142

Един българин

преди 3 години

Ако стане война-неутралитет. Писта ми да чета за национални катастрофи и репарации.

141

Юнал Джемилов

преди 3 години

Тези зайчовци такаи неразбраха че с османлия та шега небива ште плюштат яки османлииски шамари АЛХАМ ДУЛИЛЛЯХ

140

Анонимен

преди 3 години

Читачата сами си го просят, а това е добре. Ще си го получат. Мислят си в наивната си простота, че си имат работа с гърците, но ще научат по трудния начин, че грешат, когато получат един по мордата.

139

Анонимен

преди 3 години

Ако стане война, заставаме на страната на Гърция. После си прибираме Одрин+Кавала,Драма,Ксанти и Александрупулис.

138

Само отбелязвам

преди 3 години

Ех тоя Ердоган. Пак ли за Османската империя взе да бълнува. Добре,че Путин е наблизо да го приземи, че подобни мераци за разширяване на територии е невъзможна. Путин пази и България от мераците на Ердоган,който на Южна България още си вика Източна Румелия.

137

Гледай в земята и се

преди 3 години

Никой все още нищо не е чул и видял а най вече усетил

136

Русия

преди 3 години

Я са сбийти пу натуфски, ку не Оранджавия памперс ши задейства снова упирация ГЛАДИО.

135

Анонимен

преди 3 години

Ето ни НАТО.То е необходимо само на САЩ да си узакони рекета от 2% от БВП срещу защита от измисленазаплаха от Русия или Ирак или Афганистан и т.н!Кръстникът 4

134

SS

преди 3 години

Турски медии питат Гърция: "Още ли не си получила посланието?"- "Получихме, получихме, получихме....улучихме, улучихме, улучихме" -им отговориха Ракетите ...

133

Анонимен

преди 3 години

Последните 10 години се наредиха едни "лидери "които си повярваха че държавата започва с тях и свършва с тях.А човек като си повярва че е велик и незаменим с него е свършено.

132

Анонимен

преди 3 години

И двете държави са един дол дренки. Едните мислят че всичко произлиза от тях ,другите пък са си повярвали че са велика сила.

131

до Турски каганат

преди 3 години

Гледай да не се задавите само, че по средата има един ботуш заради който може да си намерите мястото отвъд анадола този път. Едно куче което много лае не хапе, че и вашия султан Ердо. Ако случайно направи някоя грешка срещу Гърция идва не само неговия край ами и на цялата му държава, трябва да е наистина много пpocт за да тръгне срещу държава от ЕС, съюз от които е толкова зависим.

130

Турски каганат

преди 3 години

Средиземно море ще бъде Турска а гърция няма да съществува на картата.!

129

Анонимен

преди 3 години

Драги ми хммм или както ти е името. Турция изостави тези хора първа, подобно на България, кяото изостави милиони, които я напуснаха.

128

хммм

преди 3 години

хаха 5 милиона бойци из Европа имали, те тези собствените си държави изоставиха камо ли да тръгнат да се бият за вас. Те са яки само пред жени, гейoве, малки деца и на групи 10 срещу един, като видят европейски войник бягат около 10 хил км надалече.

127

42

преди 3 години

Турците са толкова *** народ, че за 6 века не можаха да си построят по-голяма джамия от построената от християнски народи св.София.

126

Питам

преди 3 години

Чия страна ще вземе НАТО ако две нейни членки се сбият ?

125

само не знам

преди 3 години

защо още ес със своите 500 млн граждани оставя турция със 60 млн да се гъбарка с гърците?? сами 20-те млн кюрди в турция ще я съборят ,достатъчно е да им се помогне с оръжие и подкрепа. да не говорим ако ес реши да се намеси военно. но заради меки политици като меркел и други ес няма единно силно мнение и не защитава интересите си нито пред америка,нито пред китай а турция е някаква регионална сила със слаба икономика работеща за западни фирми

124

последно

преди 3 години

Тези ще се бият ли или само ще се стряскат?От миналия век все нещо делят.Гърците и те не са стока,заради едно име на Македония оврещяха орталъка

123

Анонимен

преди 3 години

На Едоган му се превиждат 5 000 000 потенциални боеца из Европа, а не знае, че това са 5 000 000 души, при които ще се юрне половин Турция, ако стане "патакламътъ"