96

Малии

преди 3 години

Ало ГРОБ щом народа ви е избрал той може да ви свали а в момента това искат подайте си оставките и всичко ще затихне няма да има протести няма да има насилие много е просто хвърлете оставките и готово недеите да дрънкате просротии само за да печелите врвме. Нещата много бързо могат да ескалират това ли искате ако няма оставки значи това искате срам срам всичйи в оня дупка сте един дол и всички сте за бобов дол

95

Христо Христов

преди 3 години

комсомолката дариткова не допуска друго мнение... съшо като комунистите в брюксел

94

Боже Господи

преди 3 години

всеки трети в герб е също толкова *** и нагъл като първите двама. ОСТАВКА!

93

Анонимен

преди 3 години

Смолянската злобна noмашка пепелянка се задави в отровата си ,та съвсем превъртя!Значи в Русе некролози за Президента може , а бесилки в София - не може ?!А вдигнатият юмрук е символ за подкрепа - не търси под вола -теле , пепелянке , Щото волът може да те натовари с друго...

92

Българин

преди 3 години

Не знам дали обединява ,но много краде и съсипва държавата.ОСТАВКА.

91

ПроСоТо

преди 3 години

абе ей,гъъъско смоотана,ако гробарите наистина обединяваха нацията нямаше да се стигне до това тежко разделение-Народа срещу герп!Никой от вас не се и опитва да тушира напрежението..Всички до един,тъй като сте произлезли от едно и също училище за бавноразвиващисе,сте се вкопчили във властта,зарили сте кратуните си в пясъка и..вероятно чакате народа да се измори..ТЪЪЪПАЦИ!!!!..Народа е изморен от вас вече десет години,сега просто врящото гърне изкипя.ГЛУУУУПАЦИ!

90

2 септември

преди 3 години

Оставка Капуткова! Марш! Крадци!

89

Анонимен

преди 3 години

Видяхме колко сте обединители от ГЕРБ .... простаците и тъпанарите около некадърниците в управлението

88

От всякакви п@@ки

преди 3 години

на ГЕРБ българският народ не взима акъл. Видя се, че Доган и Пеевски издигат и свалят правителства, и не само те, имат ДС задкулисие- Виктор Вълков, Любен Гоцев, Бриго Аспарухов, много са. Юмрукът е символ на ООН за борба за човешки права. Трябва да се изметат всички мафиоти. Президентът Радев е най-големият будител на България, и най-големият обединител. Мутрата газ пикае от страх.

87

анонимен

преди 3 години

Не ми пука кой ще управлява, но нека да бъде избран законно чрез избори, а не с насилие: "Стани да седна"! Не искам да управляват хора, хвърлящи домати и яйца по институциите! Те не ги уважават, та държавата и народа ли ще уважават! Всичко, което гледаме днес е една анархия!

86

ОСТАВКА

преди 3 години

Герберушките е време да се измитат! Влизат и си излизат от залата, когато им оттърва. ТОзи парламент не работи вече! ОСТАВКА!

85

Анонимен

преди 3 години

Ние не желаем да насъскваме българи срещу българи", изтъкна тя.Ами спрете да крадете и да управлявате по мафиотски като не желаете да провокирате българите.

84

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ обединява банкнотите в пачки.

83

Анонимен

преди 3 години

До Радев-матрьошкаСъгласен съм, че Радев е червен комунист.Но, същото се отнася и за гербавите комунисти и ченгета.Отвориш Борисов комуниста, появява се Цачева- партийната секретарка, отваряш нея- Фандъкова- комсомолската секретарка, отваряш и нея- някое старо ченге-комунисти като лазаров, отваряш и него и се появява Георги Марков- доносника от ДС...Та...БСП=ГЕРБ. Просто различни фракции, които воюват по между си.

82

Анонимен

преди 3 години

Тръгвай си ***! Никой не те иска да го представляваш! Оставка и затвор!

81

Помакиня Дърдоритков

преди 3 години

Пом ашката злобна пепе лянка е балдъза на Миро Мършата.Оставка нагляри!

80

Дариткова,

преди 3 години

ГЕРБ обедини всички срещу себе си.

79

Радев-матрьошка

преди 3 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

78

Анонимен

преди 3 години

Ладев не е миновен, че крадете от 10 години...и изборите ни не бяха честни....всички видяхме как се подменят бюлетини...Фандъкова също не бешу изборя на народа..марш от властта

77

Анонимен

преди 3 години

Пом ашката злобна пепе лянка е балдъза на Миро Мършата.Оставка нагляри!