17

Анонимен

преди 3 години

тиквата да направи магистрала дотам освен камерите

16

НЕКОЙ

преди 3 години

Всяко лесно достъпно място се превръща в бунище от пластмаса.

15

Морски вълк

преди 3 години

Знам бе човек, мислех че ще вземат да ми обясняват, но никой не се връзва..И ние сме ходили много пъти и мръсотията е много дразнеща, обаче то където стане достъпно става леш. И в пещерите фасове, станиоли, последно качихме Вихрен- някой изпил бира и бам шишето под морените, слязохме с цяла торба платмаси. Няма смисъл да обсъждаме!

14

Пустиняк

преди 3 години

На 2100 м дървета няма, само клек и треви. Тази бялата палатка сега е бар с пуфове. Горе цари комерс от чалга, лай**на на мулета и море от фасове на всяко езеро и пътека. Планината има своята сакралност и не трябва да е лесно достъпна за хора с вакуум в главата.

13

Морски вълк

преди 3 години

Кьорави ли сте или какво? Я вижте снимката, едно дърво не е останало. Кво да секат повече, храстите ли? При нас има поне борчета и салкъми.

12

Анонимен

преди 3 години

Защо не забраните изсичането на горите и джуганите, натъпкани с дърва, които унищожават горските пътища? Защо не забраните офроуда и АТВ-тата, които побъркват животните? Как ви хрумна, че само там, само тези хора вредят на Природата?

11

Анонимен

преди 3 години

Камерите ще ги отрежат ако решат.Бариерите също и няма сила която да ги спре.Няма ли самосъзнание не става!Узряване е нужно,ама и време за да се случи.

10

Анонимен

преди 3 години

Бетона ще го има, езера явбо няма да има, сега като закарат стълбове за камери, ще потече един бетон за фундаменти, после за ел табла, бариери, за някоя барачка за инструменти, тук там някой пожарен кран според директива...

9

Анонимен

преди 3 години

И конярите въртят на черно като джипките, ама тях не ги пипнаха. ------ Е, нали ако ги забранят и тях, ще се съюзите и ще дигнете гюрултия! А така ше се джафкате помежду си - защо нас така, па вас иначе... А те си стоят отстрани и ви се смеят.

8

Анонимен

преди 3 години

Наистина мястото на конете е сред дивата природа но не и на такава височина. Доказано е че заради тех се увеличват микроорганизмите на рилските езера и водораслите. И защо трябват камери, не може ли да пратите малко данъчни.

7

Сата НАТО

преди 3 години

Това е за наказание, дето се оплаквате от багерите. Не може Шайката да падне по гръб и да си признае, че е сгрешила, пред някакви простосмъртни. "Защо ровите с багери!" "Ами вие що возите туристи с джипове? Я си стойте вкъщи без работа, да ви дойде акъло у главата!".

6

Анонимен

преди 3 години

Каква положителна посока ти в час ли си? Конете са животни и е нормално да са сред природата, ти си тоя дето цапа с опаковките от вафли. Бялото братство си е секта, никакви разрешителни не трябва да им се издават. То може и 5 мутряги да се пишат че и Ванга им е казала че са светии с разрешителни.Камери в планината си е абсурд, нещо като пръстовите отпечатъци на Москов в болниците. Всичко е тормоз за обикновените хора.

5

Off

преди 3 години

Стъпка в положителна посока.Конете не ги закачат, а те цапат също с изпражненията си. То това се отнася и до хората, особено дъновистите, които седят по 1 месец горе. Достъпа до езерата трябва да се ограничи, например брой хора на ден на лифта за нагоре. Инак няма спасение, ще станат 7-те Рилски блата след 20 години....

4

Анонимен

преди 3 години

Егати, отиваш в планината и те снимат

3

Анонимен

преди 3 години

Да сложат направо кинокамери, да снимаме филм.

2

Анонимен

преди 3 години

Сто процента има замесени държавни хрантутници. Вероятно кметя, милиционеря, даскала и попа. Без участието на такива нищо не се случва.

1

Истукан

преди 3 години

И конярите въртят на черно като джипките, ама тях не ги пипнаха. Сега само коне могат да пренасят багажи и туристи, освен лифт.