28

на въпроса ...

преди 3 години

много!

27

Анонимен

преди 3 години

Ами доста си е опасно!

26

112

преди 3 години

САМО НАЧАЛЕН КУРС В УЧИЛИЩЕ - ТОВА СА ДЕЦА ПОД 10 ГОДИНИ И МАТ И ВЪЗПИТАТЕЛИ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ!!!

25

ОХ

преди 3 години

ОПАСНО Е!

24

В

преди 3 години

В Италия, Испания, Франция, Белгия и т. н. учениците ще тръгнат ли на училище тая есен? Някой има ли информация?

23

Въпрос

преди 3 години

Може и децата да прекарват по-леко, но ще заразят родители, роднини и учителите също. Какво училище, ако преподавателите са в карантина? Трябва да има някаква защита за всички в училище, както и изключителна хигиена навсякъде в училището, вкл. лавките, тоалетните, коридорите, стаите. В противен случай, отново ще има затваряне на градове.

22

Преподавател

преди 3 години

Опасно е в Училище!Може да научат нещо! На улицата по цял ден и цяла нощ не е опасно. Събрани на групи по 20, пият, пушат и се друсат.Все безопасни неща.

21

гост

преди 3 години

Да опасно е да се събират децата в училище.

20

Готин

преди 3 години

До АнонименТи си "мозъчно очукан" , ама много здраво и неспасяемо! На т.н. "бабета" (както ги определяш) не само ти , ами и всички подобни на тебе ще "носят менчетата" и ще живуркат прости и ограничени (във всичко)! Но това им е достатъчно и им прилича! На този етап е важно - да не пречите (защото за помощ и дума не може да става)!

19

L.

преди 3 години

Според мен не е опасно - не могат да станат мислещи същества и следователно не са опасни за режима.

18

Готин

преди 3 години

До оффСтига си офкал! Ти да не се каниш да пропуснеш старческия период?Освен това - не си от инкубатор, нали? Имаш родители и по-възрастни роднини!Очевидно си доста лимитиран - ментално със сигурност!

17

офф

преди 3 години

И кво ,да оставим децата неграмотни, заради някои болнави старци? Няма епидемия в България! До кога ще чакате Пика? Пускайте ги на училище !

16

Анонимен

преди 3 години

И какво толкова се чудят нашите професори, още февруари-март китайците нали казаха, че децата до 10г. имали по-малко рецептори в белите дробове, за които да се захване короната. Явно затова боледуват малко по-малко, но над 10г. т.е. 5 клас и нагоре е същото като при възрастните....То много деца имаме в държавата щото, ами и ще рискуваме по този необмислен начин

15

Анонимен

преди 3 години

През 2 седмици са болни моите, аз съм с хроничен бронхит, имаме възрастни родители при които често ходим. Направо настръхвам какво ще има да става. Трябваше повечето деца да си тръгнат пак дистанционно, а само най-малките и там където има практически обучения и е невъзможно да са изцяло он-лайн, да има и присъствие.....Толкова е просто решението, ама нали имаме куп измислени "експерти" и чиновници-калинки....ще хвърлят на кучетата болните деца, учители и семейства,гаранция няма и за здравите

14

Некъф

преди 3 години

Престанете с тия простотии и върнете децата в училище

13

Анонимен

преди 3 години

Децата под 10 години почти не разпространяват, тези над 10-12 разпространяват като възрастните, но преди два дена се разбрало, че тези под 5 години може и да разпространяват в по-голяма степен в сравнение с неясно кого. Можеше да каже просто, че не знае, дали е опасно завръщането на децата в училише.

12

Анонимен

преди 3 години

В общи линии, не се казва нищо конкретно.

11

^/^

преди 3 години

Децата ще видят сметката на бабите и дядовците...

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Аме ще избягат младите вирусолози, какво да правят. Стартова заплата в БАН е почти същата, като на чистачките в същия институт. По-ниска не може, защото ще е под минималната и е незаконно.

9

Анонимен

преди 3 години

До 1:Да де но не и в България. Тук разрешават мачове, дискотеки и събирания но не и ходенето на училище.Знаеш ли защо: на тази държава не и трябват умни и знаещи, а консуматори и роби. факт!