20

Анонимен

преди 3 години

протеста за повече "права" е за: повече помощи,цели поколения изкарват живота си така,жилища, наем, ток, телефон,безплатно образование и здравеопазване, квоти за университети и за работа-все шефски места или гардове в държавни места и прочие, които демократите щедро им осигуряват на наш гръб за да вземат гласовете им. Просто върви сделка- ти на мене, аз на тебе.И друг път има такива случки ама нали не е предизборно и не се чува.

19

42

преди 3 години

Да си отиват в Либерия.Белите им откупиха и държава след края на робството.

18

Анонимен

преди 3 години

Я стига с тези научни комунизми и отпадъчни марксизма. Била Америка основана на расова дискриминация. И как така тези дискриминирани могат да минат два континента и да преплуват цял океан, за да отидат и да берат социални помощи в САЩ, но не могат да избягат обратно от расизма? И как така в този тежък расизъм всяка раса в САЩ има всякакви права, а белите хора им е забранено дори правото на сдружаване? Ти за много прости ми имаш май.

17

Анонимен

преди 3 години

тия печки водеща статия а протеста на 1 милион в Берлин и лондон срещу измисляния вирус , няма и ред!

16

Ееееее, стига де !

преди 3 години

Как пък все с черните нещо се случва и все там някой, нещо им е направил!!!Все са онеправдани,все са пострадали и т.н.!!!

15

Василев

преди 3 години

САЩ дадоха свобода и просперитет на мързеливите българи, които се лутаха сто и тридесет години в Tретата Българаска Държава, така както се лута Локо София в Б група!!!Когато има ред, закони, йерархия в прогресивните сили, които управляват държавата , тогава винаги се случват нещата!Меджу другото, САЩ контролират нефта в света, световните финанси и борси!!!Това е импрерия в добрия смисъл на думата, империя на светлината и прогреса, и нейните жертви винаги ще бъдат лошите злонамерени хора!ЦРУ!

14

42

преди 3 години

Черен полицай стреля срещу бял-това е върховенство на закона. Бял полицай стреля срещу черен престъпник-това е расизъм. Ай сиктир и скъпата им миризма на тез порове.

13

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще пуснат в действие Ковид.2, че тоя нещо не се справя. Според симулацията досега тряваше да има поне 35 милиона мъртви азиатци , африканци и афроамериканци.

12

българин

преди 3 години

Сегашната "демокрация" в Америка е една голяма лъжа! Расовата дискриминация я е имало и я има и днес в Америка! Та крайно време е да се направят реформи и в самата Америка! Падайки комунизма в Источна Европа след 1989 г.Се направиха доста реформи! 30 г покъсно се оказва че,държавата която претендира пред цял свят Че е истинка демокрация.Се оказва Че бещата изобщо Не са такива! Полицейският произвол да обстрелват хора по улиците сякаш са "дивеч" трябва да престане! РАмерика да се реформира!

11

Анонимен

преди 3 години

A За протестите в Берлин срещи кувид деветнаасе защо не казвате нищо ?

10

Анонимен

преди 3 години

Има много повече бели онеправдани, убити от полицаи, убити от черни, айде маннннннннгали, мотиката и на полето!

9

Анонимен

преди 3 години

а колко повече има изтрепани между тях си, ама сега нали предизборно и дайте да скачаме. Това тука вече го гледахме

8

Анонимен

преди 3 години

След като е толкова ужасно в САЩ защо тези низши организми не отидат в Африка? Най-вероятно защото там няма да има социални помощи, няма да има бели, които да убиват за удоволствие, както детето на пет годинки, което преди седмица убиха, няма да могат да се гаврят с полицаите, няма да могат да имат никакви претенции. Интересно защо никой не пита кой стои зад тази черна свинщина и кой точно бута САЩ в пропастта. А това са все познати членове на едно такова особено племе.

7

Анонимен

преди 3 години

Ще дойде ден и ще има свят без социални системи - справедлив.

6

Василев

преди 3 години

САЩ е изкована свръх велика империя от жестока експлоатация на човешки ресурси, физически и ментални умения, които са били изсмукани от великата англосаксоснка юдейска раса и няколко банкерски семейства!!!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Сара Мур!ЦРУ!!!

5

Анонимен

преди 3 години

а нещо за насилието над белите- много повече бели са убити от полицията,има статистика, или другите раси не ги вълнуват.

4

анонимен

преди 3 години

И какво са 3-3 хиляди на протест за САЩ нищо ако излязат на протест другите ще са стотици хиляди срещу техния протест.

3

Патриот

преди 3 години

Свобода за америкнския народ от репресивният им расистки режим !Санкции , и бомбардировки докато вашингтонския режим не падне!Свобода демокрация!

2

Анонимен

преди 3 години

Американската кочна потъва необратимо.Няма държава прокопсала с нгри вижте Родезия и ЮАР.

1

Анонимен

преди 3 години

А нещо за протестите в Берлин и Лондон, които се случват в момента