75

До 84

преди 3 години

Нека не бъдем крайни.Достатъчно е една Кьовеши да се намери у нас и да вкара всички крадци в затвора.За дълго.И за назидание на останалите.

74

Анонимен

преди 3 години

До До 34"Терминал 2 не е решението.Това е бягство.Трябва да останем тук и да се борим за успеха на най-старата държава в Европа,а не да я подаряваме на други етноси."Борих се 7 години. На протести съм от 16 годишен. Тоя народ няма оправия. Предпочитам си работата в чужбина, липсата на корупция и хора, на които им пука за околните. Съжалявам - този народ имаше шанс, но го пропиля и ми загубу времето!!!

73

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания госпожо Сачева ! Пълна подкрепа за господин Борисов и ГЕРБ- най-успешният министър-председател в цялата ни история

72

Анонимен

преди 3 години

За да ми сложат 4 човека минуси за Левски,значи те не са българи.Ние знаем,че тук коментират и хора от един друг етнос,на които не им харесва делото на Левски.Те си мечтаят България да е тази от преди 142 години,но не са познали.Като не им харесваме да си вървят в анадола.Тук е най-старата европейска цивилизация,ако не знаят.

71

Анонимен

преди 3 години

Дано да се задавят ГЕРБ и всичките политици с разграбеното, а децата и внуците им да бъдат избити от ро.ми и наркомани, да станат алкохолици и комарджии. Да се приключи тази свинщина, наглост, безочие, алчност и мания за власт. 30г не им стигна, 30г тормоз, 30г насиране, 30г живот в ада.

70

Анонимен

преди 3 години

Тази шамандура,е олицетворение на наглост,продажничество,готова на всичко за да остане на власт.Само за се.с да не я търсят.Силно отблъскваща опушена фуста,която буди ненавист в обикновените хора.Оставка,сл. правителство избори,съд за този който фльорцата нарича премиер.Ще плащате с лихвите ограбеното от българския народ,защото сте хунта,която я няма в Европа и далеч зад континента.

69

Ха-ха-ха...

преди 3 години

,,огледален образ"? Да, огледален е. НО българите ИСКАТ РЕАЛЕН, А НЕ ОГЛЕДАЛЕН! Протестиращите искат точно, ясно, разбрано - ОСТАВКИ НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ!!!! Всичко останало е бягане от реалността и отвличане на вниманието от провала на ГЕРБ и от личния управленски провал на Бойко Борисов, който като едно щастливо овчарче попадна на пистата на държавното управление и освен собствения си провал реализира и провала на държавата!

68

Анонимен

преди 3 години

"Сачева: ГЕРБ си има премиер и той се казва Бойко Борисов"Аз затова твърдя, че от 10 години България няма премиер.

67

баце

преди 3 години

Тази е плод на търговия с влияние и кой знае на какво още. Да ходи да си преподава глупостите и да си хейти който иска от НПО . Аман от калинки - те нанасят по-големи вреди от ББ.

66

Анонимен

преди 3 години

Предлагате да си мълчим,да слушкаме и да се радваме на пълните ви чекмеджета,заради които сме най-бедната страна в Европа.Корупция,рекет,бухалки за неудобните,а народа на къса каишка.Да,ама-НЕ!

65

Анонимен

преди 3 години

Искаме си БСП ,тогава България беше най-спокойна и най-добре!

64

Анонимен

преди 3 години

Не е ли по правилно България да има премиер ,,,"ама карай"

63

Анонимен

преди 3 години

"Ти изкара Левски, че е Рамбо..."Светец е, Рамбо е просто човек!

62

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Сачева, стачкуващите са само онлайн. Това са *** фабриките за управление репутацията на Фигуранта и младежкото БСП. Много скоро и за тях ще трябва да отпускате обещетение за безработица защото парите от Сърбия и Дубай са на привършване. Реално ако имаха идеи и визия - щяха да имат и хора зад себе си. С всеки следващ ден излагацията им показва тяхното изтрещяване. ГЕРБ, не бъдете толкова демократични - поискайте импийчмънт на Фигуранта! Или съзнателно не го искате - за да удари дъното?

61

Анонимен

преди 3 години

До 68Ти изкара Левски, че е Рамбо...

60

Анонимен

преди 3 години

Това нещо преди да влезе в Парламента се разцепи от критики и обиди към банкянската тиква, сега видите ли когато захапа кокала обърна палачинката ! Ами оная кърджалийска тъ'па п.... без достойнство и морал поне заради децата си ? Каквито управляващите такива подчинените им, такива и симпатизантите, без достойнство, без морал, без УМ, в името на властта могат да предадат и родните си майки ! Няма такъв народ, няма такава държава никъде из тази Вселена, толкова безумие и про'стотия !

59

Анонимен

преди 3 години

"Всичко, което искат хората, представлява това, което предлагаме", каза още тя."Предлагат корупция, авторитаризъм, арогантност и проостащина, това не е което искат хората.

58

Анонимен

преди 3 години

Има един серум на истината, при който говориш само истина. Тея обаче, явно имат серум на лъжата. Страшно силен е и като страничен ефект се наблюдава рязко затлъстяване

57

Анонимен

преди 3 години

Права е, не България си има премиер, а ГЕРБ си има премиер.

56

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз предлагам по-добро решение,досега се изредиха всички управляващи и партии, предлагам да върнем БСП и ДПС,защото единствено през управлението на Станишев страната ни беше по-спокойна и по-добре и да не ги сваляме повече от власт,защото когато властта се смени,се случват страшни трагедии,убийства,ново разграбване и преразпределение,терор над населението и т.н.,хората са толккова отчаяни,че няма да понесат повече терор и насилие.