43

Русофил+

преди 3 години

Добре де, отровен е - нека кажат с какво? А защо да не е отровен от атлантици, които целят компромат за Путин и управляващите в Русия. На всички беше ясно, че Навални е неспособен да създаде силна опозиция в Русия. Защо веерсията за саботаж към властта се изключва?

42

>

преди 3 години

До ОбективноИ аз затова питам, защо са доброволни роби на руснаците, но нещо никой от тях не може да даде смислен отговор.

41

Обективно

преди 3 години

Е, нормално е Путин да се самозащитава. Но защо го защитавате Вие, след като и за слепите е ясно, че Навални е отровен??!!! Да отричаш толкова яростно истината е проява на ПЪЛНА ЛИПСА НА МОРАЛ. САМО ЖИВОТНИТЕ НЯМАТ МОРАЛ.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Сега пак прочети какво ти е написал сексопатолога.

39

У

преди 3 години

Татарчев беше се изтървал-"Над мен е само Господ", но явно не е бил в час, защото всички чакат тов. Путин да се изкаже като последна инстанция. Каквото каже, цял свят повтарят като папагали. Нашите русофилии те с "мъжете", па,па па.....паааа...така каза, ще кажеш ,че живият Христос говори

38

Анонимен

преди 3 години

Антиджендъризма не е само руско явление, а световен феномен. Откакто *** - досфоприята стана публично нормално сожиално явление, агресивните психични бплни взеха да стават твърде нагли и да се опитват да налагат болните си ценности на цялото общество, включително и на децата. Така няма да спечелите властта, драги ми гейове. Твърде нестабилни емоционално сте за да участвате в истинска битка. Антиджендъризма е основната причина Хилъри да загуби изборите. И те ли са русофили там?

37

>

преди 3 години

До антиджендарЗащо не вземеш направо да отговориш на въпроса ми?

36

Сексопатолог

преди 3 години

До антиджендарРусофилите постоянно говорят за, ***, меки китки, еврогейове, третополови и т.н. Всъщност хомофобията демонстрирана от тях е прикрит латентен хомосексуализъм. Установена е връзка между хомосексуалност, авторитарно възпитание и хомофобия. Според изследователите индивиди величащи диктатори и авторитарни личност, всъщност са само формално хетеросексуални, а потиснатите им хомосексуални желания ги карат да бъдат яростни хомофоби.

35

Тургенев

преди 3 години

"Руснакът е най-големият и най-нагъл лъжец в целия свят."

34

Анонимен

преди 3 години

34 *** ти от дир бг тук ли се нанесе? Помниш ли твоите дружки пъстър свят и канадеца? Къде са сега? Останахате раша чебурашка и страйкър да д.искате по медиите.

33

антиджендар

преди 3 години

До 34 >Не се прави на интилигентен другарю ГендирСороски ! Това , че си роб на араби и африканци заради обратните ти наклонности не значи, че и останалите са роби на някого

32

Кой

преди 3 години

кой ли му вярва на Жужето от Кремъл.Всички знаем за отравянето на Литвиненко с полоний и на Скрипал с новичок. А на руските спортисти им дават мелдоной за рекорди. ГРУ си имат цял завод за най-различни отрови.

31

>

преди 3 години

Русофилите можете ли да отговорите на въпроса, защо сте доброволни роби на руснаците?

30

Анонимен

преди 3 години

Ти пък кой си? Един дърдорко

29

Ха-ха-ха...

преди 3 години

На Тръмп жена му забременяла. И кой мислите е виновен? Ами Путин е виновен!

28

Анонимен

преди 3 години

Не е първият опит на ябълковия Навални да се изкара жертва, цялата му кариера е такава.

27

Анонимен

преди 3 години

Бедни ми Путин, жалък си.

26

Анонимен

преди 3 години

Немцов беше убит от чеченци, а за Навални нищо не се знае - отровен ли е или не е отровен, и ако е отровен - от кого. Може да е отравяне с лекарства, комбинация лекарства плюс алкохол плюс енергетици плюс диабет. Навални се разследва за пране на помощи получени от чужди държави, с което той щеше да бъде морално компрометиран в руското общество като чужда марионетка. А това е напълно достатъчно. Взимате Путин за много ,***, но това не е варианта аз съм *** и вие сте прости и всичко е окей

25

Анонимен

преди 3 години

Имаше една украинска пилотка реваха за нея та се късаха, пусна я, укрите я вкараха също в панделата, обаче същите ни гък. После църкаха за ония които щяха да взривяват моста, май и тях ги пусна. Сега пък паляччото навални, който от години прави всевъзможни циркове. И после ей тия същите ревът че Русия им се месила. Ами не, Путин трябваше да изпрати флота да обсади на острова и хайли лайкли да стане плиз форгив ми

24

Анонимен

преди 3 години

Може да се допусне, обосновано предположение,че той самия се е отровил. Рзачитайки на западната пропаганда и подкрепа и обещание ,че ще бъде спасен,той вероятно сам е посегнал на живота си.