93

Анонимен

преди 3 години

хибридни атаки

92

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 84: "Ето как ПИК описаха новината"? И какво е това ПИК? - някоя гербаджийска партенка? Това ли предлагаш да тиражираме?Някой съмнява ли се в гербаджийските корупционни схеми? Суджук, б'оклук, обществени поръчки за "наши хора", къщи за гости, апартаменти на специални цени. Те нямат край.

91

Какво следва?

преди 3 години

До Хибридни атаки: Да не бързаме с изводите. Винаги се започва с изслушване. Но вече сме се оказали във фокуса на вниманието на ЕС заради корупцията. Да видим какво ще последва.

90

Студент

преди 3 години

За 91. Изкуствената интелегенция обещава и разработването на "Анонимно-хибридни ***", чиято интелегентност ще клони към минус безкрайност, но ще са в състояние да изпълняват и поръчки с най-високата степен на мерзост. Но се радвам че тези дубиози вече са на политическата сцената.

89

Хибридни атаки

преди 3 години

Какви глупости говорите бе, никакви критики няма, а само изслушване на гледната точка на правителството. Дотук комисията разполагаше само с обвиненията на българомразците комунисти и псевдодесни мижитурки срещу собствента им държава. Редно беше да се чуе и опровержението на нашата страна.Хайде някой да ми цитира текст на обвинения написан от който и да е орган на Европарламента. Няма такъв!!! Има само хибридни спекулации!!!

88

Анонимен

преди 3 години

Единственият шанс, наистина да ни се разсърдят и критикуват е, ако изхвърлим без усуквания и отлагания, джендерастката политика и идеология !Всичко друго е пиеска от другия крачол....

87

Христо Христов

преди 3 години

До 88Нйзможно е, но малко вероятно - все пак герб работи за приемането на истанбулската конвенция.

86

Анонимен

преди 3 години

До 89Ти верваш ли си на фантазиите за uk?Всички управляващи политици, както и повечето хора искат брекзит.

85

сега

преди 3 години

ще се раздават пари докато изхарчат всичко, че като си отидат от власта да стане още по-страшно.грабят като за последно а бе българският народ -кучета го яли-както винаги.При смяната на всички политици да се ,,огледа огледалото,,-няма да има нито един читав.

84

Анонимен

преди 3 години

v bruxel izhvarliat angliiskia ezik ot oficialna konsumacia i vkarvat makedonski ezik ta oficialna konsumacia.

83

Анонимен

преди 3 години

ep ima ogromen problem s velikobritania, hem ne iskat v eu, hem ne si tragvat...zapanali se kato magare na ruski led za turska blizalka...:-))))

82

Анонимен

преди 3 години

Ето как ПИК описаха новинатаЕлена Йончева и Радан Кънев в *** завера срещу България! Натискат ни през ЕК да приемем гей бракове и повече права за дже ндъри. Лъжат, че борят корупцията СПОДЕЛЯЙТЕ ДА ВИДЯТ ВСИЧКИ!

81

Това не може

преди 3 години

да бъде,по-думите на царят-слънце,ние сме Балкански,Европейски и Световни шампиони във всички основни сфери и отрасли!?!У нас,всичко тече по-мед и масло,навсякъде са цветя и рози!?!Народът тъне в разцвет и разкош!?!Бележим ръст,гигантски ръст в икономика,здравеопазване,образование,сигурност,отбрана и всички други основни сфери на живота!?!Народът спря да закусва,обядва и вечеря вкъщи,всички вкупом по-ресторанти,механи,барове и дискотеки,осбенно сега,след намалението им на ДДС на 9%...,и т.н.?!?

80

Анонимен

преди 3 години

fake news.ogromni kritiki ima kam uk i brexit, poneje uk ne si plasta taksite za izdrajkata na pes i kuchkite v ep pansionite za pes i kuchki.

79

Анонимен

преди 3 години

До 82Баща ти москва ли чакаше да оказва натиск?! Аман от безродни комплексари!ПП. ЕК и конкретно германия дават тон на корупцията в ес.

78

Анонимен

преди 3 години

Бойка и Гешев много заети и не могли да участват. Единия у Дупница се прави че нещо прави, другия го върти кмета на Симитли с двеста...

77

Анонимен

преди 3 години

ЕК трябва да окаже натист върху България, защото сме свидетели на недопустима корупция, погазване на закона от страна на прокуратурата и нарушаване на правата на гражданите. Лойко трябва да бъде съден за престъпления срещу народа си

76

Мен

преди 3 години

Значи канче р- ва може да си измисля и да манипулира открито нагло и безцеремонно българското обществено мнение, но световната общественост мълчи за тази уродлива наглост, случила се пред очите на милиони зрители!??? Защо не я порица и да й бъде забранено да практикува?????? Значи ТАКИВА ЖУРНАЛИСТИ се търсят, такива правят демократичните новини?????

75

Анонимен

преди 3 години

Искам сама едно - така наречените протестъри да освободят града ми. Стига са ни държали блокирани шайка негодяи, които нямат един пълен работен ден.

74

аре стига бе

преди 3 години

е от къде знаете че е имало критики след като заседанието е било при закрити врати ? след това никой не е имал право да коментира . или вярвате на оная с посинените очи ?!