53

Анонимен

преди 3 години

3.50 лв за кило е измишльотина на автора. Цената е около 5 лв от години. Който не го устройва, или чака по-слаба година и по-висока цена, или си го брандира и дистрибутира по магазините сам.

52

Анонимен

преди 3 години

3.50 е изкупната цена на едро. И даже вече трудно се намира пазар на едро.

51

Земеделски

преди 3 години

С зърното как е плащат ни го на 0.30ст/1кг, а хляба 1.30 за 0.650.

50

У

преди 3 години

Баща ми беше шеф на пчеларско държавно предприятие до 89та и хитрости се правеха дори тогава, въпреки че се изнасяше на пазари, като Япония и Сингапур. За вътрешен пазар антибиотици, правеха захарни подхранвания през пашата и още тогава имаше украйнски изкуствен "мед". Сега има и наш. Всички пчелари имаха отделни семейства с друг режим, гледани без захар, подхранвани с мед ранна пролет и не ги форсираха за количество, а да направят истински чист мед. Само че е много по-малко и фин неизгодно

49

Гадняр

преди 3 години

Както казват от "Българската" Агенция по "Безопасност" на храните: "Ние отговаряме за безопасността на храните, не за качеството."Както добре знаем, да се консумира глюкоза вместо мед е изключително безопасно...

48

браво

преди 3 години

агенцията за закрила на потребителите пак спи. взимат милиони, а очакват аз като нормален потребител да дам 150лв за себе си за да разбера дали меда става, вместо те да го направят и после цяла България да е наясно

47

мхм

преди 3 години

До Анонименпроизводителите на фирмите

46

Анонимен

преди 3 години

До 33То пък вие производителите всичките осчетоводявате всичко нали :) Я не ни разсмивай.

45

Анонимен

преди 3 години

До 33Като не може да се занимаваш с такива философии... Няма да определяш, колко продават меда крайно. Твоята работа е да извадиш меда и дс го продадеш на едро. Не може да си селчооо, без никакви познания в търговията обаче да имаш мнение, че видиш ли как ни лъжат. Като много знаеш продавай си сам меда. Какво държавата? Все държавата да ви оправя? Ами държавата да оправи всички бизнеси,, защото само вашите? Другите неработят ли?

44

Анонимен

преди 3 години

Къде продават по 3,5лв килограм?Нещо на фейк отиде тая статия.

43

Анонимен

преди 3 години

Купувайте от пчелари по 12лв на буркат и нямате проблеми :)

42

Анонимен

преди 3 години

Изосуит(мед)на"Амилум"Разград на цена около 1.6 лева с ДДС с малко мед за вкус и цвят и ще искат пет лева на килограм!

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Еми аз си купувам от пчелари, дори познати но по 9-11 лв кг. Не знам кви са тия по 3,5 лв/кг

40

Анонимен

преди 3 години

Ми да си го продават пчеларите! Ама и те искат по 12 лв, даже и по 15-16! Ай у лево.

39

Анонимен

преди 3 години

Купувайте от пчелари! Днес си купих десет буркана мед от един пчелар. Смятам да изкарам с тях зимата. От прекупвачи никога не пупувам.

38

Пешо Виенски

преди 3 години

Нормално! Те това искат протестиращите да ни докарат тия измамници дето прокараха преди години тия закони да ограбват народа! Никога повече червени олигарси!ЕВАЛА НА БОЦЕТО И ГЕШЕВ МАЧКАЙ БОЦЕ ЧЕРВЕНИТЕ НАВЛЕЦИ!!!!

37

Анонимен

преди 3 години

До 35Че той е фалшив от години, сега ли разбра? Тя цялата страна е фалшива, то само меда да беше...

36

Мечо

преди 3 години

Защо просто не продават глюкозо-фруктозен сироп? Същото е на цвят и консистенция. Сигурно лесно може да се докара и на вкус и мирис. Медът е вреден точно колкото и захарта.

35

Мед от Украйна

преди 3 години

Чернобилските пчели дават най много мед, по един два буркана на сезон, и то от всяка пчела.

34

Анонимен

преди 3 години

След алкохола и млечните продукти медът е един от най фалшифицирани те продукти!Ако е чист натурален мед(нещо което почти отсъства от родният пазар)без "захарни"подхранвания на пчелните семейства цената може да е 7-8 лева от производител на едро,на всичко останало и три(3)лева са много!