76

Анонимен

преди 3 години

И к'во оказа се че въпросната майка с двете деца, живеела ама в обратната посока :)))иначе не е било активно мероприятие :) как, абсурд :)))

75

Анонимен

преди 3 години

Е снощи нали имаше на Ситняково контрапротест, колко се събраха ? 15 човека :)))

74

Чебурашка

преди 3 години

До ИстинатаМая Манолова:"Бих казала, че протеста е една нова форма на временна заетост. И доста хора успяха да си покрият разходите през летния сезон, някои да отидат на море, благодарение на финансирането по време на протестите. Тази временна заетост, която ако продължи през есента, сваля малко от ангажиментите на социалния министър да търси подпомагане за тези хора, защото едни други хора им плащат за това да ходят на протести."

73

Лора

преди 3 години

Само след малко по-вече от месец тези същите управляващи,мутри,агенти и крадци ще изправят страната ни и цялото трудещо се население пред национална катастрофа.Нека не си мислят,че през тези 10 и повече години управлението им не е достойно за ...затвора!Оставка крадливи мутри и вън от парламента!

72

До rm

преди 3 години

Е има и балъци, които са им нужни да крякат и да вдигат шум

71

До зомбираните

преди 3 години

Мислите ли че на тоя изсипняк Бабикян не му се плаща??Или на хаджи Генчо???Някой ги крепи с пари и то много пари!Малко си размърдайте мозъка, едва ли са патриоти:))

70

рм

преди 3 години

извращение е такъв извратеняк като теб, марешки, да е в парламента.

69

Истината

преди 3 години

От сигурен източник знам че повечето протестиращи са безработни гастарбайтери, които и на Запад са лежали така по улиците!Другите са фалирали кръчмари и приближени и една група говоря за ядрото на протеста са солидно платени от Черепа и Маджо!Я само забележете как се наемат като изнасят речи, големи артисти са, много им се плаща да завъртат протеста!

68

kory

преди 3 години

БЛОКАДИТЕ СА ИЗВРАЩЕНИЕ,НО ДА КРАДЕШ И ДА НЕ ПРАВИШ НИЩО ЗА НАРОДА СИ,СТРАНАТА НИ ДА Е ПОСЛЕДНА В ЕВРОПА,ОБРУЛЕНА,ОГРАБЕНА И РАЗПАРЧЕЛОСАНА ОТОЛИГАРСИ НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!ОСТАВКА МУТРИ И СБОГОМ МУТРИНЬО!

67

До71

преди 3 години

Еее, трябва да сме най - т.ъпата нация на света, ако стане това!!!!! ДС агент до агент, мила моя майно льо, *** до лизача, крадец до крадеца... а и довели неведнъж БГ до НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. ЧЕТЕТЕ, ПРОТЕСТЪРИ. НИЕ СМЕ ГО ЖИВЕЛИ ТОВА НЕДОРАЗУМИНИЕ.

66

Тонката

преди 3 години

Довечера една тумба от около 1000/1500 подпийнали *** представяйки себе си за Българския Народ пак ше се опитат да блокират Ситняково:):):)Жените много да си пазят дамските чанти,че се краде:):):)

65

Jojo

преди 3 години

До коментар 64 "дааа" - Какво си мислиш, че ще стане при изцяло мажоритарна система - нали такива като Марешки ще могат с пари да мотивират своите служители, хора с ниски доходи и семействата им да гласуват за тях. Даже ще им излиза по-евтино от сега.

64

Анонимен

преди 3 години

До 61Щом единаствената ти причина да гласуваш за някого е евтин бензин, ходи да живееш в US,там горивото е много евтино

63

До 70

преди 3 години

А бе, Сата, какво НАТО си ти????); Джумбиш нато.

62

По последни данни

преди 3 години

Следващата коалиция ще е БСП ДПС Слави

61

Сата НАТО

преди 3 години

И самият Марешки е извращение.

60

Анонимен

преди 3 години

Де всички да бяха като марешки. Не е за да получава висока заплата,показа че може и ниски цени и мисли не за себе си

59

До 59

преди 3 години

Властта не иска нито кръв, нито агресия. Протестърите искат това, за да може след като ги дават по световните канали да кажат : няма друг изход освен военно положение, при което НА ВЛАСТ ИДВА РАДЕВ КАТО ГЛАВНОКОМАНДВАЩ. Сега изясни ли ти се?

58

Анонимен

преди 3 години

Ей Марешки ли си, къв си, всички политици сте извращение.

57

Анонимен

преди 3 години

До63Каквото управлението , такива и блокадите,т.е извращения...