37

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ за 10 години, една реформа не направиха, нова конституция ще пишат. Предстой криза, а те харчат пари като за последно, следващитите ще се чудят какво да правят с празна хазна. Много държавническо поведение.

36

Анонимен

преди 3 години

Първо, този така наречен проект няма да мине в НС, и второ- идеите са меко казано глупави. Кое му е силното на този ход, освен че е жалък опит за печелене на време? Спрете да ни губите времето с такива измишльотини. Независимо кога ще са изборите, по-скоро или по-късно, голямата загуба ще дойде. Единственият шанс на Мутрата е някаква изборна фалшификация или отмяна на изборите.

35

конституцията

преди 3 години

Това е право на Бог и никой не може да му го отнеме!

34

Анонимен

преди 3 години

И двете са абсолютно прави.

33

dmx

преди 3 години

Тьотките на Борисов трябва да бъдат посочени и изобличени, а не да ми четат морал от медиите като уж независими "експерти".

32

РЕЗИЛ МАРМАЛАДЕВ

преди 3 години

КАЖЕТЕ ФАКТИ ЗА ГРАБЕЖИТЕ НА ГЕРБ- РЕЗИЛ ОТГОВАРЯ- НЕ СЪМ РАЗСЛЕДВАЩ ОРГАН, АМА ГЕРБ КРАДАТ...ЕТО ТАКИВА ФАКТИ ДАВА РЕЗИЛ МАРМАЛАДЕФ.

31

Анонимен

преди 3 години

32- ИСКАМ ДА УПОМЕНЕШ ТОЧНО ВРЕДИТЕ НАНЕСЕНИ ОТ ГЕРБ В ТЕХНИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗМЕРЕНИЯ- ПОЛЗВАЙ, НСИ, БНБ, ЕВРОСТАТ,АКО ПОВТАРЯШ ОПОРКИТЕ ЗАДАДЕНИ ОТ РЕЗИЛ МАРМАЛАДЕВ, НЯМА ДА МЕ ВПЕЧАТЛИШ- НЕ ПОЛЗВАЙ НОМЕРАТА НА ГЬОБЕЛС- "ЕДНА ЛЪЖА ПОВТОРЕНА ДЕСЕТКИ ПЪТИ СТАВА ИСТИНА"- ТЕ ДЕРЗАЙ.

30

Анонимен

преди 3 години

До Историк географТе са най-плодовитата МЕТАСТАЗА на БКП! За справка: Чети им биографиите!

29

евангелието

преди 3 години

това е истинската конституция с 10-те божи заповеди! Всичко друго е лъжа!

28

Историк географ

преди 3 години

Герб ще останат в историята ,като.най плодовитата организирана крадлива група след БКП БСП . Нанесла най много вреди до момента.

27

Последен ход потоп

преди 3 години

Бойконституцията ---наръчник за довършване на българите ,като българи в световен план и ликвидиране на държавата за винаги.

26

хунтата

преди 3 години

До Гневенчака своя ред!

25

няма нова и стара

преди 3 години

До ГневенПри наличието на 10-те божи заповеди - истинската основна конституция?

24

Активист на БСП

преди 3 години

Само за по-неинтелигентните ще обясня ,че тази върла активистка на ГЕРБ е внучка на нашият пръв държавен и партиен ръководител от 50-те години -Васил Коларов!!! Нали не се съмнявате,че като такава тя се е ползвала с всички облаги на социализма???!!!Коли, апартаменти, образование!!!

23

Гневен

преди 3 години

До Протестиращ Ние от гроб сме БЪЛГАРОУБИЙЦИ,МАЙКОПРОДАВЦИ,***,ГРАБИТЕЛИ,ЕКСПЛОАТАТОРИ,МУТРИ,МАФИОТИ!!! Вседствие на всички тези"чудесни"качества съсипахме БЪЛГАРИЯ,изгонихме два милиона БЪЛГАРИ,а останалите подложихме на глад,мизерия и нищета.т.е. ГЕНОЦИД!!! Поради което,превърнахме НАРОДА БЪЛГАРСКИ в най-болния,най-нещастния и най-бързо изчезващия на света!!! За всички тези сатанински "заслуги"към РОД и РОДИНА ОСТАВКА на омразната фашистка хунта!!!

22

Бонобо

преди 3 години

Защо постоянно давате думата на тази водоплаваща птица? Тя е синоним на тъъпотия и блюдолизничество! За мен незабравимо ще остане поведението й на 2 март, ден преди Националния ни празник! Демонстрирайки русофобията си, каза, че МАКГАХАН БИЛ СПАСИЛ МНОГО БАТАЧАНИ! Когато Макгахан е отишъл в Батак, е намерил само кости и разлагаща се плът! Тази *** не е чела Вазов! Какво е чела? Искам да ми падне пред камера, да покажа на цял народ, какви негодници са го управлявали и управляват още!

21

Анонимен

преди 3 години

Силен с 200

20

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Нито силен, нито рискован. *** ход измислен от престъпници и предназначен да обслужва престъпници...

19

Анонимен

преди 3 години

Гроб са ОПГ!

18

Физика

преди 3 години

Горе-долу колко нютона е силен?