9

Анонимен

преди 3 години

Протестите се правят на отворени пунктове, не на затворени! Вземайте пример от гръцките фермери.

8

Анонимен

преди 3 години

Не се сещам за превозвач, който да не е от комунистическо - мнафиотски произход. Нямам нищо против гърчетата да ги гърчат.

7

Тези момчета какво

преди 3 години

искат?Всяка държава сама решава пропуска до границите си.Аз искам да нямавизи със САЩ,но заради много наши ***,вършили дивотии там,американцитеслагат цедки и докато не падне процентът отказани визи,няма да се стигне добезвизов режим.Имаше смешни твърдения от превозвачите:един казва-нашитезатварят ГКПП;друг искаше да го пуснат да протестира за затворената граница нагръцка територия.Дали се сеща как ще го посрещнат там.Всичко е начин за търсеневнимание и помощи от държавата.Всички искат.

6

mery

преди 3 години

превозвачите да отидат да си предявят исканията и да протестират пред гръцкия парламент или пред гръцкото посолство. Не можем ние да определяме мерките, които вземат отделните страни в борбата с пандемията.

5

Бунт и протест у

преди 3 години

дома,заради застреляния в Уисконсин.За солидарност с блокираните кръстовища блокирам тоалетната в къщи.Ще пускам само спешни и смешни случаи.Днес щехвърлям яйца в тигана и домати в салатата.Ще пусна телевизорите за обмяна наопит с протестъри.Добре,че телевизиите постоянно набиват в съзнанието че има протести и пращат екипи да снимат всенародната 30 човекова изява.Ами то ако го нямаше това,какво ли щяха да показват-пожарите угаснаха,трупове и закланиняма,катастрофа с 200 жертви липсва...

4

Владо

преди 3 години

Да затворят границата.

3

Бай Иван

преди 3 години

На гърчолята им е само до българските шофьори имат други проблеми за решаване с феновете.

2

vlady

преди 3 години

Да представят исканията си пред архиепископ Хорен Аракелян.

1

Анонимен

преди 3 години

Бойко е казал на Мицотакис, докато не си продаде 1 000 000 теста през лабораториите да не отваря другите пунктове.Това шкафче трябва да се пълни ей!!!!