373

Мехмед

преди 3 години

Който иска нещо от Турция да заповяда. Пет страни имат да връщат земи, които не им принадлежат. Граница за турчина е само хоризонта. Затова турския войн тропаше пред вратите на виенчани. Ердоган каза, а той си държи на думата. Света София принадлежи на Аллах. Гърция е голям враг на Турция. Да не се вее скоро полумесеца над Атина? Тогава ще се възстанови разрушената от тях джамия в Акропола. Аллах донесе на Турция нов шампион на исляма и неговото име е Ердоган и то е предсказано.

372

Гамен

преди 3 години

Да вземем ние тогава да сложим снимка, когато България е била на 3 морета. Българинаът е бил храбър воин, завладял е с битки много земя. Докато накрая тия от Германия не са направили така, че да ни орежат териториите. От тогава е корупцията в държавицата ни. Кой и с какъв акъл подписа този договор? Цар Симео Велики се объща в гроба, да знаете.

371

Анонимен

преди 3 години

Гърция нападна Турция след ПСВ с цел да заграбва територии, Турция е 84 милиона, а Гърция иска да им отнеме излаза на бяло море. Турците са добри комшии, турците са кротки и гостоприемни хора и единствените които не ни мразят на Балканите и в Европа като цяло. Но Турция няма да търпи гръцките номера, турците не са като нас с наведени глави да ги мачка този и онзи. Турция не се страхува да мечтае и да изисква уважение. Уважавам народи, които се борят за мястото си под слънцето.

370

Пфу

преди 3 години

Да бяхме силна държава като Гърция, да се обединим и да смачкаме феса. Но ние сме като едни прости анаболни мутри. Перчим се като Баце, а всъщност сме въздухари. Кога Баце се е е бил в клетката? ***.

369

Анонимен

преди 3 години

Аз ви казвам да затваряме границата, вие не та не. На капалъ чарши ви се оди и турски домати ви се ядат...

368

ББ

преди 3 години

а чакате освободители...като тея дето разкъсаха Родината ми с Берлинският договор ли,тоя е държавник колкото и да ни е зле...няма чекмеджета,има армия,образование и икономика...ЕСССР нямаше маски дори...толкова сте зомбирани...тея нямат спиране бе,елате на себе си...Национално Обединение,работа,армия модерна и силна,икономика и образование ...или не ни чака нищо добро...е ако харесвате фереджета може и на 3 март да му се кланяте като девици...позор...какъв позор

367

Анонимен

преди 3 години

Този си търси белята,накрая ще принуди европейците да изтласкат Турция в Анадола и Азия, че да миряса Европа от неговите непрекъснати болни брътвежи! Явно,че умира и сега се е разбеснял от злоба.Ами по същия начин гърците може да ви изтупат карта на Византия и да си поискат обратно териториите от турците!

366

Анонимен

преди 3 години

Извадихме картите,са да изровим и кокалите и бой, и бой!

365

Волен

преди 3 години

Някой да донесе картата на Първото Българско Царство, тия земи са български отпреди турците да се нарекат нация.

364

Пустиняк

преди 3 години

Като жител на най-бедния регион в Европа-северозападния заявявам, че ние сме тотално прокълнати от Бога след като дори турците не искат да ни вземат.

363

Анонимен

преди 3 години

Ататюрк дал,Ердоган зел.От правоверни държава не става.

362

Анонимен

преди 3 години

Защо този сайт нби залива с гръцко-турски новини.Та те дори още не воюват!

361

Щирлиц

преди 3 години

От Външното ни министерство заявиха, че са започнали проверка по случая.Каква проверка,другарии!?Веднага турското сопо.лче,пардон посолче да получи един шут,и през границата.

360

Анонимен

преди 3 години

А, измислили са....турският ***.

359

Анонимен

преди 3 години

До BRAWOКартата върху която е наложено турското знаме е от между двете световни войни, и Русия е единствено враг в този период ;)

358

BRAWO

преди 3 години

Запазете Спокойствие . Тази карта е преди Русия да освободи България и Гърция от Турско Робство . Днес има Актуална Карта .Ако трябва пак ще се сбием .

357

Анонимен

преди 3 години

да се моли тоя *** в някоя продънена дж... че ако се намесят евреите(те и на тях се ежат)и няма да има сила която да ги спаси,ни русия ни америка ще им помогне,не ги виждам тогава

356

Анонимен

преди 3 години

Нема а ви страхуват! Шкембе войвода ще събере четата и ще ни опази! Ухать!

355

Анонимен

преди 3 години

напреде към Терминал2. С откачалки не можеш са оправи.

354

Хе

преди 3 години

Как точно проверяват случая от външно министерство и какво точно ще направят по въпроса? Или всеки ненормален депутат може да бълва дипломатически гафове, а нашите могат само да се усмихват търпеливо и с разбиране.