162

Vasileos tonromanion

преди 3 години

Абе тука има няколко дюнеци които пък се смятат за турци те още не знаят че преди няколко столетия прадядовците им са били българи сърби македонци византийци арменци кавкази и от страх за да оцелеят си сменили религията апък византийците за ромеите/рум/ които приемат ислама ги наричали турци, вие си нямате хабер от история бе глипаци ако не вярвате вървете си направете ген тестове та давидим какво ще излезете, ХА ХА ХА ХА.....

161

Vasileos tonromanion

преди 3 години

Абе хора не купувайте турски стоки защото съответно турция започна да налага твърде много данъци върху чужди стоки тази държава стана много империалистична и паннационал религиозна със сън за ново османлийство, препоръчвам да не купувате турски стоки тъй като същотото правят те към нашите и европейските стоки. А за тези които сънуват за супер турция абе вие били листе в тази антидемократична държава ще ви уграбят и избият там за един ден няма човешки права и свободна мисъл има само лъжа и измама

160

Анонимен

преди 3 години

186,Прочети малко повече защо е анексиран Кипър, във wikipedia има информация, ама хубаво искам да четеш. И не бяхте провокирани от това, а от това което ви казваха от СССР и най вече от собствената ви глупост.

159

Анонимен

преди 3 години

До Юнал ДжемиловВсички бяхме против тази простотия със смяна на имената , защото знаем че зорлем гюзелик олмаз, но бяхме провокирани от анексията на Кипър от страна на Турция .При това нахлуване безследно изчезнаха няколко хиляди кипърски гърци а църквите им бяха разграбени и заграбеното продадено по антикварни магазини.Поради това повече съчуствахме на кипърците .

158

Анонимен

преди 3 години

А бе Юнале, недей така че ще си повярват, колко им трябва на *** в този форум.

157

Анонимен

преди 3 години

Няма по-долни племена на Земята от турците и гърците...........................за съжаление, и едните, и другите са ни комшии........................ужасссссссссссссс!!!

156

нека се бият

преди 3 години

Нека се избият помежду си.....................турците и гърците.................ние , българите, острови в Егейско и Средиземно море нямаме!!!

155

Стагияр

преди 3 години

До 181 Юнал ДжемиловНе ви наритахме ние българите, а комунистите,които по принцип са безроднициПрави разлика

154

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е проблемът с Турция да бъде решен. Кюрдска държава и орязване на всякакви мераци за територии.Турчинът разбира само от сила.

153

Юнал Джемилов

преди 3 години

Само преди 35 години българите ни наритаха към Ориента и великата Отоманска армия не посмя гък да каже!Ама гърците никога не са били войници!

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177Май прекалено много ти пука за мнението на другите макар че се опитваш да показваш друго. В приказките ти личи раздразнение, което пък мен много ме радва. Значи съм ти бръкнала в джигеря. Умирам си от кеф. Аз не се лутам аз много ясно знам какво говоря и какво искам да кажа. Докато за теб вече не е сигурно. Хвана се за времето, тая пък глупост откъде ти хрумна. Умник ама в кавички.

151

Анонимен

преди 3 години

Щом се хващаш по това време да ми отговаряш, ти си просто един.... Но имаш шанс, търсиш нещо все пак, дори да не знаеш какво и най вече къде. Приятно лутане!

150

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 175не можеш да ме издразниш, прекалено си ми глупав. На такива само им се смея. От такива като тебе акъл - много съмнително. И именно поради това мнението ти няма значение за никого. Не си заслужава да си хабиш клавиатурата.

149

Анонимен

преди 3 години

До 174,Просто ме кефи да дразня ***, па може от това да поумнее някой, знае ли се все пак. Колкото до мнението, имам такова, но то няма значение за вас.., не си заслужава изхабяването на клавиатурата.

148

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 173Ти какво правиш в този дебилски форум бе? На кого му пука за твоето велико мнение което дори не знам какво иска да каже. Просто се правим на умни ама не сме. Писна ми от такива като тебе. Много ми е иинтересно като не правиш нищо от това което си изброил как воюваш за правото си. Като пикаеш демонстративно на обществено място ли? Дрънкаш такива безмислици че просто нямам думи. Пък продължавай да си въобразяваш че си умен.

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130Много християни са били преобърнати във мюсюлмани и то насилствено - а не си се съгласил а на дръвника. И много голяма част от българските мюсюлмани са потомци на такива потурчени българи. Ама такива дръвници като вас ще го признаят ли - съмнявам се...

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Вярно е. Не знам но в едно забутано литературно списание преди време намерих пътепис на Марк Твен който тогава е посетил тогавашната Османска империя. Констатирал е всички тези неща които изброяваш и ги е осмял с прословутата си твеновска ирония. Ето това е била Османска Турция - дивотия, простотия и мързел. А този пътепис едва ли ще бъде публикуван повече , макар че не би било зле, някой да се погледне през очите на другите. А не да се дуе като пуяк.

145

Анонимен

преди 3 години

За съжаление все още има няколко държавни глави в света, които през 2020 все още блянуват войни, военна мощ, убиване на хора и прочие неандерталщини.... Ердоган е един от тях.

144

Анонимен

преди 3 години

До Юнал ДжемиловРитни се отзад.

143

Анонимен

преди 3 години

Ердоган вече абсолютно доказа че не е никаква Европа и мераците му взеха да нарастват неимоверно. Гърция има нещастието да е най - близо до Турция и непрекъснато трябва да се разправя с нея. Турски медии ще питат - откъде накъде? Явно са гъзолизаческите медии на Ердо. Турция да си наляга парцалите защото нищо тук не е нейно. Да си заминава в Анадола там й е мястото.