33

Анонимен

преди 3 години

И какво много заети,единият се изявява като шофьор на Ж'ипка,другият като Брояч на крадени кокошки!

32

Един българин

преди 3 години

Аз викам Баце да каже на Еврэпата колко е фотогеничен,докато спи в спалнята и го снимат. То чекмеджето нали било аранжирано. От какво се притеснява тогава?

31

Анонимен

преди 3 години

Ако някой си мисли че в Европа не знаят какво се случва тук, кой какъв е и за какво се бори ...

30

Анонимен

преди 3 години

angliiskite kralski pedofili platiha li si brexita? bruxel koga sh privika babata kralica da si vrasta evrata?

29

Анонимен

преди 3 години

Като са разбрали , че Боко иска да ги лупка с 200км.ч са се притеснили ....

28

Анонимен

преди 3 години

откъде другарката Анисия Иванова знае за "сериозни критики към България на закрито заседание" в ЕП?! Особено меродавно е и мнението на другаря Радан Кънев, койт не е присъствал, но сигурно е казал нещо като Бай ..й!

27

ПроСоТо

преди 3 години

наистина го е ударил на уволнение..Не знам за протестите,силно се надявам да покажат че СМЕ народ,а не.."мрша",но ако не знаете,ЕК реши да обвърже помощите към отделните членки със спазването върховенстото на закона!Първия доклад щял да излезне до два месеца и тогава ще видите как Тиквата ще издухасупата.Ако не е духналпреди това я към сащ,я някъде другаде..

26

От мен по-слънце ням

преди 3 години

Събрали се Бойко,Баба Меркел и Путин да обсъждат проблемите с короновируса. Нашето Баце тайно си пийнало българска ракия и запяло:,,Вulgarische metro и аз Бойко shonsten an der Welt.Метро харошу построил и я Бойко като Слонце над целия Миир грей па грей"Меркел откачил и истерично изкрещява, ,,Die Maske",а Путин спокойно казал на БойкоТовариш, много ми харесва тая българска ваксина. Меркел не ще,ама аз искам да я пробвам и на вкус.

25

злобар

преди 3 години

До Тато из ПравецКакво означава хунта ве! У нас все още няма хунта! У нас има правителство, в разултат на избори! Може би имаш предвид някаква тройка, че опитва преврат висш задкулисен подстрекател!

24

некой местен се

преди 3 години

изцепи днес, че съдии и прокурори требвало да работят независимо и по съвест - *** тия закони за какво са като ще решават съдбата на хората по съвест - ква е гаранцията че съвестта им съвпада със законите

23

Жалки

преди 3 години

Молят се българите на господарите да ги спасят от тиранина Борисов, ха ха ха. Ми що си го избирате, и пак ще спечели изборите ГЕРБ, защото няма кой друг. А от ЕС гледат с презрение на българите, жалка работа да им плачета като на някой бащичко, най-много шамари пак да изядете, както винаги от ЕС. Все едно да се оплакваш на старшината в казармата, но това едва ли много хора ще го разберат, защото от 30 години в България няма армия.

22

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта се капсулира, а като чу за контрапротест си и барикадира.

21

ПроСоТо

преди 3 години

е Тиквун вече се оля!!!!....С какъв акъл го прави?Явно че съвсем е изпушил и просто го е ударил "на уволнение"...Защото:-Брюксел ПРИВИКА НЕГО-"боко М. бориссофф" и оня с каскета ДА ДАДАТ ОТЧЕТ!!!!..ТЯХ ПРИВИКА!Но ненормалната тиква реши че там може да излезне с местните номера и прати ТРИТЕ КАЛИНКИ.....Но както не веднъж съм отбелязвал:-Това същество си битува в НЕГОВИЯ си свят на бухалките,принудата,кражбите и гранатометите..Нашата грешка е че го антропоморфизираме,т.е. ,отнасяме се с

20

Анонимен

преди 3 години

ЕС и САЩ стоят твърдо зад ГЕРБ.

19

Васал

преди 3 години

Еми нали за това сме васали, да ни критикуват господарите и да ни учат как да живеем, да сме им благодарни, че ни пускат свободно на запад да им миеме улиците, да берем ягоди и да им работиме в кланиците да изкараме някое евро.

18

Бау

преди 3 години

Браво на протестиращите. Успяха и там да ни изложат.

17

Тато из Правец

преди 3 години

Времето на Хунтатата изтече !!!

16

Анонимен

преди 3 години

Виж там където се е скрил РадОФ,може и Борисов да е там!!На една под полата....

15

Анонимен

преди 3 години

Баце що не отиде да им разкаже за метрото?

14

Анонимен

преди 3 години

Няма никакви критики, а насъскване агитката на яйчарите