36

Анонимен

преди 3 години

Абе те *** завземат цели квартали и си строят сгради вие за орлов мост ревете ... що така ??

35

Катунари

преди 3 години

Не им пречите Въобще на депутатите- те са във ваканция!! Не са принудени да се врат в зверски задръствания с изнервени шофъори всеки ден, за да стигнат до работа!! Днес за 10 мин 3 пъти щяха да ме блъснат, защото всеки яко се нерви, свири, псува. Пречите на обикновените хора! На съгражданите си, които искат и Трябва да ходят на работа. Принуждавате ги да ходят пеша , защото градски транспорт няма нормален или да се врат в задръствания. Абсолютно наложително е полицията да се намеси вече!

34

Анонимен

преди 3 години

Прав е ! радев наруши всички закони и е ред за Съд !240 депутати какъв е проблема ?- 240 заплати ли ? - ха ха ха че то държавната администрация е 150 000 !!!

33

Анонимен

преди 3 години

Никъде из текста не е казвал за блокадата в София, а говори за бкокадите по принцип. Това грешка ли е, или е нарочно написано в заглавието.

32

Питам институциите4

преди 3 години

Да разбирам ли че всеки може да си затвори улица или булевард и да си сложи шатра, легло и маса??Ако всеки софиянец реши така какво ще стане?И с какво се отличават тези терористи, че им се позволява беззаконие, самоуправство и анархия???

31

Анонимен

преди 3 години

За фекалните кризи нещо ще кажат ли ???

30

До 40

преди 3 години

По-добре лекарства от Марешки. Имат нужда.

29

Анонимен

преди 3 години

Аз пък предлагам, да се отворят сергии за плодове и зеленчуци на Орлов Мост, до проституиращите :) Поне да има някаква полза, че в момента не може да минават коли оттам де.

28

До 37

преди 3 години

Браво. Поздрави от Берлин

27

Пешо

преди 3 години

За първи път да каже нещо точно.

26

Анонимен

преди 3 години

Вечерта от 21:00ч до Румънското посолство отново ще има регистриран протест против блокирането на пътищата от черепчетата. Заповядайте!

25

Анонимен

преди 3 години

д-р Елена Мицева президент!

24

разсмя ме

преди 3 години

Марешки, и ти си едно огромно извращение, но сме принудени да те търпим. Само си спести честите прояви, че идва в повече да ти гледаме гадната мутра.

23

Микромилионер

преди 3 години

Депутатите от тоя калибър като Пеевски ,като Марешки и не са в парламента за заплати . Те са там за много повече. Ръгайте минуси ако не съм прав.

22

Анонимен

преди 3 години

Добри идеи има Марешки.И малките деца да спират да пишат по форуми за възрастни. Никой никого не пуска в парламента. Това не е мама и тате да те пуснат на дискотека. Особенно лидерите на по малките партийни и формации, за да влезнат в парламента, много са поработили.

21

в началото

преди 3 години

Бях против броя на депутатите, но след изказването на експерти по конституционно право, разбрах смисъла от това. Много по-трудно биха се извършили промени в Конституцията при повече на брой депутати. А за да се намалят разходите на депутатите да направят НС да не работи непрекъснато, а да се свикват сесии при определени случаи, както едно време. 3-4 пъти в годината. Да им плащат съобразно отработените часове. И без това не ходят редовно на работа!

20

Анонимен

преди 3 години

Извращение е да ме управлява неандерталец,прочел първа страница на една книга.Цъкайте сега минуси,да преброим ***

19

Гинеколог

преди 3 години

30 години извращения търпи народа . свикна и сега не му пука ,приема извращения та ,като нещо нормално.Сори Веско.

18

Krom

преди 3 години

Съгласен съм с мнението му за блокадите. В този случай "протестиращите" наказват обикновените хора като пречат на нормалния им живот. Политиците и управляващи и опозиция се възползват от това, чакайки удобен за себе си момент. А тоя шумкар долу с вулгарните псувни, ами толкова ти е сивото. Такива като теб тласкат хората точно в обратната на изповядваната от Вас посока, поради отвращение.

17

До 22

преди 3 години

Може да проверим лесно. И без това често ги оставят без охрана вечер.