59

Атанас Велмазов

преди 2 години

До Анонимен 166, четеш много жълти вестници и само разсмиваш МАРШАЛА !

58

Анонимен

преди 2 години

До Атанас ВелмазовДА ЗДРАСТВУЕТ САМЬЙ ВЕЛИКИЙ ДИКТАТОР И БОЖЕСТВО- ПОСЛЕДНАТА МУ ЗАПОВЕД ГЛАСЯЛА ВСЕКИ ДА СИ ПРЕДАДЕ ДОМАШНИЯТ ЛЮБИМЕЦ КУЧЕ ЗА ДА СЕ ПОВИШИ ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА КОРЕЙСКИТЕ РАБОТНИЧЕСКИ ДЕЛИКАТЕСИ- КУЧЕШКО, ПРИЛЕПИ, КОТКИ, ПЛЪХОВЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ...

57

Тони

преди 2 години

Много им се иска да кра.ва.рите, тая лъжа се изтърка мноооооого отдавна, МАРШАЛА е единственият, който не им се надупи и няма да го направи ! ВЕЛИК !

56

Атанас Велмазов

преди 2 години

Поредната фейк новина на западните пропагандатори, която само разсмива МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН- най-велият ръководител и държавник в света !!!

55

Ляв+

преди 2 години

Гладна (атлантическа) кокошка - просо сънува. Ще им се на западняците да го няма "Прасето", което ги плаши с "бомбене". Остави това, ами може да му хрумне да сподели оръжията си с приятели - от Иран, например. Понеже на Запад е пълно с "смарт" политици, вместо да го накарат да разпише "Конвенцията за Неразпространение", те го амбицират с санкции. Нали все още се самовживяват, че цял Свят все още тях ги гледа и слуша.............

54

Мунчо

преди 2 години

Т.нар. южнокорейски дипломати май ще излязат супер ***.

53

Синдик

преди 2 години

Това се нарича ком. порнография.

52

Диана

преди 2 години

До АбеЕдва ли е тръгнал да умира...Но по-страшен тоталитаризъм наистина не съм виждала - една фамилия е узурпирала властта и деспотично се крие зад комунистическата идеология...По-нагло нещо от това сигурно не може да се измисли - еднофамилна диктатура и комунизъм , две несъвместими категории...И тези са захапали властта и нищо друго не ги интересува...Сигурна съм, че ако тази фамилия се отдалечи от политиката, никой в Северна Корея няма да си спомни за Комунизма..Благодарение на тази мафия там

51

Абе

преди 2 години

Ако ще умира да умира, защо ни държи в напрежение

50

toti

преди 2 години

няма по голям от Господ.....тъка че всеки деспот си намира майстора

49

грух

преди 2 години

Тея шопари я имат държавата за бащиния!

48

Наблюдател

преди 2 години

Ким веднъж го бяха пратили в отвадното, но не им се получи. Сега втори опит и май резултата ще е същия.

47

Q&A

преди 2 години

Според тия жълти медии Ким е в кома между снимките пред публика :):)

46

Анонимен

преди 2 години

На тоя не му ли омръзна всеки месец да е в кома или да умира. Ким е човека, който ще постави рекорд по изпадане в кома и по умиране. Сигурно е изпадал в кома поне 20 пъти в последно време и още толкова пъти е умирал. Това трябва да е много уморително.

45

АнонимеН

преди 2 години

БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА ЩО ЗА ДЕМОН Е СЕСТРАТА НА ПОЧИНАЛИЯ ПРЕЗ 2014-ТА КИМ ЧЕН УН!

44

АнонимеН

преди 2 години

КИМ ЮО ЧЕН УПРАВЛЯВА СЕВЕРНА КОРЕЯ ОЩЕ ОТ 2014-ТА КОГАТО ПОЧИНА ИСТИНСКИЯ КИМ ЧЕН УН ОТ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ !!ПРЕЗ 2014-ТА ПОСЛЕДНО СЕ ПОЯВИ КУЦАЙКИ НА СЦЕНАТА СЛЕД КОЕТО ИЗЧЕЗНА ЗА МЕСЕЦИ И ДОЙДЕ ДВОЙНИКА!!!

43

Az

преди 2 години

Пил е чай

42

Анонимен

преди 2 години

Пак убиха човека. Като и гледам злата мутра на сестрата. Ядрените ракети може и да полетят скоро

41

Един българин

преди 2 години

Другарят Ким си е жив и здрав. Само да получи запек,дипломатично да се усамоти и журналистите го погват. С нищо не е направил на българския народ и е ухилен до уши. Нека живее още 100 години,че сестра му голяма злоба и затуй толкоз крющава сигурно.

40

СВИНЬОО ДИБЕЛА

преди 2 години

Свиньоооооо