21

Анонимен

преди 3 години

***!Абе не ги ли е срам да се нанесат в партийния дом?! Този символ на тоталитаризъм... Нищо добро не ги чака. Наистина сградата е прокълната и бял ден няма видят вече, корпоративните не-народни избранници!

20

гати и

преди 3 години

Т.К.П. !

19

Добре дошли?

преди 3 години

Засега са отвън.

18

Анонимен

преди 3 години

*** отново напомня за себе си

17

...

преди 3 години

*** се намърда в в новата сграда като кученце в каручка.

16

Анонимен

преди 3 години

НС трябва да се върне обратно, а гербавите да гризнат оловото.

15

ШМАТКА

преди 3 години

До Наблюдател И римските императори са тънели в разкош и преяждане с богатство но и те са отишли небитието чрез жестоки действия от страна на гладните народи.Всички от нашичките депутати са облеченки, сресанки и загладили косъма,а защо не отидат долу при народа ,който живее с 200лв пенсии и минимални заплати? А иначе според дариткова герб '"мисли и" милее" за българите! Цинизъм и то във висша форма!

14

Анонимен

преди 3 години

И защо се нацуцаха в Партийния дом, кому беше нужно да литнат 18 млн. за тези депутатски д.***.ли ли. Бай Тошо го плюят ама всички гледат да се набутат в това което е направено тогава. За тези пари можеха да направят чудеса за народа, а не за тях.

13

Защо

преди 3 години

Защо допускат мутресата г-жа *** - Цвета Карапутанчева и гербомутрфоните Фигурант -премиера в Парламента.Парламента не е място за крадливи мутреси и мутри.

12

Проста Кърдж. Потка

преди 3 години

Оставкаааааааааа, нагли крадци и мутри.. Изядохте кикалите на президента, за това, че той не иска да е част от чекмедже стайл. Гадни комунисти, ДС служители, БКП членеове и после ми се пишат демократи. Фа избтоявам ли членовете на ГЕРБ колко са част от БКП И ДС????? Хайде *** дерзайте

11

Анонимен

преди 3 години

Тази сграда не може да бъде парламент. Тя е построена за дом на БКП, най-мракобесническата партия в историята на България. До 70 г. на миналия век конкресите на БКП са се провеждали в тази зала, наричана тогава Георги Кирков. Тази комунистическа сграда е цитадела, в която се крият сега комунистите от всички полотически бои. Автентичният парламент е построения през 1884 г. Следващото мнозинство в Н|С трябва да върне парламентарната дейност в автентичната сграда.

10

Наблюдател

преди 3 години

Залата може да е скъпа и добре оборудвана, сигурно така трябва да бъде. Българския парламент е най-високото ниво на държавна власт и трябва да има удобен и впечатляващ офис. Но съм потресен от каменните саксии за цветя пред централния вход на НС. Погледнете ги как изглеждат - на фона на милионите за ремонт на офисите и залата, по този начин да изглеждат "цветята" на входа е грозно и обидно. Язък за мастрафа, тази немарливост е обидна и за депутатите и за БГ гражданите те. Дявола е в детайлите.

9

Защо

преди 3 години

Защо допускат мутресата г-жа Лъжа и мутрфонът Фигурант Дубайски в Парламента.Парламента не е място за крадливи мутреси и мутри.

8

Факт

преди 3 години

Цветовата гама на новата пленарна зала е трепач - фекално кафяво. Даже и на текстура са го докарали. Направо съм в потрес.

7

Гашо

преди 3 години

Кърджалийската тка с вертолета да я пращат на село

6

Анонимен

преди 3 години

Коя си ти, че им казваш Добре дошли и на кои? С парите на Народа е правено и Той Народът ви плаща заплатите в хиляди лв. Мърсите и позорите институциите. Вън, а не Добре дошли!

5

ПКП

преди 3 години

Колко милиона наши пари потриошиха тия, за да се наместят къде - в партийния дом.И после не били комунисти герб, че там повечето са били членове на БКП или техни деца.Воглаве с Борисов, син на полковник от милицията и сам член на БКП.

4

Устафка

преди 3 години

Да върнат и петолъчката отгоре.

3

Анонимен

преди 3 години

- Не тухлите определят качеството на един парламент- aaaa.... имaм тортa

2

Анонимен

преди 3 години

Пак за тях да има? Мерцедесите кога ще ги сменяте, хайде стари са вече на цяла година ... в Белгия ходят на работа с колело и без охрана. Крадци сте всички, скоро ще дойде и вашия час.