48

Веско

преди 3 години

На таляна мястото е в морето, където преминава рибата и се правят от хиляди години. Сега на някви им е кеф да се возят с играчки и дай да маркираме всичко да им е удобно!? Същата логика имат и тези дето искат достъп с коли до къщите си изградени в паркове. Същия модел искат и вила на плажа и после го ограждат. Подобни са и онези дето искат да се качат с джипа до Рилските езера, че и по-нагоре. Ама не били мутр-и. Никакво съжаление!

47

Саксофонов

преди 3 години

До До 48Дали искаш това да ми го кажеш в лицето?

46

Саксофонов

преди 3 години

Вбесяват ме такива форумни разбирачи, дето много разбират от карми и кой какво заслужавал.

45

Предприемач

преди 3 години

Водехме я във фейса мадамата, има и Инстаграм. Това което разбрах от снимките е, че харесва мерцедеси и беемвета по новички, пие Моет, тагва се от скъпи барове и ресторанти, мис Добрич е станала,. Има джуки и импланти.....и нищо не работи. Нещо не мога да се разплача. Намерила си е майстора

44

Асен

преди 3 години

Видяхте ли й профила. Чекне се на капака на някакво бмв. Кой би искал такава за майка на децата си. Най-много на разходка с джет и тва е.

43

Анонимен

преди 3 години

Еееее, такава била волята на Алах да ге. Явно са грешници големи, за какво го съдите човека.

42

Анонимен

преди 3 години

Ами прочетете малко и други информационни източници. Момичето е било висок полет булка. А "чичкото" може и да не е съвсем случаен, в нейната популярност. На 27 е рано да си отидеш от този свят. Можела е още много хора да зарадва, но съдба има за всички, и никой не знае каква карма е задействала с делата си. Както и да е, нея вече я няма, но остана разхождащия я в последния и джет рейд. И ще плаща до края на дните си, щото и това е съдба. Всеки плаща за делата си.

41

знаем ве

преди 3 години

Пак са хвърчали ссмонадеяни тикви решили, щом са на джета и гьола е до колене. Да ама не.

40

Гашо

преди 3 години

Момичиту дан са качва повече по джетове на чички ей една поука. Да си е стояла на г..за да си гледа детето

39

Анонимен

преди 3 години

Батки матки хората си плащат да си правят кефа, а не да се убиват!Таляна е до самата буна на централният плаж в опасна близост до него! Аз съм виждал с джетове да ходят от Балчик до Иканталъка което е на 20 км. от Балчик и то не един а десетина джета.

38

Анонимен

преди 3 години

може и да е нямал точно изискваните от закона обозначения, но се вижда ясно и всички го знаят. Гледайте Нова от тази сутрин. Никой не е виновен, че *** го е нацелил, освен него. Разбира се, както е писал по-долу колегата, това чудо няма място в курортна зона, трябва си нормативана уредба, праавила и пр. , което тука го нема по наште ширини и така. Разбира се, щом собственика не спазил формално закона, ще трябва да си понесе отговорността

37

Анонимен

преди 3 години

То самите джетове е спорно имат ли място на плажа. Този далян също. Изобщо, наруленията са повечко в случая

36

Анонимен

преди 3 години

В цивилизованите държави около плажовете няма ни таляни ни дяволи. Тук целият Балчик е "опасан" от таляни, само в града има три-четири. Обикновено талян се прави извън населеното място като е примерно таляна на рибарското селище до балчишката Тузла. Ама на рибарите им е по лесно сутрин като станат таляна да им до...Курортните градчета като Балчик биха привлекли туристи именно с морски атракции. Така че виновен е изцяло собственика на таляна, плюс това той е нямал обозначения!!

35

f

преди 3 години

Ако искате правителството да падне, възползвайте се че тиквата е длъжен само истина да казва и търсете недоизказаните му тайнички, той сам е превърнал тъппата му еврейска и предателска църква в инструмент на властите. Пък и дългът на банката си отива, ако той изрече лъжа. Тикво проста, ти първо си измамил на изборите, чак тогава по този начин си се докопал до конституцията да я пренаписваш, каква е била преди да дойдеш на власт конституцията е въпросът!

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33По същата логика и тукашният случай е вестникарска измислица, за да се привличат читатели

33

До 32

преди 3 години

Кой нарича дете ***, бе? Мъжете като теб обичат да говорят за майчинство и семейни идеали и жените са им виновни а едва наскоро са се изнесли от апартамента на майките си, имат шкембета като на жена бременна с близнаци и не могат да се качат до третия етаж без да се задъхат.Не ставате и за бащи защото никой не ви иска семето, а сигурно и за кактус не можете да се грижите. Направи малко лицеви опори и си измий зъбите, чичка.

32

Анонимен

преди 3 години

Лекар от БП почина от Ковид, заразен следствие реанимация на пациент, за когото скриха симптоматика подсказваща че вероятно в заразен. -------Глупости. Това беше пропагандна измислица.

31

Анонимен

преди 3 години

Първо ставаме самотни майки, после правим чудеса, да се закачим за някой застаряващ мераклия. Накрая се преселваме на оня свят, ко пелето си обесваме на врата на обществото и виновни няма. Ми не е гот така.

30

свидетел

преди 3 години

До АнонименКазва се Крамисир, по прякор Сантаната. Държи автокъща в Добрич, преди години беше сводник в Германия. Аз съм млада жена, работеща, юрист и определено не без възможности, но не е в това въпроса! Важното е, че мъжа пиеше от часове на плажа с аверите си и надали е бил напълно адекватен

29

До Свидетел

преди 3 години

Спри се!Разбирам че е било силно емоционално преживяване. Ще премине. Направи си точните изводи и по възможност не попадай в ситуации.Когато на някой му е писано да живее, ще преживее и по тромаво, по твоите разбирания, действие на медиците от БП. Милен Цветков и той излезе жив от автомобила, но.. Лекар от БП почина от Ковид, заразен следствие реанимация на пациент, за когото скриха симптоматика подсказваща че вероятно в заразен. Ситуации има всякакви и хора също. Не обобщава крайно.