37

Анатема Айдуконьо

преди 3 години

Изчезни претъпа ОФСО !

36

Анонимен

преди 3 години

Позитано е като женски манастир на Фигуранта - послушници !

35

Анонимен

преди 3 години

Само собствената си тъпотия и некадърност не виждат! Сега ще е майтап избора в партията. Както си управляват партията и си изпразват партийната каса, така и ще управляват държавата.Те си остават сами с рр, а ДПС ги прецака яко днес!

34

Оставка на Отровното

преди 3 години

Оставка на отровния Фигурант беше поискана днес от народните представители.Да си подава оставката барабар с Отровното Трио и отровната г-жа Лъжа.

33

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

32

Анонимен

преди 3 години

Eййй, всички платени гроберски *** са си на местата и бачкат, бравос тикварчета! Не че ви пука защото сте на заплата, но това няма да спаси Татко Барба -Тиквара!

31

Оставка

преди 3 години

Интересно дали г-жа Импексова ще подкрепи оставката на Радев

30

Хасан

преди 3 години

*** па а убава бе! Как да не й го плъзне човек!

29

Анонимен

преди 3 години

Техноимпексова, Булгартабакова и Пловдивски панаирова пак си точи зъбите да ***. За това от години лъже, та чак сама си вярва. Но няма да я огрее, защото и от партията и я разбраха, че е с нечисти политически помисли

28

Анонимен

преди 3 години

Не е коректно да се казва, че Радев е "руски" президент. Истината е, че няма държава по целия свят, която да го взема за нещо, да го харесва или уважава. Позицията на Радев на външнополитическата сцена е като на саксия в ъгъла на някоя конферентна зала. И това е напълно нормално, не знам кой би очаквал друго. В крайна сметка той няма и 1 секунда да се е занимавал с външнополотически въпроси и защитаване на българските интереси на външнополитическата сцена при все, че това е основната му задача.

27

Анонимен

преди 3 години

БСП е като старец с деменция и наполеонов комплекс.

26

свински черва

преди 3 години

Заедно с Нинова е уволнен и колегата ѝ от кабинета Делян Пеевски, заради скандал с изнудване, в управлявания формално от Нинова Булгартабак Холдинг АД

25

свински черва

преди 3 години

Фронтиер е състудент на тогавашния министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров и бивш съдружник на съпругата му, както и участник в едноименен олигархичен кръг, свързан с енергетиката и гравитиращ около БСП. В процеса на следствието се разбира, че е замесен и министър Румен Овчаров. Нинова е отстранена с решение на премиера Сергей Станишев от поста на заместник-министър през май 2007 година

24

факт

преди 3 години

През май 2007 г. се разкриват големи злоупотреби в Топлофикация София. Следствието започва разследване на Валентин Димитров (Вальо Топлото), тогавашен шеф на дружеството. Оказва се, че следователката, която води следствието Татяна Шарланджиева е приятелка на зам-министъра Нинова, още от времето, когато Нинова е работила в следствието. Според събран със СРС записи, Нинова е въздействала на Шарланджиева да пази бизнесмена Красимир Георгиев (Фронтиер) от наказателно преследване по делото.

23

Анонимен

преди 3 години

Червената Мафия изслуша заповедите на кремълската марионетка Радев и безропотно изпълнява - оставка и цялата власт в ръцете на Фигуранта !!!Е много им се иска червен диктатор да управлява Задунайская, както в руския Гулаг !

22

Анонимен

преди 3 години

Корнело я пак,не е Борисов в изолация ами се оказахте ВИЕ,те и ДПС искат ОСТАВКА на вашия ка..ууунньь,пахахахахха,а ти можеш да се цаниш за вице на премиер от ГЕРБ,егати и цирка егати

21

Анонимен

преди 3 години

Тоя политически пapцал от село Крушовица, първо беше с Костов в СДС, после мина в БСП, Станишев я уволни заедно с Делян Пеевски заради изнудване и чадър над обръчи от фирми, а тя има наглостта да излиза пред народа и да държи речи.... Селският гьонсуратлък няма граници!

20

Анонимен

преди 3 години

А при вас няма криза на доверие нали тъй вие сте извънземни родени сте за доверие към номенклатурната шайка, Ьйде не занимавайте всички с присъствието си. Нови партииР ново началоР ново довериеЛ Радев да поема щурвала президенстка република и НС ДА СЕ НАМАЛИ НА 80 ЧОВЕКА И БЕЗ ТУЙ В ЗАЛАТА РЯДКО ИМА ПОВЕЧЕ ОТ 100 ЧОВЕКА

19

Анонимен

преди 3 години

Тая да вземе да се скрие! Не беше ли уволнена от предишен пост заради корупция?

18

Никога БКП

преди 3 години

*** да си ходи у Беларус да си прави червените. Игрички