43

НЕКОЙ

преди 3 години

Тестовете са бързи. Тези с клечиците се разбират в рамките на минути. Кръвният в рамките на час. Всичко останало е, за да се представи всичко като сложно, като страшно, като чудовищно, за да се страхуват хората.

42

Елемаг

преди 3 години

43 начетения.Толкова и отбираш,щом разлика м-у грешка в бързина и от неграмотност,не правиш.Меродавни мнения,слабо ме вълнуват.Нямаш какво да кажеш като таз,ми за правописа се хванал.Жалка душица.

41

НЕКОЙ

преди 3 години

До Анонимен: А по границите и летищата какви тестове правят?! 24 часови ли?! Я излез малко от село.

40

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙPCR - тест не могат да ти направят за 10 минути, дори ако си президент на САЩ, защото е технологически невъзможно. Кръвен тест за антитела с по-ниска чувствителност - може. Ако някой ти прави PCR-тест за десет минути - ето това вече е лъжа, бъдете сигурен.

39

Анонимен

преди 3 години

До ЕлемагТи първо научи правописа, илитерат такъв, пък после сядай пред клавиатура. Езика си не владеят, големи патриоти и капацитети по всичко се пишат. Жална България!

38

НЕКОЙ

преди 3 години

До Анонимен: Всеки тест влиза в статистиката. Този вирус от статистиката се храни.

37

Анонимен

преди 3 години

АКО НА ЕДИН ЧОВЕК СЕ НАПРАВЯТ 3 ТЕСТА В РАМКИТЕ НА МЕСЕЦ, ТО РЕЗУЛТАТЪТ 3 ПЪТИ ЛИ ВЛИЗА В СТАТИСТИКАТА?

36

r3v0lv3r

преди 3 години

До НЕКОЙТо и на Путин му платиха, *** и мишока е този руснак.Както са казали японците глупавите хора не се разболяват.

35

НЕКОЙ

преди 3 години

До Анонимен: Какви цикли бе, ей?! Някакви две пръчици с памук, които чрез реактив показват наличието. Това не ти е кръвен тест. По границите ги правят за десет минути. По летищата също. Десет минути и готов резултата.

34

Питащ

преди 3 години

Смолян-6...!!! Пак ли? Докога?

33

Елемаг

преди 3 години

И всичките починали,като онова момче в Търново.Слушах бащата снощи,солидно е систематизирал фактите.Жална и майка на болницата и на всички лакей на "коронката".Накрая ще има и ексхумация,няма да се учудя.А вие продължавате да пише за смърт свързана с коронката...Малей,какви линчове ви чакат.Яйца ли...камъни ще хвърчат после!!!Тъжно ми е обаче,че да има правада трябва да имаш баща адвокат и дядо прокурор.Колко обикновенни са писани с коронка,не искам и да знам!!!

32

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙ"а според мен това е бърз полеви тест,"Няма как PCR-ът да е бърз. Просто реакцията е такава - трябва да минат много цикли, всеки от които изисква време. Няколко часа е минимума.

31

Адда

преди 3 години

Вече никой не се интересува от тъпата ви статистика. Досаждате

30

Анонимен

преди 3 години

До Родител, написал: "Трябва задължително персонала на всички учебни заведения (детски градини и ясли, училища и ВУЗ-ове) задължително всяка седмица да се тества за КОВИД. Всички получават заплати, значи могат да си плащат.Ако нямат тест, да се лишават от работа. Когато се изготви ваксина от САЩ, веднага всички работещи да бъдат задължени на ваксиниране."---------Ако е опит за смешка, бива горе-долу.Ако е насериозно - моите съболезнования, положението при вас е критично, да не кажа - клинично

29

Анонимен

преди 3 години

еййй този Бургас, поне това което от дни го пиша снощи си го признаха в коментар по канал 1. Пренасочваме туристите от Златни и Албена към Слънчака. Жертвени агнета в полза на южното мутроморие. За това и всеки ден в Бургас само до 3/4 заразени. Там въздуха е с дизенфектант.

28

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 31Докато има кой да им пише коментари под статиите!

27

Анонимен

преди 3 години

И докога ще ги публикуват тия измишльотини всеки ден и кой им вярва? Защо няма направление от личния лекар за първи тест. Колко са хората, особено от пенсионерите, които могат да си позволят 120-160 лв за тест. И колко още ще се "заразят" от размотаване по лабораториите. То е ясно, че в лабораториите се налива всеки ден и то не по-малко. И на задните части маски да препоръчат, нищо няма да се промени.

26

Боби

преди 3 години

До РодителНедей, ще повърнат децата. Аз дето съм на 29 едва издържах да ми бъркат в носа и гърлото, за да ме тестват за корона. Щях да повърна. Не ми се мисли как ще изтърпят горките деца на такъв тест. Още по-годно е да се мъчат с тези маски. Аз им викам парцали.

25

НЕКОЙ

преди 3 години

До Боби: 120 лева е кръвният тест. ПСР-теста в гърлото и ноздрите е 32 лева. Вярно, бъркат дълбоко, но не е чак толкова болезнено. По-лошото е какво се случва с тестовете, защото наподобяват вземането на ДНК-проба. И минават 24 часа докато ти съобщят резултата, а според мен това е бърз полеви тест, който дава резултат до минути.

24

Родител

преди 3 години

До БобиТрябва задължително персонала на всички учебни заведения (детски градини и ясли, училища и ВУЗ-ове) задължително всяка седмица да се тества за КОВИД. Всички получават заплати, значи могат да си плащат. Ако нямат тест, да се лишават от работа. Когато се изготви ваксина от САЩ, веднага всички работещи да бъдат задължени на ваксиниране.