396

Анонимен

преди 3 години

Всичките са маскари, а Триото заработват парите си, което е разбираемо.Не е разбираемо що щат останалите протестъри?Сигурно се надат като падне Борисов да идат при новите властимащи със смачкана шапка в ръка и да просителстват за службица в името на протестърската солидарност.

395

Тигър

преди 3 години

Мислех, че овцете са най-глупавите животни, ама антибойковистите ги надминават. Повтарят шкафче и оставка като побъркани, а не си задават въпроса ЩО ЩАТ ВЕХТО РУСЕНСКО ЛЕГЛО И СКАПАНО БОЛНИЧНО ШКАФЧЕ В ДОМ НА ЗАМОЖЕН ПРЕМИЕР, В РЕЗИДЕНЦИЯ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НЯКЪДЕ В БАРЦЕЛОНА ?И един въпрос с повишена трудност - НА КОГО СТОЕШЕ МИРНО И ОТДАВАШЕ ЧЕСТ РАДЕВ НЯКОЛКО ГОДИНИ КАТО НАЧАЛНИК НА ВВС ДОКАТО ДОКОПА ЯКАТА ПЕНСИЯ ?Последен въпрос - ЗАЩО НЯМА СИГНАЛ ЗА КОРУПЦИЯ ОТ РАДЕВ ДО ПРОКУРАТУРАТА ?

394

Анонимен

преди 3 години

Корнелия, човек на Костов.Лол

393

Анонимен

преди 3 години

БСП изобщо не е лява партия.БСП е партия-матрьошка за червените милионери, които не могат да се понасят един друг, а Корнелия Нинова е човек на Иван Костов с основна цел да не допусне силна БСП.

392

Анонимен

преди 3 години

Бсп сънуват герберите.Борисов е член на бкп. С плевнелиев, цачева, сачева, фандъкова, агент Иван. Герб и бкп са едно. Защо се делите

391

Анонимен

преди 3 години

Баш нищо казваш Борисов да излезе почти разреван, сричащ нещо което съвсем не разбира, и пяна излиза от устата му.Сравни го с безгрижните турове с шеги и закачки от Жипката. Цяла Европа го видя какво представлява. Чак и конституция пише. Не бих казал че е нищо

390

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ще се прегрупират и ще си изкарат мандата дори без Борисов.Целият напън на хората на олигарсите Васил Божков и Иво Прокопиев да назначат служебен кабинет чрез марионетката Румен Радев ще се провалят.За разлика от тук списващите аз прочетох "Визия за България" на БСП-КРЪГЛА НУЛА, ОБЩИ ПРИКАЗКИ ЗА НЕЩО ПОДОБНО НА ПЛАНОВА ИКОНОМИКА, ПО-ТОЧНО ПРОТЕКЦИОНАЛИЗЪМ ЗНАСВОИТЕ ОЛИГАРСИ.

389

Анонимен

преди 3 години

И 50 кинта за пенсионерите.Не че ще гласуват за Борисов

388

Анонимен

преди 3 години

Баш нищо не бих казал.Уволни 4 от най важните си министри и ефект за герб 0.Още 5 по на заден план сдадоха сами поста. Явор Колев напр.

387

Анонимен

преди 3 години

Борисов няма как да се дотътри до март месец, независимо какви номера прилага.Напротив, всеки ден губи подкрепа. По добре за герб е да подаде оставка и да се прегрупира за следващите избори. Само Цецо ще му отмъкне 1/3 от гласовете.Да не говорим другите. И да се отърве от сегашните си пр и. Всеки ход от месец насам само влошава нещата за герб

386

Анонимен

преди 3 години

То и жените са с Наполеонов комплекс във въпросните държавици-слагат си големи джуки и ци-ци за да изглеждат значими.Ба си провинциализмът е тази държава!

385

Анонимен

преди 3 години

Много им е бръкнал в здравето този Прокурор.Това е Човекът.Явно те е фигурант. Работи здраво.Съсипа доста брънки от наркокартелите.Да те говорим за Разкорникон от Дондуков

384

Анонимен

преди 3 години

И са кво....2ма олигарси и Мая Манолова са сбрали 300 протестери да забваляват народа.

383

Анонимен

преди 3 години

Ццц много семпло напоследък....6 изречения. Да не би да са останали само 60 протестера у софето....няма спжменат друг град....ааа Пловдив, то щото в Пловдив от 5 6 дена няма протести и за това дошли в софето да протестират....Голем смех сте честно...

382

Анонимен

преди 3 години

Има някакъв Балкански феномен подобен на Наполеоновия комплекс:Дребни сателитни държавици имат големи претенции.Интересното е, че гражданите на тези държавици също са с Наполеонов комплекс, особено мъжете.

381

Анонимен

преди 3 години

Борисов е най верния поддръжник на Путин.Заради газовата тръба.Щом и герб защитават кремъл...

380

Анонимен

преди 3 години

Борисов е опоскал всички пари. Три пъти иска да си ходи, не го пускат шефовете му.Той ще бъде жертвеното агне. И изобщо не го съжалявайте.

379

Анонимен

преди 3 години

Тези хора не служат на Русия, като Радев и Нинова.Те са покаяли се, комунисти.

378

Анонимен

преди 3 години

Тиквата ги изгони

377

Анонимен

преди 3 години

А какви да бъдат хора над 60 годишна възраст, хора с амбиции и желание за обществена изява?Естествено, че са били членове на БКП, защото такава беше пътеката на успеха.Хайде да избием всички над 60-годишна възраст?!Да попитам КЪДЕ СА ОБРАЗОВАНИТЕ, УМНИ И МЛАДИ БЪЛГАРИ?ДА СИ ОТГОВОРЯ: НА ЗАПАД!ТОЛКОВА ИМ Е ЛЮБОВТА КЪМ РОДИНАТА!