7

Даниел

преди 3 години

Кирчо брат що не вземеш да се гръмнеш и да направиш услуга на света? Честно, Кой нормален си кръщава детето киру? ..

6

АВ+

преди 3 години

Не излиза на слънце между пролетното и есенното равноденствие, без дебел слой слънцезащитен крем.

5

Доволен

преди 3 години

Чудехме се, защо на съседа кучето, не гони зайци, а то си имало причина. Благодаря от името на цялата ловна дружинка за чудесната новина! И една молба- не прекалявайте с такива вести, че току виж се получи досадно, даже въобще не пишете за тази!

4

Додо

преди 3 години

Таз нашенска хубавица я дърля кой където я хвана в Меката на Сатаната - Холивуд, а сега вече, на стари години - ни дете, ни маче! Добре, че вече стигна на възраст да прави некой долар от реклами на мазила и подобни шитни против увисването и сбръчкването на кожата на лелки, минали в полка на над 30 годишните, където принадлежи и тя! Интересно, какво ли отговаря, когато/ако някой нормален човек я попита директно "Нина, а ти защо си смени името от Добрева на Добрев?".

3

Киро Х

преди 3 години

Дегенератите, от типа на Нина Добрев, които си сменят имената по джендърски тертип никак не ни интересуват. Напротив, техните сатанински методи на домогване до слава и пари, както и луциферианската ценностна система, която са прегърнали, са крайно деградивни за младежта и децата ни, затуй е по-добре да ни спестите "новините" за Нина "Добрев" и подобните нравствени и духовни отпaдъци. Защото една здрава нация преди всичко изисква здраво семейство със здрави деца, възпитавани в християнски дух!

2

Анонимен

преди 3 години

До 2Нина си знае най добре за себе си и на дали се нуждае от акъл на някой/някоя си

1

Анонимен

преди 3 години

Честно казано Нина ми е симпатична, обаче без да се шегувам просто си мисля, че тя остарява и е време да си намери някой и да създаде семейство и деца.Лично мнение.