73

ЕС казва:

преди 3 години

Долу Мутрата от СИК!Долу поръчковата кукла на Шиши в прокуратурата!

72

Анонимен

преди 3 години

Къде е Бойко? Че от ЕС го викат, да го мъмрят :)

71

Анонимен

преди 3 години

До Влади. А боко що го пропусна ?а?

70

Влади

преди 3 години

Ама лошо е, че властта, вместо да прати жандармерията да счупи главите на платените протестъри, ги оставя да тормозят хората! Лошо е, че Бойко отпуска милиони за фермери, фирми и работници и чака признателност. Или, че прави пътища. Никой комунист или засегнат олигарх няма нищо да му признае. Платената пап.лач също. Бой и бой! Тогава ще им се избистрят главите и народът ще си отдъхне. Да скъсат от данъчни проверки Божков Тв, Домус ТВ и да разкарат Сузи Дългото бедро от БНТ. Тотална метла в БНР!

69

До 64

преди 3 години

Всъщност от Е.С направиха забележка, когато полицаи се опитаха да изхвърлят или изгорят палатките на протестиращите. Според Е.С гражданите имат право свободно да изказват позицията си и да провеждат протест и срещу тях на трябва да се процедира със сила. Бойко знаеше,че ще лежат по паветата до първи сняг и затова измисли това с конституцията, за да спечели време.

68

Някой си

преди 3 години

Бойко иска да променя конституцията,но не знае ри,че по закон българският народ първо трябва да гласува, дали иска тя да бъде променена. Сега и Е.С се е заял,че не е бил информиран затова предварително. То ако беше толкова лесно,всяко правиталстно щеше да си съставя Нова и нова конституция. Българският народ изобщо никой не го и питал иска, или не промяна. Нали сме уж демокрация?

67

Анонимен

преди 3 години

Гледайте интервюто на Димитър Стоянов па 7/8 от 20ч. Описва всичко, включително за Барселона и записа. И има 0 интерес да излъже за нещо. Ако го направи, ще го осъдят, а и ЕС ще спре кранчето на Бивол и достъпа му до каквато и да е информация. Т.е. по-заинтересован да казва само истината от него няма.

66

Анонимен

преди 3 години

До 68Истина е, че Захариева не е чувала да се говори за записи на какъвто и да е политик(даже не Бойко) към разследващ журналист(даже да не е Йончева)? Верно ли?Не е чувала да има разследване на наш политик в ЕС за пране на пари въпреки шума за Барселона? Даже не е говорила, че са компромати, не е чела, не е гледала телевизия, не е говорила с Бойко.... Не е излъгала жената. Тя даже в България не живее.

65

Ko4an

преди 3 години

Ало бре , Ганньо, кой те е карал да влизаш в ЕС, че сега този ЕС ти е виновен? Я как хубаво беше 90те години, без европата, бяхме в Г-20 !!!

64

Анонимен

преди 3 години

До 58. А не е ли истина това, което е казала Захариева, бе галошш?

63

Анонимен

преди 3 години

До НФСБЧе като искате да се говори за повечето факти, кажете за въпросите за Барселона и записа на Йончева и лъжата на Захариева, че не е чувала за такива неща...

62

Анонимен

преди 3 години

До до. Ти също.

61

Анонимен

преди 3 години

Меркел кога обяви, че подкрепя Борисов? Коариционният й партньор, виж, обяви с официална декларация, че подкрепя протеста. Има ли декларация на ЕНП?Днес са питали заобиколно за Барселона и записа на Йончева. Насмели са, че не им пука за оправдания дали било изнесено нещо от политическия враг. Голяма подкрепа са дали и те...Евронюз днес излъчва репортаж с критика към ЕС, че над месец мълчи за протестите в България и не ги подкрепя.Къде видя подкрепа от ЕС за Борисов открито?

60

Анонимен

преди 3 години

Ами те критиките трябва да са към всички. А представител на пРезидента имало ли е да го питат има ли право той да разпалва бунтове, да иска оставки, което не е негова работа и също има записи?

59

До !

преди 3 години

Невероятно чувство за ирония имаш

58

!

преди 3 години

Всичко това се случи благодарение на комунистите които не престават да плюят г-н Борисов. Колкото и да го плюят зад г-н Борисов стоят поколението на умните и красивите както и цялата публична администрация. От вън г-н Борисов получи подкрепа от ЕНП както и от г-жа Меркел и президента Ердоган. Комунистите колкото и да им се иска просто нямат шанс.

57

Анонимен

преди 3 години

До 51,Защо тук е постно? В дир пробваха с версия:Гешев сам иска да се направи изслушването. ЕП приветства Захариева радушно и на изпроводяк само оставят мониторинговия механизъм активен.Форумът пощуря да разбива тезата.Та тук са намалили новината до по-постна без много лъжи,ама и без истини.

56

Анонимен

преди 3 години

Димитър Стоянов разказа много подробно какво е станало по 7/8 от 20ч.

55

Анонимен

преди 3 години

Хихи. Тоя път е по-постно и с по-малко лъжи от дир.Питали са Захариева за Барселона(знае ли за разследвания в ЕС за пране на пари от наши политици) и записа на Йончева(знае ли за записи със заплахи към разследващи журналисти). Нашичката казала, че никога не е чувала за такива неща.Било е пълен цирк, не само с тия въпроси. При опита на Захариева да каже, че няма проблеми, а други искат да вземат властта и топят, председателят я отрязал, че не е викната да се оправдава с политически врагове.

54

Анонимен

преди 3 години

Тоя (борисов)се върти като червей,ама спасение няма,едните (САЩ) го погнаха за заигравката с Турски поток,вторите (ЕП) го погнаха за краденето и корупцията,третите (родните олигарси) имат да си връщат за заграбеният бизнес,изобщо тоя човек е на път да свърши,много,много,ЗЛЕ