11

Анонимен

преди 3 години

Когато започнат да закриват КОВИД отделенията ще им повярвам,че е опасността е преминала.Сега обаче се налага да се разкриват нови.Защото всичко е спокойно...,,на Шипка,,, както са казвали пишман генералите, докато войниците загинали в студа.Добре че после ,,пристигнал Радецки със гръм,,.

10

Анонимен

преди 3 години

За какви 2, 4 и 6% дращиш? Подозирам, че това е процентът на положителните тестове, но това не е процент на заболеваемост.

9

Munchen_DE

преди 3 години

При сегашния брой тестове, заболеваемостта е около 2%, в началото на месеца беше между 4 и 5%, факт.Но нали в началото се мислише, че пътуванията са рисковани? Оказа се, че не е така и КПП-тата на градовете бяха тотална глупост!

8

Хм

преди 3 години

Намалява, защото хората спряха да пътуват до Гърция и да си правят тестове. Те и заради това се бяха увеличили преди, не заради пикове. Просто повече хора се тестваха доброволно и с учудване разбираха, че имат вирус, а нищо им няма.

7

Анонимен

преди 3 години

Някъде намалява, ама при нас чак сега дойде. И се увеличава.

6

Анонимен

преди 3 години

Кашлат си и и кихат в къщи,от страх да не останат без работа.Лято е ,караме го по леко.Ако най мрачните прогнози се сбъднат и заприлича на испанският грип,средната възраст на жертвите ще падне под 30 тодини.Дано да не става.

5

Анонимен

преди 3 години

Да говорят каквото си искат. Има и публика, която предпочита да им вярва, вместо да мисли. Щото последното не е за всеки. И като помислих, ами то от началото на седмицата до сега броя на приетите в интензивно расте. И що така?Мисля, че тихичко чакат да им мине, а за те, и които нямат късмет, директно тежки в болница. И вероятно и контакти премълчават. Ако въобще могат да говорят.Такива ми ти мисли, за намаляване на разпространението, намалява ама друг път.

4

м,да

преди 3 години

Вирусите са непредсказуеми. От десетилетия си живеем с тях. Сега решиха да раздуят К19 и създадат изкуствена паника... Скоро ще се разбере защо!

3

до1

преди 3 години

Просто хората които не се пазят или са го изкарали накрак, или са си отишли. Другите - не са го срещали. Време трябва за да приключи това.

2

Серсем

преди 3 години

Мангърката се оказа прав за разлика от оният мазник с брадата математика ,който предричаше апокалипсис ,а и оная плешевейка Годжи де викаше ,че ще измрем.

1

НЕКОЙ

преди 3 години

Че как така намаляват?! Ама моля Ви се. Не може така. Трябва страх, трябва психоза. Какво е това нещо намалявали?! А наесен как ще поставим КПП-та?! Амахааааа, намалявали.