63

Анонимен

преди 3 години

До Феминистът.Човек е заразен от 10 до 20 дни. После или се изчиства или умира.

62

Феминистът.

преди 3 години

До АнонименМедиите не успокояват слушателите си. Напротив, те преекспонираха проблема до степен на масова психоза в началото на пандемията. А постепенното изтрезняване след тази страхова истерия е естествен процес, не само в медиите, а и в цялото общество.Никой реално няма представа за реалния брой инфектирани около нас. Но много от нас вече имат реална представа как може даден човек да е заразен и в същото време да ходи на работа и да живее пълноценно, като че ли нищо му няма.

61

До 62

преди 3 години

Не се правете на всезнаещи! 63186Казваш, че интервал се слага след всеки препинателен знак. Е, слага ли се след кавичка и скоба, когато са отварящи?

60

Начетения и Елемаг,

преди 3 години

Интервал (шпация) се слага след всеки препинателен знак. Някои изпадат в хиперкритицизъм и слагат шпация и преди. Преди и след се слага само след тире. Също така трябва да се прави разлика между тире и дефис. Шпация след дефис се слага само когато изреждаш в съкратен вид сложносъставни думи, например моно- и полиненаситени. Запетая преди че не се слага ургулешката - от типа "така, че", "макар, че", "въпреки, че". Това също е хиперкоректност, която доказва, че свръхкоректността води до грешки.

59

Emily

преди 3 години

Кога ще отпадне карантината за Турция?

58

С.

преди 3 години

Напишете wuhan pool party в youtube, има нещо съмнително в цялата история.

57

Анонимен

преди 3 години

2% , нов рекорд!

56

ЖОРО ГЪ3A

преди 3 години

Тая черна хроника всеки ден започва да звучи като caдиcтко пopно - тоя умрял, оня умрял... Поне пускайте няква полезна информация. Например: Бончо Генчев гушна чемшира, и остави след себе си жена, дете, и тристаен апартамент в центъра на София, с всички екстри и на сносен наем. Че както сега има криза, поне покрай тия трупове малко да паднат цените на имотите, а?

55

НЕКОЙ

преди 3 години

До Анонимен: ПСР-тестът е с две клечици. Едната за гърлото и другата за двете ноздри. Не е поотделно. Пет пъти съм минал такъв тест като последният го минах на 17-ти август.

54

Анонимен

преди 3 години

До ЕлемагАми не се вълнувай, бре. Ама се научи, че след запетая и точка се слага интервал. Това не е от бързане, а от невежество.

53

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙДа бе да, а правият ъгъл кипи при 90 градуса.

52

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙОбъркал си се. В носа ти бъркат за 10 минути. Тестът излиза по късно, ама не си забелязал.

51

НЕКОЙ

преди 3 години

До Анонимен: На границата чакат 24 часа?! Колоната щеше да стигне до Видин. Излез от село. От село София излез. 10, максимум 20 минути и тестът с клечиците е готов.

50

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙАми така става, като опитът ти се основава само на видяното по телевизора. Никой не е чакал 24 часа за резулати от PCR теста, разбира се. Вероятно и ти се сещащ, че би било безумие. Влизат си хората и след това получават резултата.

49

НЕКОЙ

преди 3 години

До Анонимен: Нищо не си виждал. Ама нищо. Дори медиите показаха по твоя телевизор в село как се вземат такива тестове на гръцката граница. Кой е чакал там 24 часа за резултати?!

48

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙНе е заради селото. Просто съм виждал PCR-апарат за разлика от теб. Като знаеш нещо от собствен опит, пропагандата не действа.

47

Анонимен

преди 3 години

Прави впечатление, че по медии се подема посока към успокоение на публиката. За медиите това е задължително условие да държат дълго вниманието, сменяки емоциите които внушават, но логиката показва че няма място за оптимизъм. Броя на болните в интензивно, бавно но стабилно расте.

46

НЕКОЙ

преди 3 години

До Анонимен: Когато стоиш само на село и вярваш на пропагандата е така. Реалността е друга. А иначе тези тестове са жив майтап. След стотина години ще излезе истината за тази грандиозна измама, но днес живеем с това проклятие съчинено от алчни хора.

45

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙВиж, престани да се излагаш. Резултатите от PCR-ите на границите излизат след 1-2 дена. Навсякъде. Не е възможно да е по-бързо заради същността на самата реакция. Ти PCR-апарат виждал ли си? Тези апарати стоят в специални лаборатории, не по летищата и границите. Има специалисти, които обработват пробите. Те също не стоят по границите. Пробите си изпращат до лабораториите и се чака за резултат. Без PCR-апарат ни можеш да направиш теста.

44

Анонимен

преди 3 години

Имаше градове някои от които редовно бяха в този списък преди,но сега изчезнаха.Явно там вече няма вирус.