116

ТИКВУН 1-ви

преди 3 години

Това е краят ти!

115

Протестиращите

преди 3 години

Краят на ГРОБ!

114

Европеец

преди 3 години

ГЕРБ е на бунището на историята,другарко Дариткова!

113

Владо

преди 3 години

Явно ще внасяме полиция от Германия. Тази е гола вода.

112

До тера

преди 3 години

*** на психотест, имаш крещяща нужда.

111

Терсенето

преди 3 години

П а ч а е вид ястие а не обида.

110

Терсенето

преди 3 години

Единствения пряко избран от народа *** такава е Румен Радев.

109

Смях в залата.

преди 3 години

То и тоягата обединява ама дано не се стигне дотам, да ви цепнт на площада ГЕРПери прости.

108

Анонимен

преди 3 години

До МалииМоже да ги свали - ама с избори. така е в цивилизованите общества. Вие искате да живеете в първобитно-общинен строй.

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89Щото останалите "лидери" и "лица на протеста" не са били паритйни секретари и комсомолски лидери ли?

106

мак

преди 3 години

До анон. Не сте ли чули за двойни български стандарти? Примери бол.

105

Анонимен

преди 3 години

До 48Цял един народ - глупости! Незначителен брой хора спрямо активното население на България.

104

анон

преди 3 години

Само една малка поправка: Не оставка, а СЪД!!! Представете си да открадна луксозен автомобил от фирмата, в която работя. Дали ще се отърва само с уволнение?! НЕ!! А тия, дето окрадоха държавата и я съсипаха, само ОСТАВКА ли???!?! КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО!!! СЪД и ЗАТВОР !!!

103

мак

преди 3 години

Радев и той е избран легитимно, колкото и да не й харесва на шайката. Тая няма да каже нищо по-различно от гл. ***, нищо, че самите те разделят обществото, правосъдието действа избирателно, пропускат милиони от големците, но ръфат обикновен човек, дундуркат такива като со.ола, лъжат с цената на газа, крадат като за световно, а колко къщи за гости са конфискувани заради измами? 1 или 2? Бан.да оядени мошеници, която мечтае, че ще е вечно на власт.

102

отговор

преди 3 години

Защото в България протестите са медийно явление.Протести няма. Има няколко хулигана които никой не признава за протестиращи.Начело с един тип който за съжаление избрахме за президент.И аз гласувах за него, но сега горчиво съжалявам.

101

Пижо

преди 3 години

Простата КП е напълно права: ГЕРБ обедини нацията срещу себе си! Цял народ срещу ГЕРБ - леви, десни, млади, стари, всички срещу ГЕРБ!Една кърджалийска П без капка достойнство! Оставка, ***, П*!

100

ПроСоТо

преди 3 години

До Терагуд!..Това на коя страница от "Наръчник на стария гербераст" е записано?..и какви са тия "проценти"?...наясно ли си че "75" НЕ са "75 ПРОЦЕНТА"?!

99

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Мое ли некой да ми обясни? У други държави съобщават по телевизиите за протести и сблъсъци на техните теритоии и по чужди страни,като например за Беларус,Венецуела,Русия,Китай и др.а за нашите протести никой нищо не казва в чужбина. Лукашенко,Мадуро и другите били диктатори а нашия какъв е?

98

анон

преди 3 години

Има 1-2 европейски държави, в които дори и най-висшите политици отиват на работа без охрана. Помислете си много добре защо в другите европейски държави не е така!

97

Тера

преди 3 години

До Малии: 75% от народа не подкрепя протестите, а в София вчастност 90% не одобряват протеста. Народа подкрепя Бойко и всички прогнози са, че той ще е победител на изборите през април. Това са фактите, а те нямат общо с твоите емоции, другарю.