122

Анонимен

преди 3 години

До До 135Някой от древните го изповядват, но Ватика са постара, да ги загроби и продължава да тормочи и до дне днешен малкото им последователи ...

121

Анонимен

преди 3 години

Ок ... Да нападат. Да потопят 5-10 търговски кораба, да се сбият с 5-10 бойни. После ЕС затваря всякаква търговия и Ердоган, има две опции - да смуче яко на *** или да натяга гири и да напада ЕС. И в двата случая, ще този път ще има реален преврат, а не оная смешка, дето я оставиха да се развие, в която Ердоган твърдеше, че пътническият му самолет избягал от изтребители ...

120

Хихи

преди 3 години

Кои изобщо взема Турция на сериозно? Дори арабите от арабските емирства ги отсвириха преди месец, два.

119

Анонимен

преди 3 години

Всъщност Турция, не се репчи. Турция си търси находища на няколко мили от брега си.? Нея е заплашват с война.

118

Анонимен

преди 3 години

Турчинът в уж много набожен. Моли се по 5 пъти на ден,ама набива свинско и пие алкохол. Възмущават се ако жените не са с ***,но като види европейка с къса пола му текат лигите и тича да и предлага брак. Говори ти колко са демократични и в същото време вкарва в затвора всеки който не е верен на Ердоган. Абе двулична работа. Убива милион арменци и после обяснява,че е нямало арменски геноцит.Немците поне имат морал да се извинят за концлагерите. А турците ако им го споменеш ти скачат на бой.

117

Saki

преди 3 години

Турция в Европа е като ром в български блок. Не подлежи на интеграция,не се вписва,пуска кючеци, цапа и дразни всички останали.

116

Анонимен

преди 3 години

"Хахахаха. Света София е православна църква"Не е, а не била. Има разлика във времената. Трябва да ползваш минало време. Или не знаеш собствения си език?

115

Анонимен

преди 3 години

"Кажи ми кой султан построи джамията Света София?"Мога да ти кажа кой я ЗАКУПИ, въпреки, че вече я е бил завладял.

114

Туз

преди 3 години

До МинаващЗа какво да ни ги връща? За да ги осерем и бетонираме, като другите ли?По-добре те да ги управляват, явно са по-умни от нас.

113

Анонимен

преди 3 години

"Вие сте клали и изнасилвали бебета, пък много ревете от смяната на имена. Да ви имам двойния стандарт."Не съм чул християни да се оплакват от смяна на имената, ама щом казваш...

112

Пенсилвания

преди 3 години

До анонименКажи ми кой султан построи джамията Света София?Да знам , не за друго.А ОсманБей?

111

Анонимен

преди 3 години

До АлиВие сте клали и изнасилвали бебета, пък много ревете от смяната на имена. Да ви имам двойния стандарт.

110

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕ, и? А планетата Земя, както и всяка друга материя във вселената е съставена от звезден прах. Чалмарите супер много им се иска всичко да обърнат на джамия. И като целия свят се състои от умма (правоверен народ), каквато е целта и мечтата ви, навсякъде ще е същата дупка, както в съвременните ислямски общества. Къде ще идете тогава да слагате минарета, на Марс ли?

109

Анонимен

преди 3 години

До Али човече спри да пише глупости на търкалета къв е смисъла?

108

Анонимен

преди 3 години

До ааПредали сме Османската империя? Защо не вземеш да прочетеш барем някоя книжка, турче? Единствените постижения на Османската империя са геноциди, масови изнасливания и строенето на минарета върху църкви, построени от някой друг. Дълго преди балканските държави да се освободят от диващината ви, империята вече се била разложила отдавна поради брутална корупция и типичен мюслимски мързел. Неслучайно Западът я е наричал тогава "болният човек на Европа".

107

Анонимен

преди 3 години

"Света София ако не е църква незнам кое е."Преди да стане музей е била джамия. Нещо да кажеш?

106

Анонимен

преди 3 години

"Св. София е била църква, умнико. И то дълго преди варварите да я превърнат в джамия. Впрочем, преди исляма изобщо да е съществувал."Май не ти е известно, че около 80% от старите църкви в България са построени върху стари езически храмове.

105

Пенсилвания

преди 3 години

До АнонименСвета София ако не е църква незнам кое е.Това, че и казват музей,е пълна щуротияХоди си смени харда и недей пиши глупости.Само в твоята и в на Ердоган главата - Света София не е църква.*** и е виж на живо и ми кажи на кво ти прилича?Сигурно на Джамия а?***

104

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСв. София е била църква, умнико. И то дълго преди варварите да я превърнат в джамия. Впрочем, преди исляма изобщо да е съществувал.

103

Анонимен

преди 3 години

Гърция да връща Беломорието ни. Да не се правят на луди тея.