393

Анонимен

преди 3 години

Ванка, Тони,То бива бива глупости ама поне мокри сънища да не коментираме, вземете се малко в ръце, да не го направи някой друг. Верно ли толкова злоба таите момчета, аз пък за аркадаши ви имах.

392

Иван Колев

преди 3 години

Били сме ги преди, ще ги бием пак.

391

Антон

преди 3 години

Мехмедчо ела да ти зърна всичко аз на тебе жив ше те одера землянино българската ръка дълго ще помниш очите ти ще избода.

390

Анонимен

преди 3 години

До: Силистра (номер 405)Не е румънска. Руска е. Ердоган се е договорил с Путин как да си разделят България и част от Румъния.

389

въй

преди 3 години

работоата е дибела...

388

Анонимен

преди 3 години

Ама още излъчват турски сапунки по нашите канали. Върнете латино и хърватските сериали!

387

Анонимен

преди 3 години

До Мехмед 399Ти не си Мехмед, плaтен дрaзнител си, разпaлващ гнeва във форума. Иначе щеше да знаеш, че се пише МехмеТ.

386

1

преди 3 години

само кютек за тея турци...

385

Анонимен

преди 3 години

Турчулята са колкото неуки, толкова и нагли.

384

....

преди 3 години

Дано ние българите да успеем да превъзхождаме Турция по армия някой ден, че да не зависим от тоя и оня!

383

Анонимен

преди 3 години

Защо триете коментари, я кажете???

382

До 564

преди 3 години

И как ще направиш това? Я ни светни, че несхващаме

381

Гост

преди 3 години

До ББ..е ако харесвате фереджета може и на 3 март да му се кланяте като девици...позор..Кощунство! Празникът 3 Март НЯМА НИЩО ОБЩО с скапаните турци и скапания ислям, Това е Празникът на Освобождението ни.

380

Гост

преди 3 години

Каква грозна карта. Тоя турчин бълнува. Тъкмо обратното ще е. Турция НЯМА да съществува в бъдеще. Константинопол ще се върне на гърците, дано и ние, българите да си върнем Източна Тракия, там има много наши сънародници. Ердоган мрази западняците , западнофилите турци ще му скроят номер и ще го свалят от власт, последните ще направят войната и ще съсипят окончателно Турция.

379

геостратег

преди 3 години

Ако не беше азиатската кo чинa Русия, България и Гърция да си бяха поделили проливите още преди 100 годино. Ама нали трябва да се държи войнствената руска пaп.лaч затворена в Черно море

378

Или

преди 3 години

Този не е чел история и уроците, които дава. Който ни е владял, хаир не е видял! Справка: Римска, Османска империи, Византия, СССР, в по-ново време на там са и ЕС, НАТО и САЩ са мераклии. Историята учи!

377

Брех

преди 3 години

Да вземе да си коригира публикацията да не публикувм аз карта на България където турция изобщо я няма.....Не знаят кои сме явно....

376

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНе е вярно,те са определени партии,не са всички.Затова мисля,че НАТО трябва да се разпусне и да се организира нова европейска армия или Турция да излезе от НАТО и конфликтите ще престанат!

375

Христо Христов

преди 3 години

Факт е, че гражданите за европейско развитие, водени от атлантиците, непрекъснато подкрепят неоосманската дъга на ердоган на балканите.

374

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГърция е била маша на Англия,когато гърците са търсили свободата си от османците,ако не беше Октоврийската революция,при която СССР се извърта в полза на Турция и им помага тайно с оръжие и военни,Англия и Франция щяха ви разкажат играта и днес Турция изощо нямаше да съществува като държава,нито някой щеше да си спомня за нея.Турция нищо не е спечелила след ПСВ,спечели руското оръжие в полза на изостанала Турция.А европейците загубиха,защото днес турците им създават само проблеми.