32

Анонимен

преди 4 години

До 25Хайде щом си писал срещу Радев да ми обясниш твоят идол Борисов за какъв е учил че 10 години управлява еднолично държавата

31

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво има впредвит с най-страшния сценарии, но определено още не сме усетили кризата. Тепърва ще стават страшните неща. Лихвите ще хвръкнат и потреблението ще се свие за няколко години, единственото нещо, което ще ни държи над водата, ще са еврофондовете. Ще има много фалити и жилищното строителство ще умре. Общо взето това ще стане.

30

Анонимен

преди 4 години

Не ме слушайте какво говоря,а гледайте какво правя. Понятно?

29

Анонимен

преди 4 години

В лявата част на екрана се трудят,а в дясната хърсев крадецът обясняванеговата си крадлива философия.

28

Анонимен

преди 4 години

До "умен" Не си много умен, ама хич.Човекът е прав.Криза има само в туризма , който и без това е ненужен. Само 12% от БВП жалка работа. БВП на страната падна с 8% заради насраните хотели само. Февруари ще има скок на безработицата пак заради туризма щот ще спрат да наемат. Ако въобще има криза то туризма е причината , всичко друго върви. Затова драги ми бармани, сервитьори и камериерки , не се ослушвайте а си търсете друга работа или си стойте гладни на помощи догодина.

27

Анонимен

преди 4 години

До УМЕНТи защо се правиш на неразбрал ? Какъв изкуствен интелект те тресе? Това ли обсъждаме?

26

Анонимен

преди 4 години

Тоя хърсев защо не е в затвора , а ходи та дрънка глупости по телевизиите?

25

Анонимен

преди 4 години

Хърсев е наше момче - правоимащ

24

Словянин

преди 4 години

И едните, и другите са маскари, а Хърсев - най-баш.

23

Бебо

преди 4 години

Човекът казва истината- основана на минали събития, но наистина Радев и Нинова подливат масло в огъня.И със сигурност ще се опарят. Особенно глуповатият ни ,,президент". Учил е , но да лети. За политик-не става.Иска се лавиране и душевно равновесие. Това го няма у него.Така си е.Вари го,печи го все тая....

22

УМЕН

преди 4 години

"Не можем да търсим икономически отговор в нещо с биологичен произход"Ами досега всички правителства и управляващи България са с все биологичен произход. Някои даже с животински интелект и хищническа алчност. Значи или ще идва изкуственият интелект или сме прецакани завинаги по дефолт.

21

Анонимен

преди 4 години

Мрачните прогнози ги започна Радев още в началото на кризата с вируса като обяви, че "ще има гладни бунтове"После Нинова заприглася колко сме зле. Тя никога не е спирала.После включиха и Йончева да прави компромати.Радев отдавна пее на тая струна и се подготвяше до деня, в който дигна юмрук.

20

опетков

преди 4 години

До Най-мрачната Има и по-мрачни. Нинова идва на бял кон.

19

Анонимен

преди 4 години

ПОРЕДНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ХЪРКАЧ

18

izh

преди 4 години

Ние Хърсевчето му слушаме коментариите и при др.Луканов, и при др. Виденов и после когато в опсканата държава нямаше какво да се яде. Той оцеля , че даже и забогатя. Машшала както казват изборните ортаци на неговия отбор

17

Ко? Не!

преди 4 години

Да, добре. Тоя една прогноза правилна не е направил през живота си. Ама само чакайте 18 септември да видите какво ни чака.

16

Това са

преди 4 години

Сметки на крадците. Оставка.

15

Анонимен

преди 4 години

"Икономиката е общо дело, никой не може да работи сам. "За съжаление, това е на път да се промени. Едни технологични компании, започват да си стават самодостатъчни. Трябва им земя и достъп до ресурси. FB се мъчи, да си пуска собствена крипто валута. Други искат да изкупят всички жилища в америка. Трети са докарали до такова ниво автоматизацията, че ще имат достъп до всичко само, след време.

14

Анонимен

преди 4 години

Добре че си имаме чекмеджия да ни дава пари и да ни изкара от кризата. Благодарение на неговите чекмеджета и негова щедрост България все още я има. Ето за два месеца 2 пъти даде пари на пенсионерите. А те неблагодарниците го плюят.

13

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Бързо , нобел за госшодина .И директорско място в КТБ