33

до 42

преди 3 години

От протестерите си, нали?Всяка партия по закон има право да предлага промяна на конституцията и предложение каква промяна иска.Ама нали са от тях разбираемо е невежеството ти.Може да поплачеш на рамото на Нинова и тя не иска да я променя. Въпреки че надигаше глас преди срещу нея.

32

До Анонимен19

преди 3 години

Затова пък при Борисов всичко ни е ок:1. Ние сме стабилен член на ЕС. Вечния руски троянски кон. Вчера само Борисов е бил срещу санкции срещу Лукашенко. 2. Уж сме в НАТО но искаме руски тръби и реактори вместо американски бази. И плащаме милиарди. 3. В ЕС сме, но акаме в храстите му. 4. Шиши и Боко крадат умно. 5. Корупцията е добре подредена и организирана. Всичко друго е в хаос.

31

с 200 и го вкара

преди 3 години

разговор с престъпници не се води. оставка и в затвора, а за борисов смъртна присъда

30

анализатор

преди 3 години

До НаблюдателРазбират те, много добре, ама не им изнася.

29

хаха

преди 3 години

покана за какво може да идва от една проста Бутка!?ПС. Тия отзад на снимката мисирките много ме кефят как и пляскат

28

Край

преди 3 години

Народа вика - махайте се Това не стига - те пак ще го управляваттрябва да намери начина да избира читави хораЕдинствения начин е със 100% мажоритарни избори в два тура

27

пери

преди 3 години

До Анонимен 1Пекинската патица беше бая сварена на оня смешен брифинг по тв-то, когато ББ я целува по главата, ама ако беше поискала оставката му, щеше да признае, че записът е истински. Отделно като няма достойнство и разчита, че всяко чудо е за 3 дни и бързо ще се забрави, няма как да очакваме, че ще постъпи правилно. Ама както си остана известна като пекинската патица, заради гафа, така и ще се запомни само като ***.А Конституцията като я прочетох наскоро, открих, че си е много добра.

26

маверик

преди 3 години

Въпрос към Караянчева,Златоград в коя област на България се намира?

25

Анонимен

преди 3 години

ЗА ТОВА Е НАЗНАЧЕН РАДЕВ ОТ РЕШЕТНИКОВ!!------Радев е избран от българският народ на редовни изнори.

24

Наблюдател

преди 3 години

Управляващите са абсолютно нефелни и не са разбрали за какво протестират гражданите вече втори месец. В подметката проекто-конституцийка не се решава никакъв от многото крещящи проблеми. Или пък разбират, но го играят Гошо ***. И в двата случая нищо добро не ги чака.

23

Протестиращ

преди 3 години

Ние не говорим с престъпници на власт. ОСТАВКА за правителството на Б.Б.

22

Край

преди 3 години

С тази избирателна система е такива ще ви представляват - тоя дето ги е сложил в листите ще ги нарича всякак а те ще го слушкат иначе няма да папкатАко искате депутатите вас да ви слушат ще ги избирате един по един - МАЖОРИТАРНО

21

Гошо...Тъпото

преди 3 години

А Винкела е някъде по...плажовете на Родината да събира...тен и си гледа...кефа.Караянчева даже не е...потъмняла поне малко и вече на...работа.Еее,такъв началник искам да имам и аз;той да...работи,аз да...почивам.Де го вади този...късмет Винкела,не знам.

20

Анонимен

преди 3 години

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ИЗВЪНБРАЧНОТО НА ЖИВКОВ ДА НИ НАРИЧА КОМУНИСТИ?

19

Анонимен

преди 3 години

Няма да се учудя Боко да предложи да върнем монархията само и само да се прочуе че ТОЙ я е върнал..

18

Анонимен

преди 3 години

РАЗБИРАМ ЧЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ ИСКА ДА ВЛЕЗЕ В ИСТОРИЯТА И ЗАТОВА ПРЕДЛАГА НОВА КОНСТИТУЦИЯ, САМО ЧЕ АЗ КАТО ЕДИН БЪЛГАРИН ИМАМ СЪВСЕМ ДРУГИ ОБЩЕСТВЕНИ И ИКОНОМИЧЕСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ НУЖДИ, ДАЛЕЧ ПО-СВЪРЗАНИ С БЛАГОТО НА СТРАНАТА И НАРОДА НИ.

17

Анонимен

преди 3 години

Цялата дандания в момента е само за едно: СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И РАДЕВ С ЦЯЛАТА ВЛАСТ С ВСИЧКИ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ТОВА. А те са:1. ПРОМЯНА ГЕОПОЛИТИКАТА НА СТРАНАТА2. ОПИТ ЗА РАЗКЛАЩАНЕ НА ЕС3. ОПИТ ЗА ИЗВАЖДАНЕ НА СТРАНАТА ОТ ЕС И НАТО4. БЕЗУМНИ КРАЖБИ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ СТИЛ5. ДЪРЖАВАТА В ХАОСЗА ТОВА Е НАЗНАЧЕН РАДЕВ ОТ РЕШЕТНИКОВ!!

16

Иска

преди 3 години

*** май ѝ се иска да председателства заседанията на ВНС? Няма шанс!

15

Анонимен

преди 3 години

До Абе тияСтотината дрогаджии може и да искате оставка но нормалните хора-не!

14

Анонимен

преди 3 години

Тая няма и капка достойнство след това което вожда й мисли за нея. Как такава *** има изобщо очи да говори за Конституция?