45

Анонимен

преди 3 години

виновни са Мухобойковите мутри които източиха язовирите

44

джо

преди 3 години

Снимката показва новия ЖП участък над Язовир "Цонево" аман от глупотевини тез наши *** знаят ли днешната дата. То снимката като видиш и останалото е ясно.

43

Тъпационери

преди 3 години

останат ли градове и села без вода сбогом население.Едно време са строили край водоеми и са живели мирно и тихо.

42

да,да ама не

преди 3 години

Голямата простотия беше през 2005 година по времето на Емел Етем, когато след страхотен дъжд в Ихтиманско преля язовир"Тополница" - дотогава язовирите се държаха пълни до преливника за поливане! Оказа се, че главните изпускатели на язовира са повредени! Язовира преля и не само преля и отнесе прасетата на Гелеменово в Пазарджик! Проби дигите на Марица и наводни селата Три водици и Градина! Пловдив беше на косъм! Оттогава държат язовирите на 50% и чакат пролетно снеготопене! А сняг няма!

41

Анонимен

преди 3 години

Интересно как по време на соца успяха да направят петдесетина големи язовира и още стотици малки, а сега дори не могат да ги поддържат?

40

Анонимен

преди 3 години

Дори да има водна криза, няма страшно. Патриотите имат експерти в областта на водоснабдяването и паспортите. Ще пратят някой да им разреши проблема. Сигурен съм, че властта няма да ги изостави.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43При нас туризма е по-важен от това народа да има вода,и да му е свежо.

38

Анонимен

преди 3 години

Арабите от ХААРП си докараха вода преди година.Ако сте гледали новини знаете какви наводнения имаше там.Но те го имат за разлика от нас.

37

на язовир тича

преди 3 години

има изградени ВЕЦ и водата се изпуска за да се произведе ел.енергия. не е истина , че 2018 е преливал просто се беше се понапълнил . Ястребино го използват масово за напояване и при суха година остава празен.

36

Хххх

преди 3 години

До МНЕНИЕ 9Какви юмруци каква борба бе....протестиращите дори сараите на Доганя не подпалихте....ей не можахте един Мо..!лото....в да хвърлите...

35

Анонимен

преди 3 години

От години язовирите се държат с около 45-50% от пълния си обем, всяка пролет "Копринка" се изпуска" като превантивна мярка и се посочва, че се очаква обилно снеготопене и дъждове. Най-много вода от язовира се дава на Стара Загора, отделно от поречието на Тунджа от Павел баня до Зимница помпите тласкат още вода. Случайно ли е, че в П.баня минералните извори са с паднал дебит?

34

Хххх

преди 3 години

Аааа така значи...не е правен ремонт повече от 30г. ама видиш ли нивото на язовира е било ниско...а колко са загубите от скапания водопровод ... 40%.....значи язовира щеше да бъде с 40% по-пълен....ама няма как щом премиера Ви е т.ъ.п като г....ъ!з и разбира от джипки и евтини скапани магистрали така ще е...ааа да не забравяме и хидролога Доган

33

Да,да, ама не

преди 3 години

Някой от управниците знае ли, колко селища от Стара Загора на изток пият вода от язовир "Жребчево"! Курумбашев с ВЕЦ-а мисли ли за деня, в който хората от Тракия ще го порамят на гръцка количка?! Да мисли! Деня е близо!

32

Елементарно

преди 3 години

След въвеждането на пластмасовите бутилки и масовия внос на стари дизелови гробници раковите болестите в България се увеличиха с над 50%....дизеловите сажди от изтърбушените трошки са директен канцероген,пластмасата от водата е по- слаб ,но се натрупва и води до хормонални дисфункции-момченца с цицки и момиченца с мустачки...

31

Лъже и маже

преди 3 години

Е как алтернативната система "Дунав"е хем недовършена пък хем се ползва като алтернативна?

30

Падаря

преди 3 години

Важното е ток да има и да се копат биткойни с краден ток за милиони....Който иска вода ще си купува от токсичните пластмаси по 3 лв за 10 л.(за сега-после по 3 лв литъра)

29

Анонимен

преди 3 години

След ГЕРБ остава пустиня,ще има само един кладенец с Ръбъла да сервира наведен вода на Баце под палмата!

28

Чичо

преди 3 години

Откакто се появиха частните вецове ,водата намалява.

27

ХХХ

преди 3 години

Горите се изсичат като за последно после нямало валежи ....и язовир Жребчево и Асеновец са критични .....повечето язовири са критично паднали .....но от Жребчево продължава да се изтича вода за ВЕЦ-ове и Турция ....не се намаля тая вода ....а една година я бяха намалили при поройни дъждове тогава станаха масови наводнения по поречието на Тунджа ......наопаки се прави всичко и то с цел !

26

Анонимен

преди 3 години

До 10 години ГЕРБ ще превърне България в турски вилает! Затова борисов нарича ердоган аго, което означава господар на турски.