378

Смехурко по БТВ

преди 4 години

Хайде протестерите, почвайте да редите кандидат-депутатските листи. Да се посмеем. Че протеста стана много тъжен и мрачен

377

Тикволандия

преди 4 години

Такива инциденти ще има. Бойко има доста криминални дружки и ще пробва да ги използва. Но това няма да го спаси. Колкото по-рано се изнесе от Министерския съвет, толкова по-добре за него.

376

Анонимен

преди 4 години

кой ще ги отрази - нормалните хора не се занимават с агресия и вандалщина остави прос таците да си грачат и не им обръщай внимание

375

Анонимен

преди 4 години

В Пловдив 2 пъти правиха катуни за по няколко часа и 2 пъти сутринта в 4ч. полицията ги разкара. Минеков доведе хора от София, Ст. Загора, Димитровград и Асеновград. Пловдивчани на лагера имаше точно двама. Другите бяха туристи. В София по лагерите вероятно също са туристи. На 27 авг. пак ще правят катун и отново ще ги вдигнат. Преди дни окопираха и кръговото на водната палата точно 12 овце. Бабикян и Хадажигенов бяха докарали стадо от други градове и никой не ги отрази. Очаквайте подробности.

374

Анонимен

преди 4 години

Видеото е страхотно.Особено мъжът,който се чешеше по голия корем и после по * * *, докато обясняваше как ще оправи държавата.

373

Анонимен

преди 4 години

нали протестират със собствени палатки и шатри,а казват че новите вече идвали!!!? От къде идват,от Дубай ли?

372

Анонимен

преди 4 години

Намериха ли нов премиер?...

371

Стъки

преди 4 години

Доставиха ли новите палатки?

370

Анонимен

преди 4 години

Ето какво щеше да стане,ако я нямаше Червената армия ,, да ни освободи,,.Нямаше да живеем в условията на терор и диктатура. Нямаше да страдаме в такъв тежък преход.Ако не беше Ялта, да ни подарят на Сталин.

369

Анонимен

преди 4 години

ХахахаНикой не иска ,,да го освобождават,, повече.

368

от къде

преди 4 години

кой доставя палатки и провизиида се разслвда от прокуратуратаако има данни за платени действия това е много сериозно пресъплениеграничащо с опит за държавен преврат

367

Анонимен

преди 4 години

Протестиращи заявиха, че към мястото вече пътуват нови палатки и тенти.----------А кой ги плаща? Кой е спонсора? Със сигурност не е от джоба на Бабикян и агента на ДС Огняннннн Стефанов,те са само ползватели на парите!

366

До 407

преди 4 години

Слави нищо не може да оправи и няма нужда от долнопробна чалгаризация повече.Той ще управлява държава,я стига.Може да е само говорител на сценаристите ,нищо повече,нищо негово ,остава му да ръмжи .Неговото време е минало,няма да се върне,да си гледа кабекарката която никой не в гледа ,защото е безкрайно ***.

365

Бренди

преди 4 години

Божков - премиер!

364

Ппп

преди 4 години

Само Слави ще ни оправи!

363

палатков петел

преди 4 години

Кукуригу.....

362

БайХ

преди 4 години

Еми хубаво са направили хората. Защо трябва шепа маймуни да им блокират транспортните артерии и да създават битови проблеми за цял град. В зрелите общества пртотестите протичат по друг начин.

361

Курнелка

преди 4 години

Палатки може да се поставят на кръстовището във Техноимпекс.

360

Анонимен

преди 4 години

Какви са тези протестиращи разхвърляли 10 палатки на пътното платно и опънали катун за 30 човека а само 2-3 *** там се въргалят пияни и неадекватни и с цялата си наглост да не ги събудил някой сутрин а полицията трябвало да ги пази от народната любов.

359

Анонимен

преди 4 години

Речникът на протестиращите е типично комунистически, всички , които имат друго мнение са провокатори за тях.Червенушката резидент има същия речник, като по калъп са горките.