313

Анонимен

преди 3 години

До 338 Това е стара карта на османската империя с или по точно съвкупност от такива с някой изменения забележи ,че Русе е Русчук Черно море е на френски ,а Атина също е в червено!

312

Додо

преди 3 години

Не ясно обаче, защо в публикацията са включени и територии от България.================Моля?!

311

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 338Поздравления за наблюдателността ти! Аз се бях вторачил в Сирия, Ирак, Грузия. Интересно, нямат претенции към Иран! Онези ще им смажат зурлите!

310

Анонимен

преди 3 години

333 - Виждам интелигентен човек си, компютър ползваш - ами чети, съпоставяй, анализирай,обобщавайки - ама не по опорките по партийна линия. Далече си от истината....съпостави въоръжение и численост на всички натовски армии и въоръжение и ще получиш картината....поне доста приближена. Тая дето ти я прожектират или сънуваш изглежда доста фалшива!!!! Не напразно американците смятат, че ако воюват срещу европейците са загубени.....айде стига опорки!

309

ПроСоТо

преди 3 години

До анонимен 334Хахаха По интересно е Румен Шведски какво ще му даде...

308

Звяр и природа

преди 3 години

Събират се IP-тата на предателите, всички - в панделата, профилактично! Лично бих предпочел MG-42, ама сега не дават! Без милост!Гешев, действай! Пардон, забравих от кои си!

307

Анонимен

преди 3 години

Само аз ли видях, че според турската карта Южна Добруджа е дадена на румънците?

306

Анонимен

преди 3 години

До mehmed bei 4ti bashКо чакате ве мен, били 80 милиона, 15 са кюрди, 30 са неверници според бай Ердо...:)Казах ви че сме ви ритали и гъ зили с 20к войска, с/у 100к, ти пак си повтаряш....:) Какво като сте голяма войска, злобата има ли е, няма е, ами няма смисъл тогава :)))

305

F

преди 3 години

В бедствено положение е целият свят от убийствата на това лайнно Въльов син от тур.-ция и те всичките Въльови от Тур--ция идват, набедили някакъв друг за безсмъртен и че той ги извършвал всичките тези убийства, Въльов е Гешев!

304

Анонимен

преди 3 години

Боко ибрика ще направи две теманета и ще му я даде, после и ръка ще целува

303

Русенско мрази ГЕРБ

преди 3 години

Гледам тази карта и си спомням думите на българския министър-председател Бойко Борисов, казани миналата година в Ямбол пред симпатизанти на ГЕРБ преди местните избори, че ако стане война, той ще е първия който ще избяга. Намерете клипа и го гледайте. Казва го във връзка с това, че ако има голям мигрантски натиск по границата никой няма да се реши да даде заповед граничарите да стрелят.

302

Анонимен

преди 3 години

Турците що не си режат спокойно шмайзерите и си гледат ханъмите и педофилията?Какво ги е прихванала световната политика пак?

301

Вальо

преди 3 години

Каракачанов излез и като мъж и защити народа ако не разбираш картата питай дпс те ще ти я преведат!!

300

Анонимен

преди 3 години

Тва не е за първи път, не е грешка а системна правокация.

299

Анонимен

преди 3 години

Русия успя - НАТО се разцепи. Не без помощта на САЩ.

298

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 323Пил съм с български турци, споделяли са си проблемите пред мен, явно се чувстват в свои води, но ако тъгуват по родината си, да си ходят :) Знам че не е лесно, но против Б ългария да приказваш, въпреки че са свободни да правят каквото си искат...?

297

А на сън

преди 3 години

Озапти си оцветителите на книжки Знаеш вече колко много мога да съм луда Ако ни пробваш Проблем йок И гърците ще играят сиртаки

296

Вальо

преди 3 години

Ако и сега некой от наша страна не излезне и скръцне с зъби на турция жалко много жалко !!!!!

295

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 313Боко не е толкова луд, виждаш че се крие или снишава :))) Ако застраши националната сигурност, който и да познава е без значение :)

294

Северняк

преди 3 години

Ако знаете колко ме боли шпиндела за мелезите отатък Балкана...