам да ви гледам сеира и да се налсаждавам колко ви е багажа :)

152

Пижо

преди 3 години

Я, това са същите камери, от които отказаха да предоставят на обществото запис от побоят над Евгени Марчев и другите задържани граждани!Явно с прекалено мирни протести работата няма да стане. Подкрепям протестите!ОСТАВКА НА МУТРАТА ОТ БАНКЯ И ПУДЕЛЪТ МУ С КАСКЕТА

151

Анонимен

преди 3 години

Нека. Това заслужават останалите, които си стоят вкъщи. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.

150

Анонимен

преди 3 години

Това е цялата измееет на фигурантаааа. Младите и образованите.......Бог да пази България...от фигуранти

149

Ужас

преди 3 години

Те тия хора камък от земята не могат да вземат,тръгнали на протест :(

148

Анонимен

преди 3 години

*** народ лесно се поддава на манипулации. Това е.

147

Кольо

преди 3 години

Нашмъркани ученици, вадят павета...Ето тези са за як бой!

146

Анонимен

преди 3 години

Мафията на протест !Това само в България може да се случи !

145

до 155 от славянин

преди 3 години

Срещу Молотовките и водните оръдия няма да помагнат на властта!

144

Анонимен

преди 3 години

Срам !

143

славянин

преди 3 години

Ако не сте обръщали внимание, фенове на ГРОБ-арска мафия са само тези на държавна хранилка, бюджетниците, всички останали са против тиквата и мафията му, вчера се заприказвах с един непознат, каза ми че имал обществена пералня, която се принудил да затвори заради ''епидемията'', ''благославяше'' и тиквата, и здравното министерство заради това!

142

Анонимен

преди 3 години

Наскоро гледах клипове от нео-либералната държава Нидерландия, където на протестите срещу КОВИД ограниченията, изкараха три коли с водни оръдия и буквално ги разпиляха като пилци. Е, излиза че ние сме по-либерална държава и от тях, щом полицията търпи такова безумие...!!

141

Анонимен

преди 3 години

Гледам клипа и се чудя, колко "мъже" трябват да извадят едно паве. Явно един "мъж" и две жени! А и още един - за да снима!